Udgivet i Skriv en kommentar

Hvid ramme til mit hvide print

Små ændringer kan gøre stor forskel – jeg har skiftet rammen ud og sat et nyt søm og voila, et helt nyt look i min spisestue.

Husker I mit hvide print? Jeg fandt i Søstrene Grene en hvid ramme og fik lyst til at se printet i den lyse ramme. Jeg satte et søm ved siden af den nyindrettede hylde ved køkkenet, og der synes jeg printet hænger ret fint omgivet af de små grønne pletter fra hylden.

IMG_2962IMG_2963IMG_2965IMG_2967

Min mormors gamle grønne hvidvinsglas har også fundet vej til hylden. Jeg elsker de glas – herhjemme bliver de bare brugt til portvin, selvom det for en portvinsentusiast sikkert er en dødssynd.

Senere i dag får I et indlæg med 4 fantastiske projekter, som jeg håber, I vil bruge et øjeblik på – det er design for velgørenhed, og det er nogle rigtigt fine tiltag, jeg har valgt at dele med jer ♥

English recap: I invested in a white frame for my white print and I find it particularly fine being surrounded by the little green inputs on the shelfs.

…………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se mere fra mit hjem

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.