Udgivet i 89 kommentarer

Huleleg og en hurtig give away

Der står en give away på programmet i dag, men først skal I lige inviteres med ind i den fineste musik-hule på Amager.

Der kan være så top meget gang i den med sådan 2 snart-5-årige på matriklen. Penicilinkurene er vel overståede, og energien er på vej tilbage til os alle. Pigerne synger MGP non-stop, kun afbrudt af de stadig populære Elsa-sange fra Frostfilmen, og selv forældrene kan snart både tekster, koreografi og endda kan vi citere værterne på bestemte tidspunkter fra showet. Jo jo, vi har fået store piger nu – og jeg elsker det!

Billederne er fra en eftermiddag, hvor fanden tog ved dem – der skulle bygges huler og i hulen skulle både de og kattene se MGP på iPad’ en. Drøn hyggeligt var det altså, men …

Huleleg og en hurtig give awayHuleleg og en hurtig give awayHuleleg og en hurtig give awayHuleleg og en hurtig give away

Huleleg og en hurtig give away

… før eller siden melder udmattelsen sig, og så er det altså rart at sidde for sig selv med dyne, iPad og hørebøffer.

Sengetøjet er en ny satsning fra Milk Copenhagen, og de har bedt os teste det. Foruden det super fine print, som I selv kan danne jer en mening om ud fra billederne, så kan jeg supplere med min begejstring: Kvaliteten er helt i top – satinvævet blødhed til en pris, som man slet ikke får i butikkerne. Men… det er jo netop det, som er fordelen ved homeshopping – at kvalitet godt kan fås til en fornuftig pris.

Jeg forestiller mig, at I alle lige skal vænne jer til at se sengetøj hos Milk Copenhagen? I hvert fald er det jo nyt, at de går den vej, men jeg håber virkelig, de får succes med det, for det er absolut konkurrencedygtigt med de mange (dyrere) brands, som forhandler sengetøj til de store børn.

Huleleg og en hurtig give awayHuleleg og en hurtig give away

Sengetøjet kommer kun i voksenstørrelse til 449,- kr pr. sæt. og er lavet i 2 typer print i hver 2 farver – så hvis jeg lige skal skære det helt ud, kan du vælge mellem 4 varianter. Jeg har fået lov at udlodde et valgfrit sæt samt en toilettaske til en af jer, som læser med, og for at deltage i lodtrækningen, så synes jeg, det kunne være sjovt at høre, hvordan du egentlig har det med home shopping (ikke bare Milk, men også Pomp de Lux, Black Swan eller endda Tupperware, hvis du bedst kan forholde dig til det). Har du deltaget som gæst? Været værtinde? Aldrig prøvet det? Hader du det eller kunne du tænke dig at prøve det? Alle holdninger er velkomne, og vinderen screenes ikke ud fra svar – det bliver en gammeldags tilfældig lodtrækning, der afgør vinderen, så det er bare fordi det kunne være sjovt at få en “temperatur” på, hvor I ligger på emnet.

Læg din kommentar til indlægget her senest den 4. marts, så er du med i lodtrækningen om 1 valgfrit sæt satinvævet sengetøj og en fin toilettaske ♥

English recap: We are testing new bed linens from the danish home shopping brand Milk Copenhagen. The quality is wonderful and I really hope that the will be successful in this new addition to the collection.

………………..

LINKS & CREDITS
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget udgives i samarbejde med Milk Copenhagen – læs min reklamepolitik

Se også mine ideer til børneværelset

 

89 tanker om “Huleleg og en hurtig give away

 1. ar aldrig prøvet det, men kunne da være sjovt:)

 2. Jeg har deltaget flere gange, men springer for det meste over. Jeg føler altid et pres for at man skal købe noget, så jeg derfor deltager jeg ikke så tit.

