Udgivet i Skriv en kommentar

Mit hjem disse dage…

Planterne i mit hjem spreder sådan en glæde, at jeg ikke kan dy mig fra at skyde nye billeder hele tiden…

En tur på planteskolen betød et par nye grønne venner med retur, så svigermors skarpe tunge og endnu en kaktus er nu flyttet ind. Jeg er blevet ganske glad for de grønne pletter i vores hjem, og er så småt begyndt at huske at vande dem også. Listen over planter for plante–dummies er i øvrigt blevet opdateret med endnu en taknemmelig plante. Se listen her.

2015-04-06 04.10.382015-04-05 21.42.18 IMG_37762015-03-31 03.39.312015-03-31 03.39.13

Mine nye yndlingsstole flytter lidt rundt, ligesom planterne. Jeg går og prøver nye vinkler af, og eftersom vi har stole til spisebordet, så vil jeg gerne prøve at bruge de smukke stole på anden vis. Mon ikke en løsning melder sig snart? ♥

English recap: I just love the green spots in our home and can’t help it shooting pictures of them. 

………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Find også inspiration til udeliv her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.