Udgivet i 9 kommentarer

Kort hår, pangnegle og second hand stil

Om ekstra kilo på sidebenene, forpint vinterhud og glæden ved en second hand cardigan fra Berlin. Sådan så min dag ud i går og sådan så jeg ud i den.

Første dag efter ferien blev ungerne sendt afsted ligesom manden, og jeg havde en lang to-do-liste af praktiske gøremål. Jeg fik dog prioriteret en times mig-tid, så neglene fik en omgang pang, håret blev sat for en gangs skyld og jeg hoppede i mit favorit outfit disse dage, nemlig en second hand cardigan. Jeg har vist slet ikke fået vist jer, at håret er røget af? Jeg trængte til at få det lange væk, det var slidt og tungt, og jeg gad ikke sætte det – nu er det nemmere, lettere og mere friskt, og jeg elsker min nye page.

 

2015-01-05 02.27.14 second hand cardigan2015-01-05 01.14.08

Cardiganen fandt jeg i Berlin i en second hand butik og jeg har vist næsten boet i den siden. Jeg er vild med farverne, den er varm og vamset, og så er den overdrevet, hvilket jeg bare synes er et hit. Den sorte bluse og toppen under er Black Swan, mens bukserne er nogle gamle fra Pieces. Den er nu også ret så fin til en kjole.

Neglene trænger til kærlighed! Jeg er typen, der bider, så snart der er noget spidst, og da mine hænder på ingen måde kan lide den tørre vinterluft, så går det altså ret galt – hver vinter! Men, jeg prøver ihærdigt at holde fingrene nogenlunde pæne med cremer, neglebåndsolier og lak. Det eneste, som virkelig virker for mig, er en omgang shellak, men det er der bare ikke råd til for tiden, så jeg klarer mig med mine uholdbare lakker og et topcoat.

Jeg har først lagt et lag med Maybelline Super Stay 7days (490 Hot Salsa), dernæst L´Oreal Color Riche (208 Chik Pink) og slutteligt Miracle Gel top coat fra Sally Hansen. Det giver et super flot resultat, og hvis ellers jeg kunne lade være at pille det efter et par dage, ville det sikkert også være pænt i længere tid.

second hand cardigan

second hand cardigan

Og så er det lige blevet absolut tydeligt hvad der har sat sig på sidebenene henover julen, hvor jeg lagde mig selv i sukkerdrop. Så nu skal der skrappe midler til siger jeg bare – i går prøvede jeg kræfter med blomkålspizza, som med stor skepsis blev gjort klar blot for at konstatere, at det smager super godt. What a surprise! Hvordan har I mon klaret jer gennem julens fristelser? 

English recap: I found this second hand cardigan in Berlin and have practically lived in it since. The hands and nails are dry but I try my very best to keep them somewhat nice looking.

…………………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indlæg om min stil

 

 

9 tanker om “Kort hår, pangnegle og second hand stil

 1. Smukt hår, negle og cardigan :0) Ja smuk kvinde… Først i december var ikke speciel hård for sidebenene men det var juledagene godt nok… Er blevet enig med mig selv om at spise sundt og prøve kun at tage en portion, det er nemlig et af mine problemer ;0/

  1. Også her, elsker simpelthen at spise til jeg segner og helst fede ting med masser af god smag. Åh Gud, men jeg har nu ikke travlt – de ryger af, når de ryger af 🙂

 2. Hej Dorte,
  Godt nyrår.
  Tillykke med klipningen, det er rigtig fint synes jeg.
  Kan tippe om neglelak der holder bedre end de fleste, hvert fald på mig. Jeg kan få den til at strække 4-5 dage hver gang. Mærket hedder CND Vinylux og det gode er at man kun skal lakke og slutte af med en overlak, og det tørrer hurtigt. Det med at tørre hurtigt er en god ting for mig, da det ofte sker på vej ud af døren med overtøjet og det hele på…

  1. Hej Jane, tak for tippet – du lægger lak på samme måde som jeg kan jeg høre 😉 Hvor købes det henne?

   1. Hej Dorte, jo jeg har læst mig frem til nogle ligheder i dine blog indlæg 🙂
    Har købt lakken hos Style Box, så måske de også har dem hos Matas? http://www.stylebox.dk Håber de virker godt for dig også.

 3. Lækker kvinde 🙂 det klær dig vildt godt med page og den der cardigan er da bare second hand når det er bedst, Wauw den er fed 😉

  Og din dag lyder til at have været skøn! Min første dag uden mand og børn blev fejret med tøseshopping og café hygge med min skønne mor, så det var ren forkælelse – endda med fødsdagsgave på forskud, i form af stort tilskud til lækker vinterfrakke, skønt 🙂

 4. Hej Dorthe. Skal til berlin d. 23 januar. Har du evt adressen på hvor genbrugen ligger :)?
  Flot hår i øvrigt.
  Hilsen nanna

  1. Hej Nanna, heldige dig, hvor er jeg misundelig. Jeg husker ikke navnet, men der ligger jo en milliard skønne genbrugsbutikker i Prenzlauerberg, så sæt en dag af til at snuse…. Kastanien Allee og Schönhauser Strasse er gode bud, og den jeg handlede i lå på Schönhauser nær metrostationen med samme navn (mener jeg). Jeg stødte også på en fed genbrugsbutik, som desværre var lukket, da vi passerede. Den hedder Cache Cæur og lå i starten af Schönhauser Strasse (i den ende tættest på Alexander Platz) – de havde bl.a. vintage Marc Jacobs sko og mange skønne smykker og tøj. En stilet biks. Rigtig god tur – kh Dorte

 5. […] klassiske outfits, men gerne med et eller andet element af überraschung. Nogle gange er det en vintagecardigan, et statementsmykke eller en kitsch accessorie, men til dette outfit er det altså en karryfarvet […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.