 3. Jeg har været til tupperware-party et par gange (og også et dildo-party :-D). Jeg synes, det er vildt hyggeligt, og jeg køber kun noget, hvis jeg føler for det. Der er som regel så mange deltagere til den slags, så der skal nok være nogen, der køber noget, hvis ikke man selv er fristet. Kh. Tanja

 4. Jeg har for nylig været veninde for et Norlie arrangement, og gæst ved Black Swan og Milk. Jeg synes det er top hyggeligt, og det er meget lettere at shoppe, når man har delene i hænderne 🙂

 5. Jeg tog en smule skeptisk til et Black Swan / Foof homeparty for et par uger siden. Min skepsis skyldtes, at jeg tidligere kun har været til den slags i mine yngre dage med min mor og derfor huskede det som en stor flok kvinder, der sad en hel aften og kævlede om bøtter, klude og hvad det nu ellers var… Nu har jeg opdaget, at det jo bare handler om at tage til et homeparty, hvor produkterne rent faktisk taler til mig – det var nemlig en super god oplevelse denne gang 🙂 Jeg blir dog aldrig sådan én, der render til alle homeparties, fordi det er hyggeligt at være sammen med en masse kvinder… Så hellere i en anden anledning 🙂

 6. Jeg har endnu aldrig selv holdt home parties, da jeg indtil nu ikke har haft plads til det, men nu går jeg da og overvejer det:)
  Tænker at fordelen ved home parties, er at man ser tidens trends, og måske bliver bidt af ting man ikke nødvendigvis havde købt, hvis man bare var gået tilfældigt ind i en butik. Tænker at den der afholder det, viser de bedste og flotteste styres frem.
  Håber jeg kan deltage i konkurrencen nu 🙂 jeg vil blive meget glad for at vinde!

 7. Jeg er vild med konceptet. Ofte god kvalitet til en god pris. Min garderobe består af mere end 40% Black Swan. Og alligevel har jeg endnu ikke været til homeparty. Nok en kombination af at være lidt genert og have meget lidt tid til mig selv. Værtinde sker nok heller ikke foreløbigt men det handler mere om at min søn er autist, og derfor er gæster en lidt svær ting.

 8. Jeg vil egentlig gerne deltage i Home Shopping-arrangementer, men vil ikke føle mig presset til at købe. Måske en fjollet tanke….
  Sengetøjet er SÅ skønt!

 9. Spennende! Tror ikke det fins i Norge, men produktene er lekre. Vi er i ferd med å bytte til juniorseng for toåringen vår, så et nytt sengesett ville vært midt i blinken.

 10. Har deltaget i home shopping ,men det er mange år siden,jeg synes det er hyggeligt,og man kan bedre studere varerne.

 11. Jeg er slet ikke til homeshopping.

 12. Her skulle have deltaget i et kort efter min datters fødsel, men måtte melde fra da overskuddet den dag ikke var så stort.. så næsten 😉

 13. Jeg har været med til en del home party’s, og synes nu at det altid er hyggeligt.
  Selv om man ikke ender ud med at købe noget, så har det som regel været en hyggelig aften med kaffe, kage og hyggeligt selskab 🙂

 14. Tak for fin konkurrence. Jeg har faktisk aldrig prøvet det, men ville gerne. Jeg synes, det lyder hyggeligt at deltage som gæst. Dog ville jeg måske føle mig for presset over, at man skulle købe noget? Hvem ved, jeg har jo ikke prøvet det. Jeg har faktisk overvejet at det kunne være sjovt og hyggeligt at deltage i et Black Swan arrangement:). God søndag:)

 15. Hej, Super fint sengetøj! Jeg har prøvet det masser af gange i løbet af årene, med tupperware, undertøj, tøj. og jeg synes det er hyggeligt. men ikke altid jeg orker at lægge hus til, men når jeg gør samler jeg en masse veninder, laver kaffe og kage og så får vi samtidig en hyggelig aften ud af det – og har man det hyggeligt, sælges der også mere 😉

