Udgivet i Skriv en kommentar

Klassisk 80′ er outfit med røde negle

Et lille outfit sniger sig lige ind på bloggen i dag, for jeg har været teen-agtig med opspratteren, fundet et par glemte sneaks og smidt rød pang på neglene.

Som en anden teenager, der gemmer sig på sit værelse for at gå amok med enopspratter og et par gamle jeans. Sådan var det forleden, da jeg fik en ide om at jeg liiige skulle prøve et gedigent gammelt 80’erlook af på en ny måde.

Røde negle og røde striber // Outfit

Det er faktisk ikke min sædvanlige stil, hvis jeg da kan sige, jeg har en sådan, men disse dage render jeg rundt med slidte, sorte jeans med huller på knæene, røde negle og blazerjakke. Og jeg kan lide det – måske kommer jeg til at dyrke det rå look lidt mere – det må tiden vise.

Jeg har selv været i gang med en opspratter fra syskuffen. Bukserne er oldgamle, men super dejlige at rende rundt i, så det føltes ikke så farligt at begynde at ødelægge dem, men jeg sad sgu og grinte lidt imens; sidst jeg havde gang i den slags gik jeg vist i folkeskole og boede hjemme hos mor og far, he he. Dengang hed det Levi’s, Nike sneakers og Ball sweatshirt, og det er faktisk ikke fordi mit outfit her adskiller sig så forfærdelig meget fra datidens must-have.

Røde negle og røde striber // Outfit Røde negle og røde striber // Outfit

De hvide og røde sneakers er gamle. Faktisk købte jeg dem, mens jeg var på barsel, fordi jeg manglede en komfortabel og minimalistisk sko til at gå lange ture med barnevognen i. Jeg havde faktisk en anden sko i tankerne dengang, husker jeg. For år tilbage lavede Puma nemlig en helt smal og fladsålet sneaks med luftigt netagtigt stof, og jeg ville sådan ønske, man kunne få dem stadig. Mangler et par i mørkeblå eller sort! Jeg blev aldrig rigtig glad for disse – for de var jo aldeles et kompromis på tidspunktet – så da jeg fandt dem for nylig, blev jeg helt overrasket – jeg havde glemt alt om dem.

Røde negle og røde striber // Outfit

Røde negle og røde striber // OutfitRøde negle og røde striber // Outfit collageRøde negle og røde striber // OutfitKlassisk 80' er outfit med røde negle

Og her kommer lige lidt fakta og adlinks til alt det, som I sikkert vil spørge til nu:

// Bukser, Only (gamle), lignende her / Skjorte, H&M / Sneakers, Adidas (gamle), men denne model fra Puma  er dælme også fed /
Kimonoblazer, Black Swan / Neglelak, Maybelline //

Hele familien har været efter mig – svigerfar, mand og børn. “Moar, du har hul i bukserne, hvorfor har du det?” … men hvad ved de også om den slags 😉

Inden jeg går i seng i dag, så har jeg postet det næste indlæg, som bliver en überlækker give away fra Cahetu. Du kan jo begynde at se dig omkring hos dem allerede, for der kommer et spørgsmål til dig, når du skal deltage ♥

English recap: I had forgot all about them – the old sneakers that I practically haven’t worn. But I love them – now more than ever, and I felt that the only right thing to do was to tear up a pair of old jeans to give the sneaker a cool partner. 

…………………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links

Se flere indlæg om min stil og anden inspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.