Udgivet i Skriv en kommentar

Lykkestunder midt i et hektisk program

Jeg ser tilbage på nogle store og små øjeblikke, som plantede lykkefølelse i mig den forgangne uge. Du må gerne kigge med, hvis du vil.

Den seneste uge har været hektisk og magisk, og tilbageblikket er derfor denne gang særligt dejligt at have taget sig tid til. Lige om hjørnet venter påskeferien, hvor både pigerne og min mand hold ferie, så der skal rigtig hygges. Vi har bl.a. planer om at besøge Experimentarium igen, men der er også et par små piger, som glæder sig til en tur i biografen. Fik du set mit indlæg med anbefalinger til familieture? Her er mine seneste lykkestunder

Lykkestunder midt i et hektisk program// Jeg var i eminent selskab i et par dage sidste uge. De passionerede folk fra Auping og en super underholdende gruppe af journalister og bloggere satte rammen omkring en inspirerende tur til Holland. Jeg er imponeret over Aupings naturlige og ydmyge tilgang til bæredygtighed, og glæder mig til at dele mere information med jer. I vil også elske de fine tiltag – det ved jeg //

Lykkestunder midt i et hektisk program// Hjemme igen er der flyttet et par nye grene ind i en vase, og med små pastelfarvede æg fra Tiger, er vi klar til påskeferie i næste uge. Pigerne og manden holder fri, så der skal rigtig hygges og sættes flueben. Måske vi når at få kigget lidt nærmere på børneværelsessituationen? //

Lykkestunder midt i et hektisk program// Jeg havde et virkelig lykkeligt øjeblik, da min mand og jeg sad på en lille morgenmadsrestaurant lørdag morgen. Det var helt igennem dejligt bare at være 2 for en gangs skyld, at have tid til ikke at skulle nå noget, til at nappe den 2. kop kaffe, spise langsomt og tale uden afbrydelser. Kaffen var i øvrigt virkelig god, en rund og halvbitter bønne med cremet mælkeskum. Jeg var glad //

Lykkestunder midt i et hektisk program// Vel hjemme igen tyr jeg i sædvanlige stil til Nespresso’ en, som jeg søder med lidt lakridspulver. Jeg bruger aldrig sukker i min kaffe, men lakridspulveret giver en lidt sødmefuld kant, og sådan kan jeg godt lide det, når jeg sidder ved tasterne og skal nå en masse på kortest mulige tid //

Lykkestunder midt i et hektisk program// Hverdag er lig med aftensmadscirkus (som jeg er lidt træt af). De her falafler er jeg til gengæld slet ikke træt af, og de var overraskende nemme at lave. Jeg skal lige arbejde lidt med tilsmagningen dog, for de manglede lidt krydderi og lidt struktur, men det har jeg styr på til næste gang //

Lykkestunder midt i et hektisk program// Jeg pusler om mit lille væksthus, og venter og venter og venter. Håber altså snart at se bare en enkelt lille spire, bare lige så jeg ved, jeg er på rette vej. Det er ret hyggeligt at gå og pleje og gøre ved, og jeg har lige investeret i flere små spirepotter, så jeg kan så flere skønsomme beplantninger //

Lykkestunder midt i et hektisk program// Jeg har foræret mig selv en omgang shellak. Der går lang tid imellem, men hvor ville jeg dog ønske, jeg kunne gøre det hver 3. uge, for resultatet er bare så mega holdbart og pænt. Som du ser har jeg stadig ikke helt styr på neglebåndene, så nu har jeg flyttet Vaselinen ind på sengebordet, så jeg kan fugte lige før sengetid. Heldigvis er sommeren på trapperne, så der bliver det bedre //

Lykkestunder midt i et hektisk program// Har fået helt styr på den glutenfri pandekageopskrift, så overraskede børn og mand med klassiske pandekager med en lækker æble- og flødecreme og bagte nødder – opskrift følger naturligvis  i et senere indlæg //

Før der kan holdes ferie, har jeg lige et par opgaver, som skal afsluttes. Jeg har taget hul på et dejligt samarbejde på fast basis, og er lige nu igang med et redesign af et DVD-cover til en yoga-DVD. Jeg har virkelig udviklet et kærlighedsforhold til de grafiske opgaver, som jeg håber at få mange flere af hen ad vejen. Skal du mon holde fri hele næste uge? Der er jo mange institutioner, som holder lukket i dagene op til påske – vores er ingen undtagelse, men vi glæder os ♥

English recap: Happy moments from a hectic and happy week

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Der er mere hverdagslykke her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.