Udgivet i Skriv en kommentar

2 trådløse hjælpere, du ikke kan undvære {Gadgets}

2015 bliver året, hvor vi alle finder ud af, at vi aldrig igen kan leve uden trådløse opladere til vores telefoner og tablets. 2015 er et gadget år, og der er flere tilgængelige brands, som byder ind med fristende design.

Jeg vælger i dag at fremhæve 2 forskellige brands, som på hver deres måde leverer værdifuld hjælp i trådløs form. Der er ingen tvivl om, at vi inden længe alle render rundt med en eller anden gadget, som hjælper os, når panikken opstår, men at der nu findes muligheder på markedet, som er pæne i designet, er absolut et plus i min bog.

2 trådløse hjælpere, du ikke kan undvære Gadgets

KREAFUNK

Den lille charger kan klare op til 3 opladninger af telefonen, og det er en vaks lille ven, der snildt kan være i tasken. Prisen ligger på 349,- kr. hvilket jo er overkommelig, og så fås den i grå eller hvid. DEN ØNSKER JEG MIG – Guderne skal vide, at jeg ofte løber tør for strøm allerede midt på dagen, og nej, jeg synes faktisk ikke, jeg skal reflektere over mit forhold til telefonen. Vi har det fint sammen ♥

En anden ting, som lige røg ind på toppen af min ønskeseddel, bliver vist et par lyserøde headphones. Alle farverne er nu ret lækre, hvid ville være mere klassisk, men jeg er jo til lyserød, når alt kommer til alt. De fungerer via bluetooth i op til 14 timer på en opladning.

Både charger og headphones forhandles hos Cahetu.

2 trådløse hjælpere, du ikke kan undvære Gadgets

IKEA

Også IKEA er med på ideen med trådløse hjælpere, og lancerer en hel linje, der fleksibelt kan tilpasses de behov og ønsker, du har. Det er super godt tænkt, at man f.eks. kan integrere det lille kryds i en bordplade, ligesom jeg synes sengebordet er genialt. Du kender det sikkert også, det med at lede efter ledningen, når du skal sove. Ikke mindst kan der forhåbentlig skæres ned på uheldige tilfælde af telefoner under hovedpuden, som de fleste af jer sikkert har set beviserne for, hvor galt kan gå?

2 trådløse hjælpere, du ikke kan undvære Gadgets2 trådløse hjælpere, du ikke kan undvære Gadgets2 trådløse hjælpere, du ikke kan undvære Gadgets2 trådløse hjælpere, du ikke kan undvære Gadgets

 

Ikeas kollektion rammer butikkerne den 15. april, og du kan læse mere om produkterne og deres tekniske features her.

Nu vil jeg ud at nyde lørdagen, og jeg håber den bliver solrig og mild. Vi skal på trafiklegepladsen ved Fælledparken i dag, hvor vi skal picnic’e med venner og deres tvillinger. Det er altid så hyggeligt med den slags aftaler, og ungerne elsker at jorde rundt på de små veje med lyssignaler, rundkørsler og hajtænder. Hvad står lørdagen på hos dig? ♥

English recap: I love wireless gadgets and both the charger and headphones from danish KREAFUNK and the whole collection from Ikea has both taken me by storm.

………………

LINKS & CREDITS
Photos via KREAFUNK and IKEA
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links

Læs flere designindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.