Udgivet i 7 kommentarer

Indretning af vores entré

Ny entré med små ændringer

Vi har lavet nogle små, praktiske ændringer i vores entré indretning, så den nu fremstår ny og mere sammenhængende.

Det er meget længe siden, jeg sidst har blogget om vores entre. Det første indlæg fik I i august 2011, I fik lov at se væggen med de Libertybeklædte knager, og så fik I mere om trappen oppe- og nedefra, men I har ikke set hvordan entréen faktisk ser ud – jeg kan vel godt afsløre, at den har ændret sig lidt siden 2011?!

For at være ærlig, så har den entré aldrig fungeret super godt – vi har jo meget overtøj og fodtøj, man sjosker ind med vand og skidt under sålerne, og faktum er, at knager er mere praktiske end skønsomme uanset deres design og oprindelse. Pigerne alene har thermotøj, flyverdragter, fleecejakker, vinterjakker og regntøj – prøv lige at finde en pæn måde at have alt det hængende!

Nå, men vi lagde hovedet i blød og så gik vi på opdagelse. Vi er endt med en fleksibel knagerække i børnehøjde, en stor trådkurv til huer og handsker, og en knagerække i voksenhøjde, som vi planlægger at få endnu én af. Kommer tid, kommer tid…

Indretning af entre_små ændringer
Indretning af entre_små ændringer
Indretning af entre_små ændringer
Indretning af entre_små ændringer

Hvad synes I om det? Jeg har, som du har gættet, fjernet mellem 5 og 10 jakker for at få nogle nogenlunde anstændige billeder ud af det. Det er en reminder om at bruge kælderen, som vi hele tiden har tilsigtet – der har vi en bøjlestang til ekstraudstyr, for vi bruger jo altså ikke 5 jakker på en gang, vel?

Københavnerplakaten fra Klam kommer virkelig til sin ret i vores entre, og den høster mange positive kommentarer fra vores gæster, og personligt er jeg virkeligt glad for glasdøren, som giver lidt charme til rummet. Dog ville jeg gerne skifte håndtagene ud med nogle gamle (som jeg tidligere har vist jer i dette indlæg).

Indretning af entre_små ændringer
Indretning af entre_små ændringer
Indretning af entre_små ændringer
Indretning af entre_små ændringer

Bare rolig, her roder også mange dage i vores entre, men jeg tog det som en mulighed for at få ryddet lidt op, og så kan det jo være, vi kan holde det for en tid frem. Nu bliver det weekend, og jeg drømmer om sushi – må se på om det kan sniges ind i løbet af weekenden.

7 tanker om “Indretning af vores entré

 1. Jeg synes den er så fin jeres entre! Minder mig om at vores (mine forældres) herhjemme godt kunne trænge til en opdatering …. Så tak for inspiration! 😉

 2. Skøn entre 😀 Synes virkelig det er svært at indrette entréer, så de både bliver praktiske og flotte. Vores egen er bestemt ikke noget pragteksemplar, men da vi bor til leje og ret småt er det begrænset hvor meget vi kan gøre. Derfor har jeg egentlig bare sørget for at den er praktisk 😛

 3. […] fik ryddet op og ordnet lidt i vores entre, hvilket var absolut tiltrængt – det skal nu bare blive spændende at se, hvor længe det […]

 4. Så fint. Gulvet ser meget lækkert ud, er det sort linoleum? Hvordan er det at holde? ; )

  1. Vores gulv er vinyl og skal have opmærksomhed – vi støvsuger lynhurtigt hver aften – men det ville vi nok gøre uanset gulvet med to katte og to bærn i huset og det er trods alt her vi både går ind og går op på værelserne … Vinyl er ikke lige så slidstærkt som linoleom

   1. Ok, jeg forestillede mig egentlig at det sorte ville være så sart, at man nærmest skulle vaske fodspor af hele tiden… men hvis støvsugeren lige kan tage det er det jo super – er det så fordi snavset ikke sætter sig fast? Men alm. støv og nullermænd ses meget tydeligt på sort, gør det ikke? Jeg er ikke en rengøringsnørd overhovedet, og så gælder det jo lidt om at vælge noget der ikke er alt for afslørende ; ) Jeg synes bare det ser så lækkert ud : )

    1. Hvis der er kommet sjapstøvler ind skal der også tørres af og man ser støv og nullermænd på sort – tror fordi det er i en entre at vi har lavere krav til hvordan der skal se ud – og jeg har selvfølgelig fejet støv væk før jeg skød billederne – hvis man er meget sart med synligt snuller, så er det enten at acceptere en klud/kost/støvsuger alternativt at vælge noget andet … I dag hvor vi ikke er så bange for marmorering (det var meget yt! Da vi lagde det) ville jeg helt sikkert vælge en sort marmoreret linoleum … Det er smukt og det camouflerer trods alt det værste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.