Udgivet i 4 kommentarer

I februar vil jeg gerne…

Hej februar, vi skal gå hånd i hånd mod lyset og have mange glædesstunder. Her er min to do-liste og lidt om, hvad der gør februar helt særlig for mig.

Nyt blad i kalenderen, februar er her – årets bedste måned, eller i hvert fald en af mine favoritmåneder. Jeg har fødselsdag den 20. februar og har altid syntes vældig godt om hele måneden med fastelavn, sandsynlighed for sne og kælkebakker og selvfølgelig fødselsdag. Februar er for mig en lys måned, ligesom jeg synes torsdage er lyse dage – kender I det, at dage og måneder kan have en bestemt farve? Februar er lys, kølig og violet-pudderfarvet, og det er der jo ikke noget sørgeligt ved. Billedet her er en genganger, men det er jo perfekt til både indlægget og til at vise jer, hvor lys og smuk februar er.

LATELY

Det gik så godt med de der to do´s sidste år, så jeg prøver lige at køre videre med de gode intentioner. I februar vil jeg rigtig gerne:

Nyde alle de kvinders selskab, som jeg beriges med som Black Swan Konsulent

♥ Planlægge kæresteweekend i Amsterdam i marts

♥ Finde en GOD fødselsdagsgave til manden, som har fødselsdag i marts

♥ Bage glutenfri lagkagebunde – kender du til en god opskrift?

♥ Sætte kvalitetstid af til manden

♥ Spise stenbidderrogn – gerne denne variation og denne

♥ Færdiggøre et par DIY-projekter herhjemme, bl.a. et i soveværelset og et i børnenes værelse

♥ Fejre min fødselsdag med stort smil på læben – både i venindeselskab og med familien

Februar bliver en fest, det kan I nok se. Jeg tillader mig øjensynligt også at have egoistiske to do´s på listen frem for en masse børneting. Det er det, jeg har behov for at fokusere på – listen er jo en mental opslagstavle, ikke et udtryk for at jeg ikke gør alt det dagligdagsrutinerede og positive med børnene. Nogle gange har man bare lov til at lade tankerne rejse et andet sted hen, at være drømmende og lidt mindre praktisk – det skylder vi os selv, og du skal huske at gøre det samme!

Englishrecap: February is one of my favorite months of the year and I am going to enjoy my own birthday party, finish up some DIY´s in my home, plan a romantic get away to Amsterdam (we´re going i march) and meet up with a lot of hot ladies that will be trying (maybe buying?) the SS15 collection from Black Swan Fashion. It´s gonna be a great month, can you feel it?

……………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

 

4 tanker om “I februar vil jeg gerne…

  1. Uhmm det lyder lækkert stenbidderrogn og blinis med kølig hvidvin, det har jeg aldrig fået, køber jeg stenbidderrogn ved fiskehandler?

    1. Ja jeg køber det altid hos fiskehandleren, så ved jeg det er frisk og ordentligt. Afsted med dig, du bliver glad for det 🙂

  2. Synes, det er så fedt endelig at høre om én, der elsker sin fødselsdag! Vi har jo nok tendens til at synes mindre og mindre om det, jo ældre vi blir. Jeg fylder selv 31 i år, og i år vil jeg kampnyde det, for let’s face it… Man er jo egentlig bare skide heldig, når man får lov at blive et år ældre.
    Jeg mistede min mor i oktober sidste år, og hun ville have fyldt 62 år nu her d. 24. Jeg vil mindes hende hele den dag og tænke på, at hun ville have givet sin højre arm for at være blevet et år ældre, og så tage det med mig videre til mine forhåbentlig mange næste fødselsdage <3

  3. […] min “I februar vil jeg gerne”-udgave truede jeg med at ville lave glutenfri lagkagebunde. Det blev det ikke til, for jeg tog en halvnem […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.