Udgivet i Skriv en kommentar

Hverdagsglimt – småt men godt

De små mindeværdige glimt fra hverdagen er meget små, men fastholdes skal de – især når sygdom hærger i familien, og man selv er kørt i bund.

Ja det er jo ingen hemmelighed, at vi hænger gevaldigt i bremsen med det ene sygdomstilfælde efter det andet, så de der hverdagsøjeblikke, som man gerne vil fastholde bliver lidt små denne gang. For hånden på hjertet; det er hårdt med sygdom, og ja; begge er børn er på penicillin igen! For tredje gang indenfor halvanden måned! Pyhh…

Men gode stunder er det stadig blevet til, og de skal helt sikkert gemmes et godt sted, så det hele ikke bare går op i øv og bøv. Heldigvis lysner det, og selvom Anna er hjemme i dag, og har en anelse feber tilbage, så har hun det meget bedre, og vi har været i haven og nyde sol og læ.

IMG_3599// Jeg har startet et lille spireprojekt op. Jeg starter i det små med et par enkelte potter, men hvis jeg kan se, at jeg “kan finde ud af det”, så bliver det stensikkert til flere små gevækster den kommende tid //

IMG_3562// Bedste børn og bedste venner – intet slår glæden ved søskendekærlighed //

IMG_3595// Glæden ved at redde en enkelt stilk ud af den ellers visne buket og liiige redde en dag ekstra //

muffins// Super skønne chokolademuffins, lavet på sorte bønner og glutenfri – bagt af min værtinde ved et Black Swan-event forleden – dejlig værtinde, må jeg bare sige //

Lys i stuen// Jeg er fuldstændig fjollet med foråret, som sprøjter lys ind gennem alle sprækker – i stolen ligger Arthur og får ordentlig morfar efter en hel nat på spring i frostvejr //

IMG_3594// Jeg holdt et vellykket homeshoppingevent med Milk Copenhagen sidste weekend, hvor pigerne fik fine sprællemænd. Nu går vi og glæder os til at modtage alt det nye, lækre tøj //Bare ben// Når det nu skal være, at man er hjemme med sygt barn, så er det altså forfriskende med muligheden for at stå langsomt op, mens solen står op // 

Nu er den næste uge jo allerede ved at gå på hæld, alle har det langsomt bedre, og vi håber på solskin i weekenden. Jeg glæder mig til at holde øje med mit lille spireprojekt over de næste par uger. Tænk hvis jeg hele sommeren kan hente hjemmedyrkede vitaminbomber ind fra egen minihave ♥

English recap: The little things to remember are some what nonexistent as we are once again struggling with health issues. Now on new medication hoping for quick and long term releaf. The spring light is doing a great job soothing my mind and I have among others started a little growth project that might give us homemade vegetables throughout the summer.

……………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Få et boost af hverdagslykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.