Udgivet i 2 kommentarer

Masser af inspiration

I dag har jeg besøgt flere af byens PR-bureauer, og jeg startede morgenen med en pressemorgenmad, så jeg har ærligt talt ikke nået ret meget andet.

Det er altid rart at få hilst på dem, som man løbende er i mere eller mindre kontakt med, ikke mindst de skønne bloggere, som jeg efterhånden betragter som en slags kollegaer. Endnu bedre er det at få et kig på de kommende kollektioner af design, smykker og mode, så man lige går hjem med fornemmelsen af, hvad der kommer af eventuelle nye tendenser.

IMG_8083.JPG// De fede Reebok-sneakers kommer først i butikkerne til efteråret – kan du ikke vente, så har jeg set nogle i samme farve og stil bare fra Lacoste //

Dagen er allerede så fremskreden, at pigerne skal hentes hos deres legeaftale, så jeg kan godt se at det ellers planlagte indlæg må vente til i morgen.

Nå, men det gør jo ikke noget med en enkelt fridag fra bloggen. Solen skinner igen i dag, jeg har haft bare tæer i skoene to dage i træk og netop spist 8 fyldte chokolader, som burde have været gulerødder. Håber I også har mærket en solstråle eller to?

Rigtig god aften fra Dorte

Indlægget indeholder affiliate links

2 tanker om “Masser af inspiration

  1. Wauw de nude Reebook sko er monster fede

  2. Det ser lækkert ud. Hvor er de fra dine fantastisk fine sandaler/sko, hvor du har bare tæer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.