 16. Jeg har både deltaget og selv afholdt, med blandede oplevelser. Det her sengetøj ser bare møg fint ud. Jeg ønsker kaniner i den lyse udgave ❤️

 17. Jeg har deltaget i diverse Home parties – tøj, tupperware, aloe vera produkter og magnetmadrasser. Jeg har dog børnetøjet til gode ☺️ Var for mange år siden selv værtinde for et Tupperware party og overvejer kraftigt at lægge hus til et Black Swan party på et tidspunkt. Alle penge lige p.t. går bare til fliser til ny terrasse og 3 ugers roadtrip til Californien til sommer

 18. Jeg har faktisk kun prøvet tupperware. Og kun eń gang. Jeg føler det er lidt mærkeligt at sidde der og være tilskuer. Måske ville det være lettere med tøj. Men sådan noget dyrkes ikke rigtigt hernede i det mørke jyske 😉

 19. Jeg synes det er fedt med et homeshopping arrangement, man får bedre mulighed for at se på varerne, synes jeg
  Vil iøvrigt super gerne deltage

 20. Jeg har været værtinde for flere homeshopping parties inden for fleremærker. Super måde at shoppe og hygge. Vil elske det sort/hvide sæt

 21. Har prøvet det, endda fra begge sider, både som sælger og kunde. Synes det er et genialt koncept! For mig fungere det perfekt at tage mine piger med ud, eller selv være værtinde, til et arrangement hvor de selv kan være med til at vælge det tøj de kan lide. Der er et overskueligt udvalg, og når de mister tålmodigheden og hellere vil lege, kan jeg shoppe videre mens de leger med værtindens børn. Genialt! Er også fan af dem til mødre, hvor børn oftes ikke er med, super hyggelige tøseaftener, og sjovt at se det samme stykke tøj på forskellige kvinde kroppe. Desuden dejligt at have tid og ro til at kigge:) jeg er FAN!

 22. Jeg er ret vild med home-shopping. Har været til en del Tupperware parties og et par Milk cph åbent hus arrangementer. Jeg lader mig nok rive lidt med og køber lidt mere end jeg burde. Jeg ville elske at vinde abe sengetøjet til Isak, har mærket på det og synes det er vildt lækker kvalitet.
  Mvh Mia

 23. Det er godt nok fint!
  Jeg har aldrig prøvet homeshopping, men tænker at det faktisk kunne være ret hyggeligt, også fordi jeg ikke synes det er så sjovt at gå ud at shoppe tøj mere, som jeg tidligere syntes. Og alt bliver jo bedre med kage! :o)

 24. Det er lang tid siden at jeg har været med til sådanne arrangementer… Jeg orker dem ikke rigtig. Måske kommer det snart igen? De to små er 3 og 4 år, så det bliver lettere for hver dag, der går 🙂

 25. Jeg har både afholdt og deltaget i flere tøjhomeparties. Altid hyggeligt. Jeg vil elske st vinde sådan en giveaway. Smil fra Mia

 26. Jeg har aldrig prøvet det selv, men tænker at det må være meget hyggeligt. Jeg fortrækker dog stadig netshopping, hvor man har ro og fred til at handle 🙂

 27. Skøøønt sengetøj – vi ønsker os det med kaninerne – min mindste ville elske det 🙂

  Har været til et par homeparties, og det er egentlig meget hyggeligt, men jeg foretrækker faktisk at købe på nettet disse dage, tror måske det er et spørgsmål om tiden til det hvis jeg skal være ærlig, så går det hurtigere når man kan sidde derhjemme i ro og mag.

