Design i jern, læder og porcelæn

Jern, læder og porcelæn synes at være sikre vindere når der tales materialer til populært design. Jeg har fundet 3 skønne designfund frem til dagens indlæg.

Nogle gange skal noget smukt være næsten grimt på en måde – er der nogle af jer, der kender det? Jeg kan godt nogle gange søge at finde det smukke i det grimme, og i dag har jeg fundet noget frem til jer, som på en eller måde er præcis det.

Jern, porcelæn og læder er materialerne i de 3 fund, jeg har valgt at fremhæve i dag – og det er altså kun det første eksempel, som kendetegnes ved førnævnte påstand. Resten er bare smukt og enkelt.

Design i jern, læder og porcelæn

Design i jern, læder og porcelæn

Vægstagerne minder mig mest af alt om 70’ernes mange vægskulpturer, som jeg, så længe jeg husker, har brudt mig ufatteligt lidt om. Men… Der er sket det, at jeg har fået øjnene op for nye muligheder, som faktisk bringer noget ret smukt frem i de ellers rærlige sataner, som man skal ud på loppemarked for at finde.

Vægstagerne her tager den hjem som et firnurligt og vellykket bud på noget der gerne må flytte ind hos mig. Jeg synes de bringer en vis stemming a la de rærlige sataner med sig – skrevet i den absolut bedste hensigt naturligvis. Det er Louise Smærup, som står bag det fine håndværk bestående af pulverlakeret jern.

Foruden vægstagerne har jeg også tabt mit hjerte til Louise Smærups bordstager.

Design i jern, læder og porcelænDesign i jern, læder og porcelæn Design i jern, læder og porcelæn

I den mere polerede ende af skalaen finder vi nogle fine porcelænslommer med tyndstreget illustration og læderstropper. De er fine sammen, men en enkelt kan også gøre en positiv forskel på billedvæggen eller ved skrivebordet. Væglommerne her er fra Clayfever, som har et mindre udvalg af forhandlere, som du kan se her.

Design i jern, læder og porcelæn

Jeg elsker, når jeg falder over noget, som jeg ikke har set i alle boligmagasiner og på hver en boligblog, og disse 3 ting var altså lige, hvad jeg havde lyst til at dele med jer. Jeg håber, I kunne lide dem også?

Husk, det er sidste chance i dag, hvis du vil smide et lod i puljen om et gavekort til Milk Copenhagen – senere på ugen er jeg klar med den næste fødselsdags give away, og den skal I også glæde jer til ♥

English recap: I just have to share these 3 designs with you since they are all wonderfully made with a certain uniqueness. I love the little clay pockets, but my absolute favorite from this post has to be the wall candleholders that are sculptural with a retro feel. 

……………..

LINKS & CREDITS
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se flere design indlæg med masser af inspiration

madplan

Follow:
Share:

1 Comment

  1. tanja
    21. april 2015 / 0:59

    Elsker Clayfever…ørestikkerne er også fantastiske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.