Udgivet i Skriv en kommentar

Inspiration til plakater, kunst og prints

Søger du inspiration til dine vægge, altså ikke farven, men det kunst, som skal hænge på den, så kig med her, hvor jeg har samlet lækre eksempler på original kunst, plakater, fotografier og prints.

Min grå væg ved skrivebordet er stadig gabende tom, eller næsten i hvert fald, for det lille gule, som hænger der er mere en tilfældighed end bevidst. Overvejelserne går på alt lige fra et tungt klassisk oliemaleri til moderne fotografi – og jeg kan ikke beslutte mig – selvfølgelig.

Kunst, plakater og andet godt til væggene2015-01-03 03.29.47 2015-01-03 03.29.22

De to fotografier i vores stue er mine egne, som jeg har fået skaleret op, og det er faktisk noget af det mit øje aller mest behages ved – altså fotografiske værker. Det er personligt, pænt for fremmede at se på, men for os dybt mindeværdigt. Jeg er generelt glad for fotografier, som jeg synes gemmer nogle spændende lag man kan fordybe sig i – naturlige skygger, strukturer og stemninger. Fotografier er for mig utroligt sanselige, og motiver behøver ikke være åbenlyst for enhver. Naturfænomæner, ansigter og arkitektur er mine favoritter. Jeg kunne godt tænke mig at få lavet nogle store skumplader med billeder af pigerne, og jeg har nogle super billeder af dem fra sidste sommer, så det er egentlig bare et projekt, der skal skydes igang.

Print, akvareller og illustrationer er også altid fine som budgetvenlige supplementer til kunsten i hjemmet, og er du typen, der skifter ud ind imellem, kan det især betale sig at investere i print og plakater, som ikke er kostbare. Finderskeepers er et godt sted at besøge, hvis du er på jagt efter nyt til væggen, ligesom Stillebenshop er det.

Jeg har fundet nogle bud frem til jer… og til mig. Måske I lige kunne fortælle mig hvilket af de viste, I mest synes skal hænge ved mit skrivebord?

Kunst, plakater og andet godt til væggene// Vee Speers / Stellaire Studio / Kallat Jitish //

Kunst, plakater og andet godt til væggene// Dorte Bak (forhandles ikke) / Mathias Juel Christensen / Ida Lærke //

Kunst, plakater og andet godt til væggene// Fybur / Kim Høltermand / Leise Dich Abrahamsen //

Kunst, plakater og andet godt til væggene// Nygårds Maria Bengtsson / Dorte Bak (forhandles ikke) / Anne Nowak //

Kunst, plakater og andet godt til væggene// Antony Gormley / Vee Speers / Stellaire Studio //

Det er sjovt, der er jo et eller andet skønt ved at få noget op at hænge, som man genkender på en måde – der er helt klart en tendens til at de samme plakater og udtryk går igen fra hjem til hjem. Det synes jeg er helt fint, men jeg kan bedst lide at blande det med lidt af mere unik karakter.

Ingen siger, at man skal have råd til at investere i original kunst, men det er bestemt en mulighed for at ramme noget, som man bliver ekstra glad for mange år frem. Det unikke, eller i hvert fald det, som naboen sikkert ikke har hængende, det finder du altid til mere budgetvenlige priser på design- og kunstmarkeder, Etsy og nogle gange endda på Lauritz.com og loppemarkeder. Det er noget med at tænke lidt ud af boksen og sammensætte med et strejf af humor. Kig også forbi Edition Copenhagen, som har et stort udvalg af etablerede kunstnere i deres sortiment.

Jeg har fundet en vinder af gavekortet til Milk Copenhagen, men vil først og fremmest takke jer alle for den store interesse. Det er Milk og jeg begge rigtig glade for. Der skydes endnu en fødselsdags give away igang senere på ugen, og den bliver alle indretningsinteresserede glade for – det lover jeg! Vinderen af gavekortet til Milk blev Louise, som imponerende nok er alene med 4 rollinger, hvoraf de to er tvillinger. Respekt for det og tillykke med gavekortet ♥

English recap: I am on the search for the perfect something to finish my home office space – which do you prefer?

………………

LINKS & CREDITS
Photos and graphics by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

Se hvordan jeg har lavet mit marmorskrivebord her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.