Udgivet i Skriv en kommentar

Drømmen om haveliv og andre forårslængsler

Luk foråret ind med dagens indlæg som startskud! Der er drømme om haveliv, spireprojekter, boginspiration og andre forårslængsler, så hop med på vognen.

Okay, jeg ved godt det regner og blæser, men der er forårsstemning i luften hos mig til trods. Vi kan så småt begynde at lukke lyset og den friske luft ind. Lige om lidt er det os selv, der rykker ud i stedet, og præcis den overgang mærker jeg hvert år dybt i mit sind. Det er skønt, og jeg får lyst og energi påny – vinteren er bare en hård nyser, og selvom jeg elsker vinter, så er jeg altså bare bedst kørende, når det er lyst mange timer, og verden folder sig ud i farver.

Jeg nåede ikke rigtig at gøre så meget i haven sidste år, som jeg drømte om – måske jeg når det i år? Jeg har en helt klar stemning, som jeg stiler efter, og I kan godt få lidt fornemmelse af inspirationen her.

Jeg ved godt, det ser lidt romantisk ud, at man umiddelbart tænker “jamen hvornår får du lige de der lagner hængt op Dorte??”. Jeg har intet svar, for som sagt nåede jeg ikke at gøre noget sidste år, men jeg ser det for mit indre øje, og jeg VIL utroligt gerne skabe sådan nogle kroge med svalende haveromantik.

Drømmen om haveliv og andre forårslængsler Drømmen om haveliv og andre forårslængsler// Billeder via Broste Copenhagen – fås her //

Jeg har i år også kastet mig ud i lidt mere grønne projekter, end jeg de seneste år har haft mod på, og jeg spekulerer meget på, om jeg overhovedet kan komme igennem en sommer uden de fantastiske “kravlenet” fra Ferm Living – du ved, dem jeg viste i videoen her…

https://www.youtube.com/watch?v=duBB0hy48RA

2015-01-23 00.24.10 2015-01-23 00.23.47// Inspiration fra bogen “Tag naturen med hjem” – fås her //

Ikke mindst er der hele det her med stiklinger og grønne fingre, som jeg jo flere gange har proklameret for jer, at jeg ikke er født med. Jeg føler mig imidlertid top inspireret til at prøve lidt basal køkkenhave-dyrkning af, og stiler efter en lille plantekassebaseret køkkenhave med salat, gulerødder, tomater og jordbær. Lige præcis den slags afgrøder har jeg nemlig før haft succes med, og det var en fryd at hente de friske varer ind til bordet i den rette mængde, som der var behov for. Ikke noget madspild, men til gengæld intens og sprød smagsgaranti fra de hjemmedyrkede grøntsager.

Hvis ikke du har set mit indlæg fra sidste uge med indretning af udestuer og green houses, så skal du helt sikkert lige klikke forbi det her.

En af dagene smider jeg lidt mere inspiration op til dig, der ønsker et inspirerende haveliv med fingrene i mulden, og jeg tipper også om en håndsrækning, som jeg har ladet hjælpe mit projekt lidt på vej. Du kan også vinde en håndsrækning, men du må lige vente til jeg er klar til at fortælle om det ♥

English recap: I feel in a springlike mood, even though it-s rainy and windy these days. This is my inspiration for the upcoming season where I intend to spend a lot of hours in the garden. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak and via Broste Copenhagen ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kan finde mere inspiration til udstuer her eller sommerligt udeliv her – indlægget indeholder affiliate links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.