fbpx

Lys og enkel indretning med marmor

Lys og enkel indretning med marmor

links

I dag får du et kig indenfor i et hjem, som er holdt i en lys indretning med masser marmor, og som i den grad har styr på detaljerne. 

For nogle måneder siden, udtalte jeg mig til Politiken omkring marmortendensen, og hvorfor jeg mener, den er blevet populær igen. For de af os, som husker 80’erne, så kan det godt være svært at springe med på vognen, fordi vi husker marmor som et rimelig kitch materiale. Heldigivis, når man relancerer materialer, farver og udtryk, sættes de jo i nye kontekster, hvilket jeg bestemt også synes er tilfældet med marmor anno 2015. Der er en storslået elegance og en robusthed, som jeg tror mange værdsætter til trods for det sarte udtryk i stenen, og så mister det ikke værdi, når først man har betalt for det. Det vægter for mange, at man investerer i solide ting, som kan holde mange år frem, eller kan sælges videre til nye ejermænd, for så meget har vi trods alt ikke at rutte med i disse efterkrisetider, vel?! Vi er blevet kvalitetsbevidste forbrugere, der stiller krav til alt lige fra bæredygtighed, holdbarhed og udtryk.

Jeg er faldet over en ret fin lejlighed, som i hvert fald har taget marmortrenden til sig. Måske lige i overkanten? Ikke desto mindre må jeg kreditere det ultra smukke køkken med gennemførte detaljer. Som du nok ved, holder jeg ekstra øje med køkkener for tiden. Selve indretningen bliver nok lige lovlig asketisk til min personlige smag, men jeg synes trods alt, at boligen fremstår virkelig fint og inspirerende. Under alle omstændigheder nok til at dele den med jer.

Lys og enkel indretning med marmorLys og enkel indretning med marmorLys og enkel indretning med marmorLys og enkel indretning med marmorLys og enkel indretning med marmorLys og enkel indretning med marmorLys og enkel indretning med marmorLys og enkel indretning med marmor

Har du mon set nok marmor eller er du med på bølgen? I hvert fald står bordpladen i køkkenet snorlige med det hvide armatur, som understreger det lyse helhedudtryk. Men vi kan vel godt blive enige om, at ejerne er gået lige lovligt meget all in på marmor, ikke?! Jeg synes i hvert fald, det er i overkanten med både spisebord, badeværelse, køkkenbord plus accessories på køkkenbordet også, men det er måske bare mig? Lejligheden er fundet via Alvhem.

Hvis du ikke lige har råd til at installere en hel bordplade (hvem har lige det??), men gerne vil have marmordetaljer i mindre skala, så prøv at se et super fint skærebræt* til bare 250,- kr ♥

English recap: This home is an inspiration because of it’s clear and bright overall impression. 

…………..

LINKS & CREDITS
Photos via Alvhem
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

6 Comments

 1. 25. marts 2015 / 20:05

  Hold da op en fin bolig! 😀 Og synes stadig at marmor holder, men ville dog selv være bekymret for at jeg om et par år ville hade det, hvis det var min bolig 😛

  • 1. april 2015 / 14:41

   Ja, jeg ville have samme bekymring – det bliver jo meget bastand, når det er så store flader, og det er kosteligt og ikke sådan bare lige at skifte ud. Men flot ser det ud, lige nu! Kærligst Dorte

 2. Nanna Nielsen
  26. marts 2015 / 14:17

  Følger så tit med i dine blog indlæg. Tænker altid at du er vildt inspirerende og vildt god til at formulerer dig. Ved ikke hvad du har af uddannelsesbaggrund, men kunne snildt forestille mig dig som skribent i magasiner/aviser.
  Har stødt på dig nogle gange. Bla. I ønskebørns katalog. Det er så fedt, og tror de fleste/ hvis ikke alle kan relatere til det du skriver, eller om ikke andet bliver utrolig inspireret af dig. Godt gået!

  • 1. april 2015 / 14:40

   Hej Nanna.
   Har så dårlig samvittighed over, at jeg først nu får svaret på din alt for dejlige kommentar. Det har været en af de der uger, du ved, men du gjorde mig så vanvittigt glad. TAK fra hjertet – det er jo præcis den slags job, jeg allermest går og drømmer om, så det er dejligt, at du forestiller dig præcis det. Nyd påsken og de små øjeblikke – kærligst Dorte

  • 1. april 2015 / 14:37

   Ja den er også ret skøn – der er i det hele taget meget fint at sige om den lejlighed 🙂 Nyd påsken kære Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.