Udgivet i 1 kommentar

Seks søde sager

Seks søde sager

Seks søde favoritter fra bloggen er samlet til jer i dag, og selv drømmer jeg om mindst 3 af opskrifterne i disse dage.

Der skal sukker til at holde os kørende herhjemme disse dage. Anna har været febersyg siden lørdag, og er nu startet på penicillinkur, så vi er mast godt i bund med ressourcerne. Når sukkertrangen sådan melder sig, så kan man jo med god grund kigge i egne arkiver, og jeg ser ingen grund til at svælge alene – jeg kan jo lige så godt prøve at hive nogle med i mit fald, ikke?!

Hindbærsnitter_glutenfri_opskrift

Glutenfri hindbærsnitter var det første glutenfri bagværk, jeg gav mig i kast med, og heldigvis var de en stor succes. Næste gang de skal laves, skal der leges endnu mere med fin pynt, og så overvejer jeg, om jeg skal prøve at lave dem runde i stedet – det gør dem lige det ekstra fine.

IS_Servering

Super nemme isdesserter skal man ikke kimse af, og disse to er jævnligt på programmet herhjemme, når manden og jeg lige skal have en aftensnack. Den med espresso kræver jo ingen forberedelse og smager virkelig lækkert.

vandbakkelser med hindbærskum_by.bak blog 8.jpg

Vandbakkelser med hindbærskum er så ufatteligt simple at lave og alligevel virkeligt gode. I var så mange, der sidste år sprang ud i opskriften og delte begejstringen efterfølgende på Instgram, og jeg blev faktisk ret overrasket over at mærke, at så mange rent faktisk følger med i, hvad jeg skriver her på bloggen. Dejligt at andre kan bruge mit arbejde!

Pavlova miljø

Min sommerpavlova er et af de mest læste indlæg på bloggen, og min mand taler stadig om den som den bedste kage, jeg nogensinde har lavet. Det er ikke uden grund, og det skriver jeg ikke for at være selvhævdende, men den var gudhjælpemig virkelig god, så hvis du har tålmodigheden til den, skal du absolut springe ud i det – der vil ikke være noget at fortryde, kun kalorierne, men der er jo frugt på, så det udligner vist, eller sådan noget?!

Lakrids marengskys

Fordelen ved de her lakridskys er, at man spiser et par stykker ad gangen, så når de er bagt, har man til flere dage. De er perfekte til isdesserter, men kan jo også serveres som en petit fours med kaffen – eller bare lige hapses, når man passerer dåsen. Tag ikke fejl af den lette lille sag, for der er masser sukker i.

Sweet and salty chokochok front

Jeg har gjort mit bedste for at overbevise mig selv om, at dette er en julekonfekt, men min hjerne accepterer det ikke. Ærligt talt, så er det jo også noget pjat, for det er udelukkende begrundet i frygten for de mange kalorier, som chokoladebrudet her gemmer på. Men det er SINDSSYGT LÆKKERT, og også tungt, så man spiser jo rent faktisk ikke så meget af gangen.

Husk at deltage i min give away, og så kan I glæde jer til endnu en lækker lille overraskelse en af de kommende dage. Denne gang bliver der sat fokus på børnenes univers ♥

English recap: I feel tired and used these days as my girl, Anna, has been ill for 4 days now. What better reason to dream of cakes and sweets to give a sugar rush?

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak
 ©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Find andre søde sager eller finde lidt sundere alternativer

 

1 tanke om “Seks søde sager

  1. Du har ret, ang. den pavlova. Jeg lavede en til min fødselsdag for to år siden, og min familie snakker stadigvæk om den. Det er bare super lækkert den kage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.