Genial indretning af din altan

 

Tiden kalder på det gode altanliv, så jeg har samlet lidt inspiration med gode råd til hvordan du kan optimere din indretning, hvis du har altan

Vi har allerede sat flueben ved årets første sommerlige dag, og det er sikkert og vist, at vi har flere i sigte – hurra for det! Vi rykker ud i vores haver, enten egne eller byhaverne, eller på vores altaner, hvis vi er heldige at have én. Det er netop nu, der skal gøres klar til blomster, krydderurter og indretning, og med de rette investeringer og overvejelser, kan du skabe et perfekt uderum, som kan tages i brug med det samme.

 

 

 

Genial indretning af din altan// For jer, der bor i byen, kan det synes ekstra dejligt at skabe en grøn oase. Det behager øjet at have noget grønt liv uden for ens vinduer, så hvis udsigten primært består af mursten, kan denne altan få lov at skabe inspiration for jer. Et par store træer i hvert hjørne, hængende altankasser med grønt og en god samling af grønt i krukker, så har du en dejlig oase – via //

Genial indretning af din altan// De to loungestole er fra Ikea og står i deres enkelthed fint på den mindre altan. De udfylder egentlig det meste, men formålet med den slags stole er jo at flyde, så der behøves ikke så meget andet ud over det lille bord – via //

Genial indretning af din altan// Har du en nyere altan, så er der sikkert allerede træplanker, men til jer med gamle altaner, så kan det altså gøre en stor forskel at lægge træunderlag på cementen. Det er mere hyggeligt at træde på med bare tæer, og træklinkerne købes så de kan samles nemt og hurtigt. Hvis ikke træ, så kan det overvejes med et sisal tæppe – via //

Genial indretning af din altan// Her er et perfekt eksempel på at en lille altan godt kan føles rummelig – afskærmningen kombineret med de to sofaer, der jo passer som fod i hose til altanens bredde skaber et skønt uderum. Man kan slænge sig såvel som have gæster – det er virkelig godt tænkt – via //

Genial indretning af din altan// Ideen med at skabe en bagvæg på en af siderne giver dels lidt mere privatliv, men det skaber også følelsen af et rum. Væggen kan jo være i sten, træ eller blot være et metalgitter, som man bruger til beplantning. Jeg er sikker på, at man føler sig mere afslappet, ved tanken om at sidde med ryggen op ad væggen her, end hvis der var frit udsyn fra naboen – via //

Genial indretning af din altan// Er din altan helt mini, så overvej at nøjes med en stor gulvpude og lidt hyggestemning – mange gange føles det mindre trangt, når man sætter sig i gulvhøjde end i forsøget på at få plads til stol og bord – via //

For nogle er altanen lig med tid udendørs, hvor man kan indtage sin aftensmad og slappe af – for andre er det mere muligheden for at trække naturen med indenfor. ved at have blomster, grønne planter og krydderurter stående. Det er ikke alle, der bruger deres altaner til at sidde på, og det er også helt ok – nogle har altaner ud til megen trafik, men med den rette udnyttelse kan altanen altså stadig supplere din bolig med følelsen af mere plads.

Genial indretning af din altanVia

Jeg slutter af med et sødt billede, jeg faldt over, da jeg søgte på Pinterest – hvem siger, det skal handle om indretning? Man kan jo også bare hælde madras og dyner derud og sove i det fri ♥

English recap: I love balconies and the different decor options you get with this addition to your home – some use the to sit on whilst others create green oasis’s to give the home something extra. Either way, I love it and it’s only the imagination that sets the limit.

…………….

LINKS & CREDITS
Collage by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Søger du mere inspiraiton til udelivet, så find det her

 

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.