Udgivet i Skriv en kommentar

Design til dit badeværelse

Drømmer du om nyt badeværelse og elsker du design? Så se de her nyheder fra Norm Architects, som præsenterer enkle og smukke linjer.

Jeg er faldet, og prøver at rejse mig igen. Det er nok især kontrasten mellem mit badeværelse, som det fremstår i dag og drømmen om noget virkelig smukt og lækkert, der tvinger mig i knæ, men dette er virkelig, virkelig smukt i al sin enkelhed.

Design til dit badeværelse Design til dit badeværelseDesign til dit badeværelseDesign til dit badeværelse

Har du skejserne og rummet, så kan drømmen her altså indfries med hjælp fra altid dygtige Norm Architects, og jeg skal da ikke være bleg for at indrømme, at jeg sådan en lille bitte smule ønsker mig det badekar

English recap: Sometimes you have to only dream and this might be one of those times. That bath tub has my name on it, but unfortunately my wallet doesn’t agree. Learn more at Norm Architects.

………….

LINKS & CREDITS
Photos via Norm Architects
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Læs flere designindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.