Udgivet i 1 kommentar

Populær HAY lampe med klips

Vores køkken er i fokus for tiden, og en vis HAY lampe med klips har endnu engang stjålet jeres opmærksomhed. Jeg har fundet ud af, at lampen kan fås, så nu kan den blive din – eller sådan da. 

Jeg kan ikke dele billeder fra vores køkken, uden nogle spørger til clips lampen fra HAY. Jeg elsker den lampe, men HAY stoppede produktionen for længe siden, hvorfor jeg har manglet et sted at guide jer til. I er til stadighed er mange, som spørger til lampen og leder forgæves, og derfor kan jeg slet ikke lade være at dele den her meget vellignende model som hedder Hey There Hi Work Lamp De Lux. Sikke et navn! Men det er jo ligegyldigt, hvis man har ønsket sig den slags lampe længe. Lampen kan du købe her og den er ikke engang dyr!

Populær HAY lampe med klipsPopulær HAY lampe med klips

Det blev lige til et kort indlæg, for jeg har en hel masse at indhente, nu hvor begge unger er sendt i børnehave igen – kryds fingre for os herhjemme. NU skal det altså være slut med sygdom og penicillin ♥

English recap: This post is a brief hello just to let you know that you can know get your hands on a clamp lamp alike mine. A lot of you have been inquiring but since the lamp from HAY has been out of production for some time now I have not had any alternatives to guide you towards. But now I do, so if you want it, go get it here

………………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links – læs hvad det er for noget her

Se mere køkkeninspiration

1 tanke om “Populær HAY lampe med klips

  1. Haha… skægt.. Jeg har netop skrevet om lampen igår 🙂
    Den er altså også bare så fin – også i den sorte du har!!! Jeg fik aldrig fingrene i HAY’s version – så jeg slog selvfølgelig til da jeg så denne fra HEY THERE HI!

    God weekend søde Dorte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.