Udgivet i 4 kommentarer

Knap så modige… i Børnekulturhuset Ama’r

Jeg har ikke sat 2 dare devils til verden, så selv når de skejer ud, synes det nu at være rimelig forsigtigt… her i Børnekulturhuset Ama’r

Det er jeg nu ikke så træt af, for som mor tillægger man sig nok ca 400% mere angst i livet, end man måske besad før de der kræ satte sig fast i ens livmoder. Pardon my french, men er det ikke rigtigt??

Knap så modige... i Børnekulturhuset Ama'r Knap så modige... i Børnekulturhuset Ama'r Knap så modige... i Børnekulturhuset Ama'r Knap så modige... i Børnekulturhuset Ama'r Knap så modige... i Børnekulturhuset Ama'r Knap så modige... i Børnekulturhuset Ama'r

Vi befinder os i Børnekulturhuset Ama’r, hvor pigerne går til ballet hver mandag, mens jeg sludrer med andre balletmødre, tjekker instagramprofilen og spiser lakridser. Det er et smukt og rimelig nyt hus, hvor der sker alskens skønne ting i børnenes øjenhøjde, og hvor man kan gå til alt lige fra familiesamspil til lære omkring arkitektur og kulisser. Derfor elsker jeg at bo i byen, og derfor elsker jeg Amager ♥

Man kan i øvrigt kommer der alene med det formål at lege og klatre med ungerne, så det kan du jo overveje – ude foran er der skaterbane, og det var bl.a. også her at jeg fik taget disse outfitbilleder.

English recap: Every monday the girls take ballet class at a local culture venue for children. Yesterday I had my camera in the bag and I couldn’t resist the temptation of shooting the girls on the climb wall. I don’t have to tell you they are no dare devils?

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se flere glimt fra vores hverdag

4 tanker om “Knap så modige… i Børnekulturhuset Ama’r

  1. Det er SÅ rigtigt! Har aldrig set så mange farer før 😉

  2. Det er så ganske korrekt det med den angst – jeg er blevet totalt Terkels mor-typen 🙂

    1. Ha ha, jeg ved så ikke hvad det dækker over at være Terkels mor-typen, men jeg gætter på at det er med reference til Terkel i knibe, som jeg aldrig har set. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.