Udgivet i Skriv en kommentar

Ynk modtages, og noget om rabat på beautyprodukter

Det kan godt betale sig at besøge Magasin netop i dag, hvor du f.eks. kan få sommerens solcremer i hus til en god pris – de holder nemlig Goodie Day med 20% på beautyprodukter.

I løbet af sådan et sommerhalvår bruger vi herhjemme ret meget faktor 30 solcreme, og når nu vi er glade for Rudolph Care, kan det i særdeleshed godt betale sig at klikke et par af dem hjem, men der er jo i det hele taget noget at hente, hvis man har nogle specifikke favoritter, som man bare ved altid skal stå i skabet.

Tilbudet gælder kun i dag, så bryg en kop kaffe og fyld snackskålen op med noget lækkert, og så gå i krig. Her er lidt inspiration med rigtig mange af mine personlige beauty- og plejefavoritter, men se hele udvalget her.

Beauty og pleje_mine favoritterNu vil jeg putte mine unger, finde en ny pakke snotklude frem og sætte mig godt til rette i sofaen med iPad’en. Jep, jeg er syg – igen! – og har temmelig ondt af mig selv, så kryds fingre for at jeg ikke brænder kontokortet af i ren selvmedlidenhed ♥

English recap: Danish webshop Magasin offers 20% on beaytuproducts, only today, so I’ve found my personal favorites to share with you.

…………………

LINKS & CREDITS
Collage by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

This post contains affiliate links, learn about it here

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.