Udgivet i 3 kommentarer

Ting jeg vil nå i marts

I sædvanlig optimistisk stil vil jeg igen stille nogle positive punkter op for hvad jeg vil nå denne måned. Ikke sådan nogle lavpraktiske mål, som udelukkende tjener et nyttigt formål, nej punkter, som jeg kan mærke vil smide lys og glæde ind i mit sind.

IMG_3585IMG_3573 IMG_3577IMG_35882015-03-04 03.12.13IMG_3512

I marts vil jeg…

 • Finde tid til at næstudere de lækre magasiner og bøger, jeg fik til min fødselsdag
 • Trække vejret dybt ned i maven, når min mand og jeg skal holde weekend i fantastiske Amsterdam
 • Finde et par nye, dejlige værtinder og holde de fedeste veninde-/homeshoppingaftener med Black Swantøj – der er SÅ meget fedt tøj på lager endnu! Kunne det være dig måske?
 • Have vores spritnye ladcykel ud at køre (vi er meget tæt på, men det har virkelig været en kamp!!)
 • Have åben terrassedør, når vejret er foråragtigt, så jeg kan høre verden – det er så bekræftende, når lydene kommer ind, så ved man sommeren er nær
 • Tilluske mig et par timer ved symaskinen. Har nederdele og leggins på hjernen og som bekendt et ocean af indbydende tekstiler liggende
 • Tabe 2 kilo – moderat ønske, som ville betyde rigtig meget for min selvglæde, og som i øvrigt ikke burde være svært at indfri
 • Sætte et lille grønt prikleprojekt igang – har truet med at lave lidt spirrer, og jeg tror altså det skal være i år, det skal lykkes
 • Stikke fingrene dybt ned i pelsen på mine 2 lodne venner – intet slår den salige følelse af blød pels og dovne kattepoter
 • Sætte et par flueben på husforbedringslisten – den med praktiske eller flyt-rundt-på-punkterne

Kunne jeg putte flere gode punkter på listen? Tjoh, det kunne jeg, og det gør jeg sikkert også, men i hovedtræk synes jeg den lander ganske fint her. Hvad skal du i marts? Måske du har et par gode anbefalinger til mig?

I morgen skal jeg forbi min gamle arbejdsplads og spise frokost og kramme kollegaerne. Jeg glæder mig, det bliver hyggeligt at tage turen med metro, træde ind i den skønne, store bygning og sige “HEJ”. Øvrige dejlige punkter for den kommende uge bliver et gensyn med en gammel veninde, som jeg desværre ikke får set nok længere, og så har jeg et homeshoppingevent med nye damer, som jeg glæder mig til at hilse på ♥

English recap: In march I aim to read in my new books and magazines, the ones I got for my birthday, take a deep breath together with my husband, as we go hand-in-hand in Amsterdam. Also I want to invite the spring in, to start a mini greenhouse in my windows and also find some time at the sewing machine. Lots of positive things to bring extra joy into my life – what will bring your march into a perfect scale?

……………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se flere af mine månedsmilepæle eller vil du måske hellere kigge på kreative projekter?

3 tanker om “Ting jeg vil nå i marts

 1. Skønt billed af katten der strækker sig, det passer på en måde så fint til marts, hvor vi skal ud og igang.

  Elsker at du vil åbne døren til verden og plante grønt.

 2. Ha en dejlig uge sødeste Dorte xxx

 3. Dejlige ting der skal kaste lys og glæde i din marts måned. I marts har jeg sat mig for, at jeg vil have en hjemme spa stund, badekaret med varmt vand og lækker badesalt, et lækkert blad at læse i og efterfulgt at god creme. Dejlige billeder af katten – hvem der vare var en kat 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.