  XX fingre, god dag,

  Ax

 28. Jeg har aldrig været til homeparty, men tror faktisk, jeg ville synes, det var hyggeligt 😉 Dog så køber jeg næsten alt mit tøj på udsalg, da jeg på som specialestuderende uden mere SU ikke har særligt meget at gøre med. Så jeg tror ikke, jeg ville ende med at købe noget til fuld pris til et homeparty, selvom der sikkert ville være flere styles, som jeg godt kunne tænke mig! F.eks. har jeg allerede nu udset mig et par styles fra Black Swan (som jeg iøvrigt er rigtig glad for, for jeg er selv mest til sort med et par få farve-afstikkere), men jeg vil lige som ved sidste sæson først kunne slå til og købe, når det ryger på udsalg.. Så er der bare den ulempe, at de ønskede styles kan ske at være væk, men det må jeg så leve med..

  Ellers så køber jeg stort set kun tøj online, og derfor ryger der jo også nogle gange noget retur, fordi det ikke passer/sidder rigtigt, og det ville jeg jo bestemt kunne undgå ved at være til et homeparty. Men lige dér ville det være lidt underligt at prøve en masse, som jeg gerne ville købe, men for så at vente og se, hvad jeg senere ville kunne få på udsalg – så er jeg ret sikker på, at jeg ville føle mig lidt flov, og at jeg i den grad spildte sælgers tid (selvom der sikker er nogle af de andre i selskabet, der ville handle).. Synes tit, der lægges op til, at det er helt uforpligtende, men fokus er jo immervæk at få solgt sine varer, så lidt forpligtende synes jeg nu alligevel, det er, hvis jeg skal være helt ærlig 😉

  Men jeg ville nu gerne prøve at komme til et homeparty for nu at se, hvordan det er 😉 Måske skifter jeg mening?

  Krydser fingre for det fine sengetøj + toilettaske! Bomuldssatin er nemlig lige præcis rigtig lækkert og blødt, så det kunne vi godt tænke os 😉

 29. Jeg har desværre aldrig deltaget i sådan noget men er faktisk fuldstændig sikker på at jeg vil elske det

 30. Jeg er super glad for at købe på nettet – men deltager ikke i homeparties mv. Ville elske at vinde det fine sengetøj til min datter 🙂

 31. Har utroligt nok aldrig prøvet det – det virker som en fin idé, men aldrig fået afsat tid til det når endelig har været muligy eller afholdt nær mig!

 32. Køber meget på nettet og deltager også nogle gange i homeparties

 33. Jeg har holdt homeparty nogle gange herhjemme og også været gæst. Jeg synes det er en hyggelig måde at shoppe på som supplement til netshopping og helt gammeldags shopping i de virkelige butikker

 34. Jeg har aldrig selv holdt homeparty men været til pomp og Black Swan et par gange og syntes det er en hyggelig måde at ses med veninder og se nyt lækkert tøj.. Det eneste der irritere mig er portoen der skal betales, det burde man slippe for når man er til Home party ;0)

  1. Hej Katja – portoen er som regel fri efter et vist beløb, og man må jo gerne slå sig sammen 😉

 35. Hvor er det flot! Jeg har aldrig vaeret til sådan noget, men for det ikke skal vaere løgn er jeg faktisk idag lige blevet inviteret til et Tupperwearparty.

 36. Jeg deltager sjældent i homepartys, da jeg ofte føler et købe press, når nu sælger står liiige der og de andre måske shopper for mange penge.

 37. Jeg har afholdt Milk flere gange, og jeg synes det er hyggeligt at samle veninder, naboer og kollegaer til hygge og skønt børnetøj. Det dejlige ved home shopping er, at man kan danne sig et overblik på nettet først, evt sammen med børnene, inden man møder op til et arrangement.

 38. Krydser fingre. Det ser virkelig lækkert ud

 39. Jeg Gør meget i det. Har søster hos Milk veninde ved Gade og Juul og endnu en veninde ved tuppeware. Er opvokset med home party og synes det er lækkert man kan stå i eget hjem og prøve tøj på smykker og føler på tuppeware.. har altid været tilfreds. Specielt med Milk.

