Udgivet i Skriv en kommentar

Kalvebod Bølge som legeplads

Kalvebod Bølge er en promenade, der løber langs kajen på Kalvebod Brygge. Bølgen er, udover at være smuk, en slags legeplads – ideel til at gå og løbe tur, sejle kajak ved, lege på eller blot sidde og nyde udsigten. 

Efter vores tur til Rådhuspladsen i torsdags, hvor vi vinkede til Dronningen, passede de lige ind i programmet at hoppe af bussen ved Polititorvet for at smutte over til Bølgen. Det var en fin dag, dog ret blæsende, men vi var fornuftigt klædt på, så humøret var i top. Pigerne kravlede, balancerede, svingede og grinte på den neon orange legeskulptur, og jeg gik selvfølgelig lidt over gevind med kameraet.

Kalvebod Bølge som legepladsKalvebod Bølge som legeplads Kalvebod Bølge som legepladsKalvebod Bølge som legeplads Kalvebod Bølge som legepladsKalvebod Bølge som legeplads Kalvebod Bølge som legeplads Kalvebod Bølge som legeplads Kalvebod Bølge som legepladsKalvebod Bølge som legeplads Kalvebod Bølge som legepladsKalvebod Bølge som legeplads Kalvebod Bølge som legeplads Kalvebod Bølge som legeplads Kalvebod Bølge som legeplads

Jeg elsker virkelig at bo i byen, hvor mulighederne er mange, og selvom vi ikke er de flittigste brugere af byens mange faciliteter, så kan jeg virkelig mærke, at det begynder at give mening nu, hvor pigerne er blevet nemme at have med på turen. Ingen klapvogn, men derimod to børn, som kender reglerne, kan tales fornuft til (for det meste) og som elsker at komme på tur. Bølgen blev skabt med henblik på at give Kalvebod Brygge et ansigtsløft. Bølgens placering og udformning sikrer flest mulige solskinstimer på den side af havnen, som eller ligger i skygge.

På den anden side, blot ved at krydse Langebro, ligger hele Islands Brygge med alt godt af vinbarer, caffeer, sushi, is og flere legepladser – ikke mindst havnebadet, som er et besøg værd på en varm sommerdag, når du holder ferie i København.

If you’re spending some time in Copenhagen, you should definitely spend some time near Langebro (long bridge). Here you find this wawe, a promenade just outside the Mariott Hotel, but also on the other side of the habour you find Islands Brygge with a a habor swim bassinet and lots of diners and shops. To see it on a map click here ♥

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Søger du inspiration til flere aktiviteter i København? Se mine anbefalinger

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.