Udgivet i Skriv en kommentar

Inspiration og en botanisk sommereksplosion {Video}

Botanisk sommereksplosion

Forårslængsler og alt det, som jeg inspireres af, fylder dette indlæg. Jeg giver jer en botanisk sommereksplosion og gør mig overvejelser omkring mine manglende grønne fingre, et par indretningsdrømme og klapper i hænderne over nogle fine opdagelser.

I dag deler jeg lidt ud af foråret, og ja det er på forskud, men det er jo nu, vi mest har behov for det. Higer du ikke også bare efter lyst, blomster og varme?? Jeg er virkelig blevet ramt af lysten til blomstermylder, sommerfugle og grønt, og især i vaser eller på tekstiler, hitter det for mig personligt.

// Ferm Living billede og nyheder // Nye tapeter fra Flügger “Botanical Garden Collection” // Unika kunstværk med sommerfugle i montre af Julie Hugau //

Er jeg den eneste, der kommer i sommerstemning af alt det her? Julie Hugau, som jeg mødte på North Modern, fortalte mig, hvordan hun får sommerfuglene hjem fra udlandet, hvorefter en langsom og sirlig proces starter – først med at sprøjte varmt vand i kroppen, så hun langsomt med en pincet kan folde vingerne ud og dernæst med knappenåle pinne dem op til tørring. I kan nok tænke jer til, at prisen afspejler det langsommelige og præcisionskrævende arbejde, for ikke at tale om, at hvert enkel er et unika. Der måtte gerne flytte en ind hos mig, og hvis du har lyst, kan du se mere til hendes arbejde på hugau.com.

Tapetkollektionen fra Flügger er skabt med inspiration fra en tur i Botanisk Have, og jeg er spændt på at se, om danskerne er parate til at tage kollektionen til sig. Hvad tænker du om de store blomstrede tapeter – kunne de flytte ind hos dig? Jeg selv er klar med tapetklister og et par af rullerne (dog ved jeg ikke lige hvad manden siger?!) Se mere på Flüggers hjemmeside.

På North Modern havde Ferm Living inviteret presse og bloggere til blomsterværksted, og jeg besluttede at gemme lidt til jer. Jeg har mixet en mini-film sammen til jer, og udover dejlig musik (så husk lyden) og inspiration, så kan I også se et par af de nyheder, som lander i butikkerne i løbet af foråret.

Musikken er “Sleepwalking” af Reviving Aeris (lyt på Spotify her). I øvrigt er det Julias mand, hvilket jeg synes er alt for cool! Blomstermanden hedder Martin Reinicke og er af mange kendt som manden bag Blomsterskuret.

Hvis du spørger til mig og mine grønne fingre, så husker du måske mit tidligere indlæg om mine manglende talenter? Det går fint med at holde liv i dem alle, og fordi jeg har fået mod på mere, overvejer jeg nu at springe ud i en lille stiklingeproduktion til haven, stærkt motiveret af min absolutte favoritbog for tiden, “Tag naturen med hjem“.

Inspiration og en botanisk sommereksplosion
Inspiration og en botanisk sommereksplosion
Inspiration og en botanisk sommereksplosion

Jeg har en bunke af noter, kataloger m.v. liggende på mit skrivebord, og planlægger masser af indlæg med fokus på nyheder, tendenser og inspiration, så det håber jeg I har lyst til at læse. Som altid hører jeg gerne fra jer, hvad I foretrækker at læse, når I besøger bloggen, så hold jer ikke tilbage med input ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.