Lazy sunday og ugens hverdagsnydelser

Søndag er doven og rar, nydes med lidt af hvert, mens der ses tilbage på de små hverdagsnydelser fra den seneste uge.

Velkommen til min søndag, som startede langsomt, utroligt langsomt faktisk. Pigerne og jeg stod op sammen, bagte pandekager, mens de dansede til Frost-musikken med balloner, som jeg havde hjembragt fra Black Swan Kick Off i går.

Vi har pakket hele den store kollektion ud, hængt den på bøjler, prøvet alt det fine tøj. Vi har spist Kaj-kager og bladret i kogebøger, for jeg skal have styr på den kommende uges planlægning og indkøb.

2015-02-01 01.43.28 2015-02-01 01.44.042015-02-01 01.42.37 2015-02-01 01.42.57

Er det ikke vildt, så smukt den nye 7’er stol matcher Black Swans nye SS15 kollektion? Heavenly match. Kollektionen er i øvrigt voldsomt fristende, rigtig meget min stil.

I ugens løb har jeg nydt sol, der slikkede mine vægge, forsøgt at distrahere min sukkertrang med dadelkugler rullet i lakridspulver, drukket the af fin ny kop fra Kähler (den ny Hammershøj serie), faldet i svime over istapperne på et stråtækt tag, stukket fingeren dybt ind i en blød og varm kattepote (det er toppen af nydelse, kan jeg godt fortælle jer!) og været sammen med mine børn i rigtig mange timer. Anna var syg meget af ugen og er på penicillin, så vi har måtte holde hende hjemme nogle dage og ellers kun haft halve dage i børnehave. Det har betydet aflysninger af møder og events, men det gør nu ikke noget, for ingen events og møder når Annas behov til sokkeholderne.

IMG_6445.JPG2015-01-30 23.14.31IMG_6334.JPGIMG_6398.JPGIMG_6447.JPGIMG_6345.JPG

Hvis du nu tænker på, om det virker med dadelkuglerne, så lad mig understrege; de smager himmelsk godt, men jeg har godt nok spist meget slik alligevel. Måske de skal bruges til en nedtrapning?

Hvis du vil være med i lodtrækningen om den fine mintgrønne musicplayer, er det sidste chance i dag, og så skal du heller ikke snyde dig selv for rabatkoden til “Må jeg se dit værelse”. Arhmen altså alt det gode, jeg har fået mulighed for at dele med jer, elsker det ♥

English recap: Little moments from the past week where I mainly have been taking care of Annas sickness, but little lovely moments did appear once in a while.

……………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere hverdagsglimt

madplan

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Katja Astrup
    1. februar 2015 / 21:17

    Dadelkugler smager fantastisk bare der tilsættes kakao fra urtekram :0) Sikke de passer sammen i farven den lækre syver stol og Black Swan :0)
    Dejligt Anna har fået det bedre og selvfølgelig må man droppe aftaler når guldet har det skidt..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.