 40. Jeg har aldrig prøvet. Altid været lidt bange for at man vil føle sig socialt presset til at købe.

 41. Jeg er pjattet med det både som værtinde og gæst

 42. Det kan være hyggeligt som en veninde-event og de mærker jeg har prøvet har været virkelig god kvalitet for pengene.

 43. Jeg har prøvet lidt af hver både som værtinde eller gæst til f. eks. Tupperware, Friendtex, Appeal, Pomp de Lux, Juul & Gade, det er meget hyggeligt at mødes privat og blive præsenteret for varerne, se mærke og føle.

 44. Det er længe siden, jeg har været til et homeparty, men det var i hvert fald hyggeligt og med god tid til at studere produkterne

 45. Jeg har både deltaget i og afholdt div homeparties, dog kun børne og dametøj. Kan. Sagtens genkende det med, at man kan føle sig presset til køb, men jeg gør altid et stort nummer ud af, at det handler om at hygge sig og grine sammen også få prøvet og mærket på noget tøj. Har for nyligt holdt et Party med Black Swan og vi havde det så sjovt. Fik lidt Asti og frisk frugt, lækker kage og kaffe. Rigtig “dameblads-agtig” kaldte min mand det

 46. Jeg har været til mange home parties. Generelt synes jeg godt om konceptet. Det er en hyggelig social begivenhed, og forhandlerne er søde og engagerede, i modsætning til det personale, jeg ofte møder i de fysiske butikker.

 47. Jeg har holdt børnetøjsparty’er de sidste 4-5 år og synes det er en perfekt måde for mine børn at vælge tøj på og de får også prøvet det inden jeg bestiller. Jeg har lige fået tøj hjem fra Milk efter mit første Milk party (har prøvet at holde med PDL og Royal Rebels også) Mine børn er meget glad for Milks lidt mere cool udtryk og tøjet er god kvalitet.
  Jeg ønsker mit et sæt i voksen str i pigefarver

 48. Jeg er ikke så vild med hjemmeparty’s, men meget glad for Milk!!

 49. Jeg synes det er fedt at kunne mærke/se produkterne inden jeg køber dem.. F.eks var jeg helt forelsket i en kjole fra Milk, men da jeg så den live, så var materialet ikke det jeg havde regnet med og købte den derfor ikke (og undgik skuffelsen) 🙂

 50. Det ser rigtig lækkert ud 🙂

  1. Det slår mig lige – homeparties lyder som en hyggelig ide. Jeg synes bare ofte at det er meget høje priser, så jeg vil med meget stor sandsynlighed ikke købe noget som helst.

 51. Jeg har ikke den store erfaring med homeparties, men har en svag erindring om tupperwareparty da jeg var barn. Jeg synes egentlig at ideen er meget god, og jeg synes at det er rigtig fint at flere forskellige firmaer har taget ideen til sig, så det ikke længere er så “gammelkone-agtigt.” Undskylder mit udtryk, men det er lidt den forestilling jeg har haft om arrangementerne; at det var en flok midaldrende kvinder der smæskede sig i kage og kaffe og diskuterede køkkenredskaber. Men thumbs up herfra til en ny generation af homeparties 🙂

 52. Jeg har været til et par homeparties med børnetøj og synes det er skønt at kunne røre ved det hele – jeg køber ofte på deres webshop også efterfølgende fordi jeg nu ved at kvaliteten er i orden. Jeg har stadig til gode at komme til et Black Swan homeparty, men har købt lidt online og må sige jeg er solgt, tror absolut det vil blive en dyr fornøjelse (på den gode måde, blink blink) at komme til et af deres homeparties.
  Jeg har netop købt fra Milk Copenhagen for første gang og må sige det er fedt! Især nu hvor min datter er blevet 6 år og begyndt i skole, hun synes det er noget sejt “skole-pige-tøj” som hun siger, og når ungerne elsker det og moren synes det er pænt og lækkert, så er det ren win win! Jeg er jublende begejstret for sengetøjet og skønt at du synes kvaliteten er i top, det står højt på datterens ønskeliste, da hun ønsker sig alt der er kaniner på:-) KH Heidi

