Hverdagsnydelse i små glimt

Jeg samler på små glimt af vores hverdag, og jeg gemmer dem blandt andet her på bloggen. Hverdagen er over os, og vi er landet godt i den igen, så her er årets første “små glimt”, som jeg i 2015 vil forsøge at være bedre til at få dokumenteret.

Jeg ved godt, at lyder ret helligt, når jeg siger, at jeg elsker hverdagen – men det gør jeg altså. Der er selvfølgelig masser af ting, som jeg bliver træt af, finder trivielle og vanskelige, men alt i alt, så er jeg fan – når rammerne ligger fast, fungerer ungerne bare bedst – og surprise; så fungerer jeg nu også bedst.

Denne uge har været en af de gode – en af dem, hvor humøret for alle familiens medlemmer generelt har været højt, og vi slutter ugen af med en virkelig dejlig søndag, med virkelig dejlige børn. Tak for den uge!

IMG_3098// OMG, nogen må stoppe mig! 2. gang på en uge, at jeg har hentet fastelavnsboller i Lagkagehuset, og udover at det bestemt ikke er godt
for budgettet, så er det dælme heller ikke godt for sidebenene //

IMG_3058// I dag har vi tilbragt nogle gode timer på Experimentarium City, som jeg nok skal fortælle jer lidt mere om i et indlæg senere – skøn oplevelse! //

IMG_3048// I går lavede jeg chips af kartofler, søde kartofler og persillerod //

IMG_3056// Resultatet, som var spist på en halv time – manden nåede vist ikke engang at smage, sorry honey, næste gang må du være hurtigere //

IMG_3049// Vi ser Frost igen og igen, pigerne synger konstant “Lad det skeeeee”… det er en fin film, også flere gange, men min grænse er faktisk
ved at være nået efterhånden //

IMG_2987// Blinis og stenbidderrogn spredte solskin over det meste af ugen – hele tre dage i træk var der til, og sikke en forkælelse ♥ //

IMG_3091// Vi har prøvet det glutenfri brød fra Lagkagehuset af, og det er virkelig godt! Det bliver dyrt, hvis vi skal spise glutenfrit brød,
uanset om det kommer fra Lagkagehuset eller fra Rema1000, men det her var virkelig et af de bedre brød //

IMG_3025// Jeg fik ryddet op og ordnet lidt i vores entre, hvilket var absolut tiltrængt – det skal nu bare blive spændende at se, hvor længe det holder //

Du har sikkert også dejlige øjeblikke, som du ønsker at fastholde. Nu hvor de fleste har en Instagram-profil, er det jo heldigvis en god mulighed, og de kan endda printes ud til små fine samlinger. Er der nogle af jer, som har prøvet kræfter med de koncepter?? 

English recap: These are some favorite moments from my week – some of the little things I wish to collect in my memory. Did you enjoy the week?

…………………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere hverdagsglimt

madplan

Follow:
Share:

4 Comments

 1. 19. januar 2015 / 7:32

  I hvor dejligt – jeg elsker også hverdagen over alt andet 🙂

 2. Heidi Hermansen
  25. januar 2015 / 16:35

  Jeps, jeg synes, man gemmer så mange skønne billeder på Instagram, så jeg har fået dem printet og lavet en væg, som jeg hele tiden kan udbygge med endnu flere billeder 🙂 Og så hænger de lige v toilettet, så vores gæster kan stoppe op og dvæle lidt ved billederne efter et besøg på det lille hus 😉

  • 25. januar 2015 / 20:28

   Fin ide at have dem tilgængelige for gæster også – de fåe jo sjældent det der hverdagsindblik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.