Udgivet i 2 kommentarer

Sukkersød frosting opskrift og andre favoritter

Hvis der er noget, jeg er fan af, så er det at gøre livet nemmere for mig selv, og med denne opskrift på creamcheese frosting, lykkedes det glimrende.

Når jeg skal have gæster i huset, så er det nogle gange mit mål at lave en masse lækker mad fra bunden, mens det andre gange mere handler om at byde folk velkommen, men ikke nødvendigvis med hjemmelavede godter. Fordelen ved ikke at slide sig selv ned i køkkenet, er jo at man har energi til at deltage i det sociale. Jeg var omkring temaet tilbage i maj sidste år, da jeg fortalte jer, hvorfor jeg bl.a. er tilhænger af Carte d´Or til gæsterne (dette indlæg), og her er altså endnu et eksempel på, hvordan du kan få lidt til at se ud af mere – altså uden den helt store indsats. Det vender vi lige tilbage til i bunden af indlægget, fordi først vil jeg vise jer anledningen til de sukkersøde cupcakes.

2015-02-02 23.11.01

 

Forleden slog jeg dørene op til årets første Black Swan event, hvor jeg var rigtig spændt på at se, hvordan kollektionen ville blive taget imod. Manner det gik fint, og kollektionen er da også så bred denne gang, at den kan tilpasses så mange forskellige typer. Jeg har fundet mine personlige favoritter frem til jer, men jeg er nødt til at sige, at alt i den her kollektion er fint. Jeg kan ikke komme i tanker om en eneste style, som jeg ikke oprigtigt er begejstret for – og det er altså ret vildt. Jeg er ellers temmelig kræsen, synes jeg!


Sukkersød frosting opskrift og Black Swan Fashion SS15// 1. Flax Tee // 2. Florencia Jersey Kimono // 3. Felisha Shirt Dress // 4. Faith Cardigan // 5. Fanny grey jeans //
// 6. Flavia Sweat Top // 7. Floz Dress // 8. Flo Jumpsuirt // 9. Fifi Tee // 10. Frigg Skirt //
// 11. Fiona Blazer // 12. Francesca City Shorts // 13. Fatma Jersey Top // 14. Fie pants // 15. Fia Jacket //

Fra nu og frem til den 25. februar kan tøjet udelukkende bestilles via konsulenter, dvs. mig, hvorefter webshoppen åbner. Det skal siges, at kollektionen er en limited edition, det er den faktisk hver sæson, hvilket betyder, at der altid viser sig at være populære styles, som hurtigt sælges. Derfor: Reager nu, hvis du ser noget, du bare MÅ EJE. Jeg tager gerne imod dit besøg (på Amager), kommer også gerne ud til dig, hvis du kan samle en flok interessede veninder, kollegaer m.v., men jeg kan også blot lave en bestilling til dig, så du får de ønskede varer hjem til dig. Send en mail på dorte.b@blackswanfashion.com, hvis noget af det nævnte har interesse.

Nå, men tilbage til den anden aften. Denne dag var mit mål altså åbenlyst at modtage mine gæster, have overskud og energi til at være på, så jeg kunne hjælpe hver især til deres personlige stil, svare på spørgsmål og gentage mig selv. Det er jo en del af det at være konsulent, og jeg elsker det, men kender også mig selv godt nok til at vide, at jeg ville være kørt for træt, hvis jeg havde slidt i køkkenet først.

De små cupcakes er købt i Rema1000, og de er udemærkede, saftige og med smag, dog lidt kedelige bare som de er. Derfor rørte jeg en hurtig creamcheese frosting sammen og pyntede dem. De blev serveret med pink bobler til, og på den måde matchede de jo kollektionen ret godt. Det er en nem opskrift, så du får den lige her – så kan du også springe over, hvor gærdet er lavest.

Sukkersød frosting opskrift og Black Swan Fashion SS15

Tag smøret ud et kvarter før, du vil røre din frosting. Det gør opgaven væsentlig nemmere. Flormelis, ost og smør røres glat i en skål, hvorefter vanillepulver og mælk tilsættes. Rør igen og tjek om konsistensen holder den form, som du gerne vil have. Er den ikke stiv nok, kan du tilsætte mere smør og røre igen.

OBS! Frostingen kan tåle at stå ude i ca. 3 timer ved almindelig stuetemperatur, så hvis du vil lave det klar i god tid, kan jeg anbefale at putte den færdige frosting klar i en sprøjtepose, som lægges på køl. Gør du det, så tag den ud ca. 10 minutter før dine cupcakes skal pyntes. Jeg bruger en stjernetylle i en engangssprøjtepose og slutter af med pynt og flag.

Jeg gætter på, jeg ikke er den eneste, der laver nemme løsninger, men har du et godt tip, som er nemt og imponerer dine gæster? Del det gerne, det kan jo være vi kan lave en lille liste ♥

English recap: Danish fashion brand Black Swan Fashion just launched the SS15 collection and these are my favorites from the collection. To make it easy on my self, servicing my guests when they come to try on the clothes, I bought some cupcakes and decorated them with cream cheese frosting.

………………..

LINKS & CREDITS
Cupcake photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

Se flere modeindlæg eller søde opskrifter 

Sukkersød frosting opskrift og Black Swan Fashion SS15Sukkersød frosting opskrift og Black Swan Fashion SS15

2 tanker om “Sukkersød frosting opskrift og andre favoritter

  1. Super ide med købe cupcakes og så pynte selv når man nu ikke lige har tid til hjemmebag.

    Den er så fin nr. 3 skjortekjolen, hvad koster den, hvad farve har den og er den stor i str. ???

    Mvh Lene 🙂

    1. Hej Lene – vil du ikke sende mig en mail, så skal jeg give dig mere konkret svar vedr. skjortekjolen. Jeg er nødt til at henvendelserne til samme sted, så jeg ikke mister overblikket mellem blog, Instagram, Facebook og mail. Håber du forstår – du kan skrive til dorte.b(a)blackswanfashion.com 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.