 53. Har prøvet det et par gange, syntes det er meget sjovt, men køber nok hellere hjemme ved computeren…

 54. Synes det er svært at få samlet en hel flok, der alle kan samme dag. Men forsøger snart igen 🙂

 55. Jeg ELSKER homeparties

 56. Når jeg hører ordet ‘homeparties’ får jeg et billede af damer med kaffekoppen i hånden og hovedet på skrå der, (u-?)interesseret, lytter på en Tubberware-lady, der fortæller at livet aldrig bliver det samme igen efter netop denne dims med tilhørende dut kommer hjem køkkenet 😉
  Men men, måske har min netop overståede fødselsdag gjort mig gammel før tid – for jeg synes da det kunne være enormt sjovt at afholde homeparties for en stor flok veninder 🙂
  Det må komme på min to do liste 😉

 57. Sikke noget flot sengetøj.
  Jeg har aldrig prøvet homeparties, men synes det kunne være sjovt at prøve det, og er netop ved at se om jeg kan samle en flok tøser til et black swan hjemmebesøg:-)

 58. Jeg har været til utallige – både de “gammeldags” tupperware, og senere da der kom børnetøj på programmet. Har endnu mit første med voksentøj til gode, og ved egentlig ikke hvorfor, for det er jo et superkoncept at man har en (forhåbentlig) knald dygtig sælger ved hånden til at råde og man kan bare prøve løs.

  1. Har kun været til Pomp de Lux, men vil super gerne til Milk arrangement, da jeg er tosset med deres tøj – håber at vinde denne skønne giveaway

 59. Har en enkelt gang været til såkaldt lysparty. Meget provinsagtigt men også ret hyggeligt. Nu hvor jeg skal til at være mor ku jeg godt forestille mig at gøre det med børnetøj 🙂

 60. Jeg er ikke homeshoppingtypen. Føler ikke, jeg skal deltage, hvis jeg ikke er sikker på, at jeg vil købe noget. Og hvornår er man egentlig det? Derfor: Homeshopping Virgin 😉 Men Milk sengetøjet ser fantastisk ud!

 61. Jeg har ikke været værtinde, kun gæst, til både black swan og pompdelux. Jeg synes det er lidt blandet om det er fedt eller ej

 62. Engang syntes jeg HOME shopping var noget fis. Men efter jeg selv har fået 2 børn og tiden er knap, syntes jeg det er så rart og hyggeligt at man kan shoppe i ro og mag sammen med veninderne om aftnen, samtidig med hygge. Jeg har flere gange selv holdt HOME partyes.

 63. Jeg har netop været til Milk party. Elsker det ♡ . Jeg køber som regel kun en enkelt ting eller 2 – men elsker at snuse rundt og lade mig inspirere.

 64. Jeg har været til flere homeshopping både pomdelux og milk Copenhagen er afprøvede for bare tit købt alt for meget bliver fristede over evne 🙂 🙂 :)min datter ville elske sengetøjet i lyserøde med kaniner 🙂

 65. Jeg har både prøvet tupperware og pomp d luxe
  Og begge dele har været hyggelige oplevelser hos veninder eller sammen med veninder hos en ag deres andre veninder 🙂
  En masse snak og snacks – og selvfølgelig bestilling af varer 🙂

 66. […] kan du vinde her – du kan lige akkurat nå at være […]

 67. Jeg har aldrig selv været til et homeparty, men har købt en hel sækfuld brugt pomp de lux til min datter. Derfor må alle i mine omgivelser tror, at jeg drøner afsted til homeparties hele tiden 🙂

