Udgivet i Skriv en kommentar

SS15 bolignyheder // Mine favoritter

Jeg har samlet mine SS15 favoritter i dette indlæg, så I kan få et overblik over de skønne nyheder, som er på vej til jer inden for de næste par måneder. 

North Modern tog sin ende i tirsdags, den kommende uge står den på Formland i Herning og lige nu afvikles Maison & Objects i Paris (gid jeg var der!). Der flyder med nyheder og nye tendenser, som blandes med vores måde at tænke indretning og design på. Jeg er top begejstret, for jeg har det seneste års tid virkelig længtes efter nogle nye input – nu får jeg dem langt om længe. I dag har jeg samlet nogle af mine favoritter til jer – ting, som jeg glæder mig til, som jeg gerne fandt plads til i mit hjem eller som jeg har store forventninger til.

Ikea

Lige så meget som jeg hylder storslået design, håndlavet kram og kendte klassikere, så elsker jeg også bare Ikea. Ikea er boligverdenens H&M, de fanger tiden trends, de har volumen nok til at iværksætte gigantiske produktioner, og på den måde kan de levere tidssvarende design til vores hjem inden for overkommelige (ja nogle gange rystende lave!) priser. Her er mine favoritter blandt de nyheder, som Ikea lancerer ganske snart, og eftersom I ved, jeg drømmer om at optimere vores køkken (I så vel godt det her indlæg ikke?!), så er det vel meget naturligt, at mine favoritter fra Ikea også er køkkennyheder. Hold øje på Ikeas hjemmeside.

SS15 bolignyheder // Mine favoritterSS15 bolignyheder // Mine favoritterSS15 bolignyheder // Mine favoritter

Broste Copenhagen

Broste  lancerer en serie af bestik, og udover at have et slankt og minimalistisk udtryk, så kommer det altså i en rosaguld farve og en sort farve. Begge er virkeligt fine, og jeg kan ikke vælge hvilket af dem, jeg har som favorit – kunne i grunden godt bruge begge sæt, da det kan gøre noget så forskelligt ved en opdækning. Fint er det i hvert fald, og jeg ønsker mig det. Følg med hos Broste Copenhagen.

SS15 bolignyheder // Mine favoritter SS15 bolignyheder // Mine favoritter

Serie 7 ved Arne Jacobsen

Her i 2015 kan 7´erstolen af Arne Jacobsen fejrer sit 60 års jubilæum, og det er da en absolut klassiker, som jeg tror, de fleste danskere er bekendt med. De lancerer i anledning af jubilæet t0 modeller, som kun vil produceres i 2015, og de er pæne, siger jeg bare – jeg ved det, for jeg har fået lov at låne dem #heldigekartoffel! Jeg skal nok vise jer mere i et andet indlæg, men lige her og nu kan I se de officielle billeder fra Republic of Fritz Hansen. Pudderfarvet med guldben eller sort med matsorte ben – jeg har tabt mit hjerte. Se mere hos Rebublic of Fritz Hansen.

SS15 bolignyheder // Mine favoritter SS15 bolignyheder // Mine favoritter

Normann Copenhagen

Fra Normann Copenhagen begejstres jeg over noget så simpelt som et bar-kit. De kalder det Basics og det indeholder en folieskærer, proptrækker, vinprop og hældeprop. Det er dælme bare fint udført, skønt udtryk – meget dekadent og stadig minimalistisk, som vi kender Normann Copenhagen. Se de andre nyheder hos Normann Copenhagen.

SS15 bolignyheder // Mine favoritter

Kristina Dam Studio

Sidste i rækken af mine personlige favoritter (og så har jeg i øvrigt begrænset mig væsentligt til det her indlæg) bliver Kristina Dam Studio. Jeg er jo fan, det ved I nok, og jeg ser især frem til at opleve hendes Botanic Storage, som er et ekstravagant multimøbel. Wau, det får mit hjerte til at banke, så er det sagt. Mindre kan nu også gøre det, så Mirror Sculpture, som kan fungere som art piece såvel som spejl ved makeupbordet, er også en favorit, ligesom jeg synes det er en succes uden lige, at Cube Table kommer i en mindre udgave – stadig med de smukke og levende røde, grønne, hvide og sorte marmor. Se kataloget her

SS15 bolignyheder // Mine favoritter SS15 bolignyheder // Mine favoritter

 

Denne gang oplevede jeg, at min tur rundt på messen gav mig nyt input og inspiration. Det er en spændende tid, hvor der vælder nye tendenser ind over designbranchen, og jeg er super spændt på at se, hvad 2015 og 2016 vil bringe af boligfornyelser, nye måder at bruge kunst og farver på, og i det hele taget at opleve hjemmet som det lærred, det jo kan være. Føler du dig klar til lidt forandringer mon?

English recap: I have chosen my top favorites of design news for this spring. I have a lot of favorites, so of course I had to narrow it down. It´s an exciting time right now, where the interior world is getting ready to adjust the conception of how the home should look – we are becoming more bold, more dramatic and more romantic and I can´t wait to see what will come – both from the designers, the stylists and the interior bloggers.

……………..

LINKS & CREDITS
Tegningerne er lavet af HTH, og bearbejdet af Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget udgives i samarbejde med Rebublic of Fritz Hansen

Læs om boligindretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.