Udgivet i Skriv en kommentar

Indretning med tidens hotteste tendenser

Rå vægge, indretning med farver, klassiske detaljer og planter. I dag ser vi nærmere på de indretningstendenser, som præger indretningsverdenen for tiden.

Jeg er gået på inspirationsjagt, for som jeg tidligere har været inde på her og her, så synes jeg at humøret er der til lidt nye måder at tænke indretning på. Altså ikke revulutionerende nyt, men  nyt i forhold til de tendenser, vi har set meget de seneste år. I dag har jeg derfor fundet forskellige eksempler frem – eksempler på indretning, hvor der er tænkt lidt stort, indrettet med mørkere farvesammenhænge, klassiske elementer, naturlige tilføjelser i form af planter og materialer og en mindre hvid helhed.

Der er især fire elementer, som jeg lægger mærke til for tiden, hvor alle sammen er nogle, som jeg i en eller anden grad drømmer om at tilføje vores hjem i en eller anden grad. Det er henholdsvis klassiske elementer som smukke radiatorskjulere og høje paneler, støvede farver med rå overflader, det er spejle og så naturligvis grønne planter.

Indretning_Freunde-von-Freunden-Dean-DiSimone-0022-930x619Foto via Freunde von Freunden
Indretning HM HomeFoto via H&M HomeIndretning NovelCM-spejleFoto via Novel Cabinet MakersIndretningFoto via SF Girl by BayLampeGras-N211-BL-COP-miljoe-HRFoto via Roomstore
Indretning_Broste Copenhagen spejleFoto via Broste CopenhagenIndretning HM HomeFoto via H&M HomeIndretning planter_house-of-david-delfin-and-gorka-pos_yatzer.com5Foto via Apartment TherapyIndretning HM Home
Foto via H&M HomeHøje paneler_Karina Tengberg via Bolig LivFoto via Bolig Liv

Spejle er virkelig sat i fokus på indretningsscenen. De kan bruges some statement piece, ligesom de kan tilføre rummet en ekstra dimension, f.eks. for at skabe kig til en anden vinkel af hjemmet, eller blot for at snyde sig til et større rum. Jeg går selv og leger lidt med tanken om at hænge et spejl op i stuen, fordi jeg synes det vil være fint at sidde i sofaen og have et genspejlet kig til spisestuen.

Jeg malede for nogle måneder siden væggen ved mit skrivebord i en mørk grå farve, og jeg er blevet helt vildt glad for den dybde, som rummet har fået herved. Hele hjemmet skal selvfølgelig ikke gøres mørkt, men jeg leger nu alligevel med tanken om at skabe flere lignende effekter – måske endda med en “beskidt vask” ovenpå, så det ikke ser så poleret ud. Jeg tænker på at vaske væggen i en kop kaffe, men det lyder ærligt talt lidt skørt. Kender du nogle “beskidte tricks”, så del endelig i kommentarfeltet ♥

English recap: Favorite inspirational decor details from all over the internet.

………………..

LINKS & CREDITS
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere fine boliger

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.