Udgivet i 2 kommentarer

Hurtig og billig makeover af badeværelset

Jeg har længe været lidt træt af vores mindste badeværelse, som i virkeligheden ikke krævede en masse for at få et løft. Derfor har jeg nu lavet en quick fix makeover, som var billig og er blevet pæn (nok).

Vi har i stueetagen et lille badeværelse, som jeg længe har syntes, skulle have en lille opgradering. Rummet, som vel egentlig ikke er et badeværelse, men blot et toilet, er egentlig ikke grimt, men det er heller ikke pænt eller spændende – faktisk er det bare sådan lidt ligegyldigt.

Allerede da vi flyttede ind gjorde jeg mig tanker om at få det gjort fint, men som sædvanlig ender jeg ud i “dyr skala”, så der skete ikke alt det, jeg gerne ville. Vi fik dog lagt sort vinyl på gulvet – det samme, som vi har det i entréen – og vi har også for et par år siden investeret i et nyt toilet, men det er jo ikke den slags investeringer, der som sådan løfter rummets udtryk til nye højder, vel?!

I en erkendelse af at hverken økonomi eller prioriteringer ligger i dette rum, så har jeg indset at rummet godt kan forbedres væsentligt med budgetvenlige og nemme løsninger, så vi er nu landet i denne løsning, som trods alt er lys og pæn i al sin enkelhed.

Hurtig og billig makeover af badeværelset Hurtig og billig makeover af badeværelsetHurtig og billig makeover af badeværelset Hurtig og billig makeover af badeværelset Hurtig og billig makeover af badeværelsetHurtig og billig makeover af badeværelset

Det nye runde spejl er en af mine fødselsdagsgaver, købt i Ikea (her), ligesom de hvide knager med klips. Dem er jeg i øvrigt ret vild med, og har også hængt dem i køkkenet og inden længe får soveværelset også en eller to, så vi kan hænge igangværende magasiner ved sengen – smart ikke?!

I øvrigt har jeg tilføjet lækre Karmamejuprodukter, som jeg fik i julegave. Det er helt vildt kært at Freja efterhåndvask udbryder “nu dufter jeg ligesom Thailand”. Det har hun nu også ret i, for der duftede rigtig urteskønt overalt i Thailand, men det er sjovt for mig at høre, at hun husker det.

For at tilføre lidt rustik charme forsøgte jeg mig med en gammel skammel, men det så helt skørt ud, fordi der ikke er mere plads ved siden af toilettet, end denne. Det ville ellers være en fin mulighed for at stille en hurricane, lægge et par blade (det koncept har jeg i øvrigt aldrig rigtig forstået, men visuelt fungerer det jo!) eller bare en kurv til toiletruller.

Tilbage venter blot en enkelt opgave, og det bliver at lysne fugerne, så der bliver mere ro på overfladen, og så tror jeg, der skal investeres i et par lækre, nye håndklæder ♥

English recap: Out guest toilet is kind of doll so I have been fantasizing about a makeover for a while now. It ended up being a low budget version, but I am very pleased with the result. Mirror and knobs are from Ikea. 

…………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

This post contains affiliate links, learn about it here

Se også vores entre eller få inspiration til boligindkøbet

2 tanker om “Hurtig og billig makeover af badeværelset

  1. Hvor er håndklædeklipsholderne fra?

    1. Og jeg har så læst indlægget og genlæst igen og igen, men først NU ser jeg, at der rent faktisk står, at de er fra Ikea… Tal lige om manglende fokus. 🙂 LOL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.