Udgivet i 4 kommentarer

Spændende design // Lamper

Jeg har forelsket mig lidt mere end en smule i nogle lamper, som har et spændende design, enkelthed og alligevel noget anderledes over sig – ikke som alle de andre.

For noget tid siden faldt jeg tilfældigt over nogle lamper, som jeg jeg blev vild med. Der er gået noget tid, og mit crush har udviklet sig til en reel begejstring for lamperne, så i dag vælger jeg altså at dele begejstringen med jer.

Jeg kan godt lide et vist industrielt udtryk i lamper, og disse excellerer ved at være en skønsom kombination af industriel stemning, bløde former og naturmaterialer. På en eller anden måde er nogle af dem næsten stoflige til trods for de hårde materialer, som anvendes, og jeg kunne snildt finde plads til lamperne i mit hjem.

Brokis lampar 12Brokis lampar 16Brokis lampar 11Brokis lampar 10Brokis lampar 15Brokis lampar 14Brokis lamperBrokis lampar 13

Tjekkiske BROKIS står bag lamperne, som er udført i bedste kvalitet og med respekt for gedigent håndværk. De forhandles her i Danmark hos Fredericia Furniture, som bestemt også er leveringsdygtige i lækkert dansk møbelhåndværk. Herhjemme har vi i et stykke tid spejdet efter ny lampe til stuen, da vi efterhånden er færdige med lysekronen, og Capsula (første billede) kunne godt ligge lunt i svinget efter min smag.

Her på de første sider af bogen anno 2015 kunne jeg så godt tænke mig at høre fra dig, hvad du læser med størst glæde her på bloggen. Er det bolignyheder, familieliv, opskrifter eller noget andet? Smid endelig en kommentar med et par ord om, hvad der gør dig glad – så bliver jeg nemlig glad ♥

English recap: These lamps from Czech design company BROKIS have stolen a piece of my heart. Learn about the lamps here.

……………….

LINKS & CREDITS
Photos via BROKIS ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indretningsindlæg

4 tanker om “Spændende design // Lamper

  1. Jeg er vild med dine boligideer og bliver altid vildt inspireret, men jeg bliver nok aller mest glad når det bliver kombineret med personlige fortællinger fra familielivet, så jeg kan se det ikke er en ren reklameblog, men faktisk en person med følelser og et rigtig hjem at have alle ideerne i 😉 og så er jeg evigt en smule misundelig over dine fotoevner og jeg drømmer om at kunne noget af det samme på min egen blog 🙂

    1. Det er godt nok dejligt at høre Karina. Tror ikke jeg kender din blog, så jeg vil lige finde et tidspunkt at smutte forbi 🙂 Tak for den søde kommentar og det er rart at høre, hvad du kan lide. Rigtig god dag og godt nytår. Kærligst Dorte

  2. Jeg er helt pjattet med de lamper. jeg har søgt efter en pris og en forhandler i DK, men det er ikke lige til. Kan du hjælpe?

    1. Jeg ved de forhandles hos Fredericia Furniture i hvert fald. ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.