Udgivet i 1 kommentar

Babytøj i bytte for en poliovaccine

Design, kvalitet og god karma, det kan vi alle lide, så denne nyhed fra H&M vil sikkert falde i god jord hos de fleste. Køb babytøj i bytte for poliovacciner.

H&M har netop lanceret en eksklusiv kollektion til nyfødte bestående af fine sæt og items i lyse, neutrale nuancer som hvid, lys pink, off white og grå. Materialerne er blød, økologisk bomuld, der sikre en god komfort for de små, men der er også lavet en sød lille ruskindsballerina.

Det særlige ved kollektionen er, at der ved hver solgt del fra kollektionen doneres en poliovaccine til UNICEF. Foruden vaccinen, så hjælper H&M også sidenhen med forsendelsen og andre livredende vacciner.

Babytøj i bytte for en poliovaccineBabytøj i bytte for en poliovaccineBabytøj i bytte for en poliovaccineBabytøj i bytte for en poliovaccineBabytøj i bytte for en poliovaccineBabytøj i bytte for en poliovaccineBabytøj i bytte for en poliovaccineBabytøj i bytte for en poliovaccineBabytøj i bytte for en poliovaccine

Kollektionen er at finde på H&M´s webshop og kaldes Newborn Exclusive 2015. Klik da lige forbi og se nærmere på de søde sager.

Jeg skrev for nylig om andre designsamarbejder, som afkaster enten støtte eller miljøhensyn, og det indlæg har jeg lige opdateret med en helt særlig vandflaske.

Jeg håber, du nyder dagens stråler derude – snart er det weekend, og hvis du har mulighed for med ganske kort varsel at deltage i en eksklusiv velværedag på Skodsborg Kurhotel i morgen, så kan du vinde en billet her – men du skal skynde dig, for jeg annoncerer en vinder kl. 20 i aften ♥

………………

LINKS & CREDITS
Photos via H&M
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Læs mere om design

1 tanke om “Babytøj i bytte for en poliovaccine

  1. Hvor er det fin <3 Mest det med poliovaccinen men bestemt også tøjet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.