 68. Har deltaget, med god succes. Oplagt mulighed for at mærke kvalitet og undersøge størrelser

 69. Jeg har aldrig prøvet det, men kunne sagtens forestille mig at gøre det én dag. Det hører næsten til dét at være blevet “voksen” (gammel) :o)

 70. […] hvor jeg har tømt jer for tanker og overvejelser omkring homeshopping i den igangværende give away (sidste chance for deltagelse i dag, da jeg har givet det en ekstra dag at løbe på), så tænkte […]

 71. Jeg har aldrig været til et homeparty, men det vil jeg gerne en dag:)

 72. Har været til en del homeparties, mest milk og pomp de Lux. Har aldrig holdt et honeparty selv. Tupperware takker jeg altid nej til:-)

 73. Har ikke prøvet det 🙂

 74. Jeg har kun været til ganske få homeparties. Jeg husker lige nu ikke mærkerne – det er mange år siden. Men synes egentlig, det er en meget hyggelig måde at shoppe på 🙂

 75. Jeg har for nogle år tilbage selv været konsulent ved byKier. Jeg synes det var sjovt og hyggeligt at komme rundt i folks hjem og vise lækre sko frem.
  Derudover har jeg selv deltaget i diverse homeshopping arrangementer med MILK, Pomp de Lux OG tupperware, samt lagt hus til flere APPEAL arrangementer… Jeg synes det er en hyggelig måde at se venner, naboer og kollegaer på – og dejligt at man kan se og mærke tøjet.

 76. Jeg har aldrig været til homeparty, men synes det lyder spændende, især hvis det er med tøj/boligstuff 🙂

 77. Jeg holder Milk hvert år og elsker det.

 78. Synes homeparties er hyggeligt, sjovt og fint tøj.

 79. Det er en hyggelig måde at møde veninderne på. Men jeg er ikke særlig god til at bruge penge uden mange lange overvejelser (mærkværdig egenskab for en kvinde) så jeg ender altid med at gå tomhændet derfra.
  Jeg er meget bedre til netshopping! 😉

 80. Jeg elsker home parties. Synes Detmer hyggeligt at mærke tingene i virkeligheden, samt at shoppe blandt venner

 81. Jeg har været til en del homeparties, men det er ved at være en del år siden. Jeg følte mig simpelthen presset til at købe noget, og ofte fik jeg købt noget, som jeg egentlig ikke manglede.

  Mvh Rikke

 82. Jep jeg har deltaget i homeshopping hvilket var en fin oplevelse go´combi af hygge, shopping og følelsen af lidt ekstra forkælelse iogmed at man får set styles osv. på en lidt anden måde… 🙂

 83. Ihh, det er altså ret fint det sengetøj. Vil vildt gerne vinde et sæt til Fleur i hvid med kaniner.

  Jeg har aldrig prøvet at være værtinde, men været til flere homeshopping events. Når børnene bliver lidt større (altså når de sover om aftenen ;), vil jeg prøve at være værtinde og hygge om mine gæster med masser af kage. Og vin… Vin må der til. Og lidt tapas. Mmm… 😉

 84. Jeg har været til Milk homeparty og syntes, det var rigtig rart at mærke tøjet inden køb. Men ellers køber jeg mest ind via computeren.

 85. Lækker GA
  Jeg har det fint med Home shopping, har lige holdt Black Swan og Kools. Overvejer PDL men har enormt svært ved at trække veninder til arrangementerne hvilket irriterrer mig! Tupperware gjorde tit det at dem der mødte op fik en gave, måske det ku være en koncept for andre?? Altså noget der lokker. Kools giver 5% til alle som kommer og køber ved Home party det er også noget veninderne godt kan lide 🙂
  Håber jeg er heldig. Emil mangler sengetøj. kh Libbie

 86. Jeg har aldrig prøvet det men kunne da være man skulle prøve at kaste sig ud i det…
  Sengetøjet er super flot!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.