Udgivet i Skriv en kommentar

Til sommerens bohemian chic outfits

Nye sko, sjove strømper og wants til sommerens bohemian chic outfits. 

Åhhhh jeg sukker efter solens varme – i hvert fald nok til at kunne springe ud i byens gader med bare ben og florlette styles på kroppen. Jeg er lidt vildt med bohemian chic, det er en stil, som jeg altid forbinder med sommer, og dette år bliver nok ingen undtagelse. Her er et styleboard, som jeg lige smed sammen i går, fordi jeg tilfældigt faldt over disse 4 ting, som jeg synes udgør et perfekt sæt.

Nye sko, sjove strømper og wants til sommerens bohemian chic outfits. // espadrillos Bianco // Øreringe H&M// Jumpsuit H&M // Trench Coat Zara //

Øreringene er en del af den Concious Collection, som jeg jeg skrev om i går, så de er altså ikke til at købe helt endnu, men man kan jo drømme. De lækre espadrillos er et af de par, som Christiane Schaumburg-Müller har designet for Bianco, og blandt hendes modeller finder du i øvrigt også et par slippers, som minder om dem, som modellen har på ovenfor. Dem kan du se her.

Nye sko, sjove strømper og wants til sommerens bohemian chic outfits. Nye sko, sjove strømper og wants til sommerens bohemian chic outfits.

Jeg har i øvrigt selv lige købt et par sko i Zara (her) og med de sjove strømper fra COS (her), med transparente striber, synes jeg de er super skønne til at peppe et ellers klassisk outfit op. Er det ikke skønt, når man med bare et par strømper kan strø glæde i sin garderobe? ♥

English recap: As I just invested in a pair of shoes from Zara and some funny, yet on the classic side, socks from COS I feel ready to sprinkle joy and spring into my wardrobe. I would log to add the floral jumpsuit, earrings, trench coat and espadrilles to my summer wardrobe as well though…

……………..

LINKS:
Photos & collage Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.