0
Bolig inspiration

Om at være syg (igen) og billig boligfornyelse

Når man ligger syg igen, ligger man der og kigger på sit hjem, og så kommer lysten til lidt boligfornyelse sådan bølgende ind over én. Jeg har fundet billig inspiration til boligfornyelse.

Jep, du læser rigtigt – jeg er nede med nakken for at sige det godt dansk. Blot en uge efter sidste sygdomstilfælde ligger jeg her igen, sammen med 2 børn – tror eller lad være, men min mand holder “kone-barn-barn-sygedag”, slet og ret fordi jeg ikke kan mønstre energien til at være på benene i ret meget mere end 10 minutter ad gangen. Dagens eneste prioritet i dag er at spise – så jeg kan genvinde lidt energi.

Alt imens man ligger og lider med sig selv, så kan der jo godt gå lidt mental flugt i den, og fordi jeg har lyst til at gå all-in på boligfonyelse, så havde jeg pludselig lagt rigtig mange bogmærker fra diverse webshops. Selv har jeg ikke så meget at rutte med, så jeg har i collagen herunder kun valgt ting, der koster under 400,- kr.

billig boligfornyelse// 1 / 23 / 4 /  5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11  / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 //

billig boligfornyelse// 18 / 19 / 20 / 21 / 22 / 23 / 24 / 25 / 26 / 27 / 28 // 

Er du ikke sød at krydse dine fingre og sende mig al mulig god karma, så jeg ikke skal mere sygdom igennem nu? Jeg har så mange spændende ting på tegnebrættet, indlæg jeg vil skrive, og ansøgninger, som skal afsted, og der sker bare ikke det helt store, når jeg primært ligger på sofaen vel?!

English recap: I am lying sick in my bed – once again. On that account it has been a tough winter in our little family and I really do hope this will be the last of it. In my self-pity I accidentally fell over some nice interior thingies that could easily brighten my mind – all under 400 danish kroner, so not out of reach.

…………………

LINKS & CREDITS
Collage by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links – læs om det her

Find flere inspirerende collager med shoppingtips

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  kaykamille
  11. marts 2015 kl 20:31

  Fingers crossed and the good kind of karma om the way 🙂

 • Reply
  kaykamille
  11. marts 2015 kl 20:32

  On…. Dumme iPad.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.