Indret dit børneværelse med rabat // Sidste chance

I dag handler det om indretning af børneværelser. Vores børneværelse gør sig klar til en opgradering, og jeg deler min inspiration, moodboard og ønsker med jer, ligesom jeg minder om at det er sidste chance i dag, hvis du vil handle til børneværelset med rabat.

Du husker måske mit maleprojekt i pigernes værelse, som ikke endte som jeg ville det? Nu har vi jo hængt i bremsen i snart en måned herhjemme – penicillin på skift og i lange baner (og for at det ikke skal være nok, så er Anna måske blevet smittet igen, så i dag skal vi alle til lægen – igen!). Men altså, jeg prøver at samle tid og kræfter til snart at få gjort noget ved det værelse, for det fungerer bare overhovedet ikke længere. Der er behov for opbevaring og praktik, en tegneplads og et gulvtæppe, så man har lyst til at smide sig på gulvet med legetøjet eller en bog. Værelset ser nogenlunde sådan ud lige pt.

by.bak børneværelse 2014_Keiki3 by.bak børneværelse 2014_Keiki5 by.bak børneværelse 2014_Keiki6 by.bak børneværelse 2014_Keiki13DIT VÆRELSE_vores5

Jeg har en plan – selvfølgelig har jeg en plan, så det er blot et spørgsmål om tid og overskud nu. Mange af materialerne til DIY-projekterne er allerede indkøbt, så inden længe bliver det altså virkelighed med et nyt og super cool børneværelse til store børn. Min inspiration vil jeg gerne dele med jer, og så kan I jo også lige få et kig på nogle af de fine ting, jeg drømmer om at dekorere deres værelse med, når det står færdigt.

Boligindretning_børneværelse_dansk desig og DIYKilder: Scandinavian deko // Jessica Hanson & Amanda Prior // Apartment Therapy // Sadolin

Som I fornemmer af mit moodboard, så ligger fokus på at skabe en opholdszone i værelset, frem for at det udelukke fungerer som et soverum. Det skal være hyggeligt og hjertevarmt, der skal være plads til kreative udfoldelser og fordybelse, og så skal det være praktisk og pænt. Værelset er ikke stort, faktisk kun omkring 10 kvm. så det er noget med at bukke og bøje, gå lidt på kompromis og måske også indse, hvad der er realistisk. Derfor ligger der også en plan 2.0 klar, når værelset er færdigt, som involverer mit værelse. Jeg har jo mit syrum/walk-incloset, og det bliver efterhånden en nødvendighed at inddrage rummet. Pigerne skal stadig have et deleværelse, men vi overvejer at lave et stort krearum, som vi alle kan benytte os af. Alt sammen kræver masser af tid, økonomi og arbejde – åbenlyst, så vi må lige tage det med små skridt.

Boligindretning_børneværelse indretning dansk design

 

Rabatkode

Når børneværelset er klar med vægge, skrivebord og de øvrige løsninger, jeg har i ærmet, så skal der måske lige pyntes lidt nyt også. Jeg har fundet fine sager hos “Må jeg se dit værelse“, og jeg minder i sammen åndedrag om, at rabatkoden, som giver dig 10% på kurven, udløber i dag. SÅ skynd dig at klikke ønskerne hjem nu og få din rabat. Rabatkoden hedder BYBAK, og rabatten gives på alle varer, som ikke er nedsatte.

Jeg er super vild med luftballonerne, som findes i andre farver også, bl.a. regnbuefarvet og pasteller. Jeg er dog lidt splittet – måske det er for sent for mine piger, måske de er blevet lidt for gamle til den slags?

English recap: I am still getting ready to take on the kids room, to upgrade it so that my little big girls can have parties in there with us and friends and each other. Hopefully we will soon be healthy again so that I can get in my work clothes. I feel very impatient to have it done, don´t you know that feeling?

…………………..

LINKS & CREDITS
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget bringes i samarbejde med Vis mig dit værelse og indeholder affiliate links – læs min reklamepolitik // This post contains affiliate links

Find mere inspiration til børneværelset

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.