0
Bolig inspiration

Stilsikker bolig med plads til både budget og design

Det er ekstra særligt for mig at dele denne bolig, for i hjemmet bor vores venner, som i den grad har gennemført indretningen med respekt for husets historie og helt særlige detaljer.

Først og fremmest starter jeg dagens indlæg med at takke jer for den fine, motiverende, heppende, positive respons på mit indlæg om milepæle i går. Hold nu kæft hvor er I bare skønne – tak!

I dag vil jeg vise jer et fint og dekadent hjem. Funkisvillaen er unik og særpræget, faktisk er den eminent med mangen originale og storslåede detaljer, f.eks. det enorme kvistvindue i stuen og den svungne trappe, som er skulpturel i sit udtryk. Brugen af sort og grå maling understreger linjerne i det smukke hus, og jeg er i øvrigt vild med de bevarede trædøre, som tilfører varme i den ellers sort-hvide indretningsstil.

Bolig design budget indretningBolig design budget indretning

Blandt møbler, lamper og billeder findes såvel designermøbler, som kinesiske antikmøbler og budgetkøb, og det er præcis det, jeg kan lide ved en god indretning. Man kan købe sig til godt design, men personlig indretning skaber man ved at turde sætte tingene sammen på sin egen måde.

I husker måske mine køkkendrømme og tegningerne, jeg fik lavet for nyligt? Det her køkken kan godt få mit hjerte til at banke hurtigt, og jeg får lyst til at sætte sådan to gedigne vitrineskabe op i stedet for standardmoduler.

Bolig design budget indretningBolig design budget indretning Bolig design budget indretningBolig design budget indretning

Boligreportagen er lavet parret Lise og Kristian Septimus Krogh og udgivet i Bolig Magasinet i december 2014. Hvad synes I om det?

English recap: This lovely home was displayed in interior magazine Bolig Magasinet in december 2014. The home houses some of our friends and I am very proud to share with you the grafical and decadent interior solutions they have chosen for their home. What do you think about this?

…………………..

LINKS & CREDITS
Photos via Bolig Magasinet ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere fine boliger
Se en oversigt over alt om boligindretning på bloggen

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Lene
  15. januar 2015 kl 11:56

  Synes det er et super flot hjem, stramt men de formår at skabe en lun og rar stemning med bla. træ, planter, dusch farver og bløde tekstiler mv. kunne også godt se mig selv bo i det hjem.

  Lene 🙂

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   15. januar 2015 kl 12:57

   Det er lige præcis det, jeg også kan lide – store fluffy tekstiler, skæve møbler, stramme linjer og naturen bragt ind – det er meget meget fint og vellykket. Kærligst Dorte

 • Reply
  Nanna Nielsen
  17. januar 2015 kl 19:33

  Så smukt og inspirerende

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.