Udgivet i 1 kommentar

Indretning af køkken med rå detaljer

I dag ser vi igen på indretning af køkken, da jeg har fundet et fint eksempel på et køkken med rå detaljer, messing- og marmordetaljer.

Forleden talte jeg meget konkret med jer om mine køkkenudfordringer, -ønsker og -smag. I kølvandet på det indlæg, fik jeg lyst til at vise jer et meget personligt køkken, som har flere af de elementer, jeg omtalte.

Køkkenet hører til en lejlighed i Sverige, som rent faktisk er sat til salg via Alvshem, hvor jeg har for vane at snuse rundt fra tid til anden. Det er en mægler, som synes kun at udvælge boliger med et vist potentiale og sans for detaljen, så det er sjovt at holde øje med dem generelt.

Det, jeg konkret omtalte var, at jeg ønsker et nyt og stringent køkken, men måske vil jeg gerne have at helheden ikke fremstår for steril og præfabrikeret. Det er selvfølgelig noget med den der helt rette balance mellem god stand og funktionalitet versus personlige, rå detaljer og måske nogle tunge, ældre tilføjelser.

Indretning af køkken med rå detaljerIndretning af køkken med rå detaljer Indretning af køkken med rå detaljerIndretning af køkken med rå detaljer Indretning af køkken med rå detaljer Indretning af køkken med rå detaljerIndretning af køkken med rå detaljer

Nu er det ikke sådan, at jeg bare ville være tilbøjelig til at adoptere alt ved dette køkken, men der er bestemt elementer, som spiller godt for mig. Valget af store, grebsfri skuffer, den mørkegrønne marmorplade, som giver et tungt, vintagepræget modspil til det moderne køkken, og så de rå vægge og messingdetaljerne. Absolut nogle fine tangenter, de har valgt at spille på her – er du ikke enig? ♥

English recap: Since I discussed my kitchen wants and don’t wants the other day, I thought I’d share a nice kitchen with you today. The kitchen is from a swedish home for sale here.

………………

LINKS & CREDITS
Photos via Alvshem Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se flere fine hjem og boligindretning

 

1 tanke om “Indretning af køkken med rå detaljer

  1. Det er et helt fantastisk køkken, jeg er vild med køkkendelen…Væggene og guld detaljerne :0) Ikke så meget spisebordet sammen med de stole ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.