0
Bolig inspiration

Herskabslejlighed med smuk nordisk indretning

Det kan godt være, det er dejligt at bo i hus, men der er altså også noget helt særligt ved lejligheder – især hvis man har råd til dem med størrelse og charme i orden. Jeg har fundet en smuk lejlighed med nordisk indretning, der inspirerer.

Jeg har altid været mest en lejlighedspige, og selvom jeg elsker vores hus og de fordele, som følger med huset, så skal jeg ikke bo i hus til mine dages ende. Jeg skal tilbage til lejlighedslivet på et tidspunkt – leve højt oppe, hvor udsigt og tryghed går hånd i hånd, og hvor jeg ikke behøver slå alarm til om natten.

Indrømmet, jeg har en svaghed for gamle lejligheder – I ved den slags med tre meter til loftet, høje paneler, skjulte skabe mærkelige steder, stuk, plankegulve og store vinduer. Jeg er nok ikke alene med den svaghed?

Lejligheden, jeg har fundet til jer i dag, indfrier i den grad mine fantasier med ovennævnte detaljer inklusive den smukke kakkelpejs. Værsgo at svælge med mig…

Herskabslejlighed med smuk nordisk indretning

Herskabslejlighed med smuk nordisk indretning  Herskabslejlighed med smuk nordisk indretning  Herskabslejlighed med smuk nordisk indretning  Herskabslejlighed med smuk nordisk indretning  Herskabslejlighed med smuk nordisk indretning  Herskabslejlighed med smuk nordisk indretning  Herskabslejlighed med smuk nordisk indretning  Herskabslejlighed med smuk nordisk indretning  Herskabslejlighed med smuk nordisk indretning

Okay okay okay, de har også en rimelig dejlig smag at kombinere deres pæne, gamle lejlighed med, men hvem ville ikke føle sig fristet af denne sag?? Er i øvrig ret imponeret over, at de formår at skabe loungestemning på en eller lille altan – måske en inspiration, som I er nogle, der kan bruge til noget?

Lejligheden er fundet til salg via Alvshem og jeg køber den ikke – selvfølgelig gør jeg ikke det, men jeg synes vældigt om stilen og tænkte I sikkert var andre, der kunne bruge lidt inspiration ♥

English recap: This lovely home is a true inspiration and the old apartment has my admiration for sure. I love how they have taken advantage of every square feet on the balcony by creating a lounge. Even though it’s a small space it really works. The home is for sale at Alvshem.

…………….

LINKS & CREDITS
Photos via Alvshem
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se flere smukke hjem og find inspiration til de små indretningsdetaljer (indlægget indeholder affiliate links)

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  14. april 2015 kl 15:30

  Meget smuk og stilfuld lejlighed. Virkelig god smag 🙂

 • Reply
  annemajabeck
  23. april 2016 kl 10:49

  Jeg er vild med bordpladen i køkkenet – kan nogen sige mig, hvor jeg opstøver den type?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.