Udgivet i 3 kommentarer

Klassisk outfit med et twist

I skal indvies i mit absolutte favorit outfit for tiden. Det er et super klassisk outfit, men med et lille twist er det stadig meget “Dorte”.

Her er et total favorit outfit i mit klædeskab for tiden. Jeg kan jo for det meste godt lide klassiske outfits, men gerne med et eller andet element af überraschung. Nogle gange er det en vintagecardigan, et statementsmykke eller en kitsch accessorie, men til dette outfit er det altså en karryfarvet strømpebuks.

Klassisk outfit med et twist// Sweatshirt fra Black Swan // Skjorte fra H&M (her) // Cigarette pants fra Black Swan // strømpebukser fra H&M //
// Sko fra Zara (gamle) //

Sweatshirten er Black Swan fra denne sæson og jeg er blevet så glad for den, at jeg overvejer at købe en ekstra. Jeg kriser simpelthen over, at den skal til vask! I sidste sæson havde jeg også en favoritbluse, som jeg endte med at have 2 stk af, blot i 2 forskellige størrelser, så de kan lidt forskelligt. Når priserne er så fornuftige, så kan man jo sagtens tillade sig at gøre det?!

Tilsvarende har jeg også den lange skjorte i en lyseblå – den var ikke dyr, og den er en stilsikker vinder (som her) – også her til sommer med bare ben, sandaler og smykker i stil med disse.

Jeg tror faktisk at en sf de største gevinster der har været for mig dom konsulent for Black Swan, har været det fokus jeg har lagt på at få styr på min basisgarderobe. I flere år, nej altid faktisk, har jeg manglet helt basale ting som et par sorte sko, velsiddende bukser i neutrale farver, gode undertrøjer og de der items som bare vinder på en “dårlig hårdag”. Når jeg går ud og shopper, kommer jeg altid hjem med noget “spændende” – altså en total skæv style fra genbrugen, grafiske print, blomster, prikker og farver. Sådan er det fortsat, men forskellen er, at nu får jeg også brugt de ting, fordi i modsætning til tidligere, så har jeg nu bukserne, blusen eller nederdel at tage på til – uden at komme til at ligne et cirkustelt altså.

Klassisk outfit med et twistKlassisk outfit med et twistKlassisk outfit med et twistKlassisk outfit med et twistKlassisk outfit med et twist

Bukserne har noget a la klassisk herrebuks over sig, og fordi jeg er så lav, har jeg rullet dem op – jeg går lige og pønser på, om jeg kan lægge dem op, men indtil da lever jeg altså fint med det oprullede look. Ser det tosset ud eller går det mon an? ♥

Jeg går og roder med lidt oprydning, laven-om og smiden-ud herhjemme, så inden længe dumper der et indlæg op med lidt tilfældige skud fra mit hjem. I ved, de nye vinkler, som glæder én.

English recap: This is probably my favorite outfit these days – the long shirt is from H&M, I also bought one i light blue since I couldn’t decide and the price was so affordable. The blouse and pants are from Black Swan, and I’m actually considering whether I should by an extra blouse since I’m panicking over the fact that it has to be washed now. Do you know the feeling?

………………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indlæg om min stil og anden inspiration

3 tanker om “Klassisk outfit med et twist

  1. Hmmm… tror ikke, at min kommentar gik igennem, så prøver lige igen…. Slet gerne den ene, hvis den kommer i stereo 🙂

    Du må virkelig undskylde, men de strømper minder mig virkelig om gamle damer med ål i nylonerne 😉 Måske det er farven? Glimmerskoene er dog toppen! Du har aldrig overvejet at tage noget langt, stramt på ned over røven i stedet for altid noget med vidde? (et mere eller mindre diskret forsøg på konstruktiv kritik ;-))

    1. Du har ret, den var ikke gået igennem, så det var godt, du gentog 🙂 Tak for “kritikken” – jeg går ikke med stramme bluser, fordi jeg ikke bryder mig om at fremhæve min mave – det er en af de der mere eller mindre åndsvage ting, man tillægger sig, når man f.eks. har været gravid med tvillinger 😉 Når det er sagt, så har jeg da også vist outfits, hvor der er talje, og jeg klæder mig egentlig ret varieret. Kan du ikke lide den lange kjortel/skjorte? Måske det bare ikke er din stil så meget, som jeg synes, det er min – det er jo okay. 🙂

  2. Det er HELT ok, at vi alle har forskellig smag – andet ville sgu være kedeligt!!!!! 😉 Forstår så udmærket, at du ikke kan klare noget stramt ned over maven (jeg kan ikke ned over røven ;-)) – det skal heller ikke være ULTRA stramt men bare noget, uden SÅ meget vidde forneden. Synes bare ofte, at du vælger noget med meget vidde “ned over” – denne skjorte, nederdelene med meget vidde og fx store cardigans der er meget vidde i forneden – jeg synes, du derved kommer til at se ret stor ud der, uden overhovedet at være det!!!! Dine lange “smalle” kjoler – din yndlings og den fede coboltblå mønstrede er perfekte til din facon efter min mening! Du bliver “smallere” og “længere” i dem 😉 Hold kæft jeg lyder klog nu – smag og behag er forskellig selvfølgelig – nogle gange kan det bare være godt med en mening udefra, fordi man ser sig selv på en bestemt måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.