Udgivet i 2 kommentarer

Lys, pudderfarve og travlhed

Lidt om de ting, jeg har fokus på og suger til mig for tiden.

Ih hvor hygger jeg mig med at læse og godkende alle jeres kommentarer til lodtrækningen om en musicplayer. Tak fordi så mange af jer deler lidt om, hvem I er – jeg elsker det!

Februar er lige om hjørnet, og jeg er forundret over hvor hurtigt tiden flyver. På den ene side skræmmer det lidt, men jeg er nu godt tilfreds med alt det jeg når, så det er nu ikke skidt i sig selv. Faktisk elsker jeg vinteren, især når den byder på sne, men jeg synes samtidig at mørket og kulden tager mit overskud og humør til tider, så mit fokus ligger nok meget på lys og forårsfarver.

LATELY

Min lille Silke blev steriliseret sidste uge og har rendt rundt med en stor krave i 8 dage. Nu er hun endelig kravefri og smuk og glad – det er som om hun er blevet ti gange mere imødekommende og kælen, måske der er en sammenhæng?

Jeg går en meget travl februar måned i møde, så der er gang i kalenderstyring og madplanlægning til den store guldmedalje. Jeg har sagt ja til endnu en sæson med Black Swan og da den nye SS15 kollektion lanceres den 5. februar står hele måneden på homeshoppingevents flere aftener om ugen. Jeg vil super gerne have et par aftaler mere i kalenderen, så hvis du sidder derude med en nysgerrighed, så send mig en hilsen på hello@dortebak.dk. T-shirten i collagen er fra den nye kollektion, og den er ikke det eneste pudderfarvede forårsskud, men hvis du vil se hele kollektionen, så kan du tjekke kataloget ud HER.

Samtidig med jobsøgning, netværk, personlige milepæle og black swan, så har jeg også fokus på at sætte nogle flueben herhjemme. Der er jo mange ting, som man generelt ikke når, når man varetager et fuldtidsjob, og nogle af dem, vil jeg gerne nå omkring inden jeg igen slår mig i fuldtidssædet. Der er selvfølgelig den store drøm om et nyt køkken og nyt bad, men eftersom det rent økonomisk er ret store poster, så er det faktisk ikke der mit fokus ligger lige nu. Næh, i stedet drømmer jeg om at give soveværelset en seriøs makeover, ligesom pigernes værelse skal have en tur.

Den sjove hvide vindrueklase er fra Kristina Dam Studio, og jeg synes billedet er noget så smukt. Det har ingen sammenhæng med resten af indlægget, men jeg bremsede op for en stund og følte noget, da jeg så det, så derfor skulle det med.

Hvordan ser din vinterstemning mon ud, higer du også efter lyset og pudderfarver? ♥

English recap: Winter is dark and cold and there fore I needed to draw a puffy, light collage today. Have a great day.

 …………………….

LINKS:
Collage by Dorte Bak ©, photos by Dorte Bak and via Black Swan Fashion, Kristina Dam Studio
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Få mere modeinspiration

2 tanker om “Lys, pudderfarve og travlhed

  1. Pudderfarver er jeg altid glad for – uanset årstid, og det gælder generelt lyse nuancer. Rødlige nuancer fanger også mit øje året rundt. Jeg påvirkes ikke humørmæssigt eller energimæssigt af vinteren og er på den måde meget heldig, da mange føler begge dele lidt nedadgående. Når foråret kommer, derimod, føler jeg mig lidt mere trist. Energien er den samme, men humøret er letter tilbøjeligt trist hos mig. Aner ikke lige, hvad der går ind og påvirker – men der sætter mit humør lidt bremserne i, og det har jeg efterhånden lært at acceptere.

    Det er i øvrigt nogle fine basics tanks (især den lange), Black Swan byder på. Kan det købes online, eller foregår alt salg via home shopping events?

    Jeg glæder mig meget til at følge soveværelses- og pigeværelsesforandringerne. 🙂

    1. Og så fik jeg øje på henvisning til deres webshop… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.