Udgivet i 2 kommentarer

H&M lancerer ny bæredygtig kollektion

H&M er endnu engang klar med en bæredygtig kollektion, bestående af eksklusive styles i økologiske materialer og lavet med ansvarlig hensyntagen.

H&M lancerer endnu engang en bæredygtig kollektion under navnet Conscious Exclusive, og endnu engang består den af smukke, tidløse styles i lækre materialer, som er produceret under ordentlige vilkår og med flere håndlavede detaljer.

Olivia Wilde siger det så fint i videoen her: Bæredygtighed er lig med ansvarlighed, nødvendig og så er det muligt.

Det med at det er muligt, kommer jeg til at skrive mere om, når jeg præsenterer jer for Aupings bæredygtige tiltag, men i dag skal det altså handle om H&M’s indsats, som jeg er også er stor fan af.

Tilblivelsen af den fine kollektion indbefatter hånddekoreret silke, økologisk bomuld og læder samt genbrugsperler, og du vil finde kollektionen fra den 16. april i udvalgte butikker samt online. Mon ikke der i sædvanlig stil bliver rift om de forskellige items, når der åbnes for salget? Jeg tror i hvert fald, du skal sætte alarmen og sidde klar ved tasterne, hvis du vil have en chance for at få fingrene i noget af det. Jeg var heldig sidste år, og fik præcis, hvad jeg ønskede mig.

H&M lancerer ny bæredygtig kollektionH&M lancerer ny bæredygtig kollektionH&M lancerer ny bæredygtig kollektionH&M lancerer ny bæredygtig kollektionH&M lancerer ny bæredygtig kollektionH&M lancerer ny bæredygtig kollektionH&M lancerer ny bæredygtig kollektionH&M lancerer ny bæredygtig kollektion

Som en sidenote, synes jeg, det er dejligt at læse om H&M Conscious Foundation, som netop har givet deres 2. bidrag til Rana Plaza kollapset, som skete for 2 år siden. I husker det godt ikke? Flere etagers fabrik, der styrtede sammen?! H&M har i øvrigt aldrig produceret på de berørte fabrikker, så donationen på 100.000 USD gives som en humanitær donation, der går til de berørte familier fra katastrofen.

Læs i øvrigt også dette indlæg, og se hvordan du selv kan bidrage bæredygtigt – det er jo både små og store indsatser, som i det samlede hele gør en forskel. Jeg er nysgerrig – hvor meget tænker du over bæredygtighed? Stiller du krav til producenter, giver du tøj og sko videre og tænker du over madspild? ♥

English recap: Once again H&M launches a Conscious Collection of exclusive styles made from organic cotton and leather, recycled wool and second hand beads. The collection will be in selected worldwide stores and online from April 16th and I believe you have to stand in line or ready at the screen if you want the chance

…………….

LINKS & CREDITS
Photos via H&M
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Find mere information om bæredygtighed her eller se flere modeindlæg

2 tanker om “H&M lancerer ny bæredygtig kollektion

  1. Uha, det er nogle fine, fine ting. Er ret vild med kjolen og nederdelen i slangeprint(?)

    Jeg tænker faktisk rigtig meget over bæredygtighed inden for mode især – det er dog ret nyt at jeg er begyndt at gå op i det, måske et halvt års tid. Det startede egentlig med, at jeg ville til at have en mere enkel garderobe, og når jeg skulle begrænse mig kunne jeg lige så godt sætte meget høje krav til de tøjdele der skal have plads i mit skab. Og der er et af kravene blevet, at det skal være så bæredygtigt som muligt. Jeg er begyndt at nærlæse tøjmærkernes hjemmesider og kontakte dem for information om deres holdninger omkring økologi, arbejdsforhold, materialegenbrug osv… Jeg synes det er ret spændende, omend lidt af en jungle stadigvæk, men jeg arbejder på at blive klogere. Men jeg synes at der kommer mere fokus på det og det er dejligt, for bæredygtig mode lider stadig under at være lidt kedeligt – og jo mere fokus og jo flere krav vi stiller, jo større bliver chancen for at der kommer et større udvalg, hvilket jeg synes ville være rigtig dejligt.

    Jeg synes, det er et virkelig fint initiativ med H&Ms Conscious kollektioner, og det er klart nogle supersmarte kollektioner de kommer ud med, også til børn, ingen tvivl om det – men hvis de ville, tror jeg at de kunne udvide det og gøre endnu mere ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.