Når tiden går i stå {Livets små øjeblikke}

Nogle gange rammes man. Tiden går i stå. Man må samle sig for ikke at bryde sammen i gråd hele tiden. Man trænger ekstra meget til at mindes de små, lækre øjeblikke, som liver tilbyder. Dette indlæg er i meget høj grad en sådan påmindelse. 

I mange år, ja vel i virkeligheden lige så længe, som jeg har blogget, har jeg kendt og fulgt Stine. Stine og jeg har samme alder, er begge mødre til 2 små levende poder, som suger livets mange facetter til sig. Stine blev for halvandet år siden diagnosticeret med alvorlig kræft. BUM! Hendes Villum var da blot et halvt år gammel, og i dag 01.04.2015 må en 2-årig og en 8-årig sige deres sidste farvel til deres mor, som lørdag sov stille ind. Kampen var tabt. Ingen ord føles fyldestgørende eller gode. Tiden går i stå.

Jeg er en sensitiv sjæl, som suger alt til mig – på godt og ondt. Så denne historie, som for mig ikke bare er en historie, påvirker mig, ligesom det påvirker mig meget, at en kær ven i fredags mistede sin elskede far. Det rykker plasteret af mit eget sår – det sår, som nok aldrig rigtig heler, når man mister en forælder før tid. Jeg græder i smug, men når jeg ikke er i gang med det, så kigger jeg ekstra intenst på mine børn, og fortæller dem, hvor meget de betyder, og så suger jeg de små bidder af livet til mig.

Denne uges små ting vidner om liv…

2015-03-31 05.21.17// Vi har sået karse, og venter på det vokser frem //

IMG_7488.JPG// Freja i sin zebramorgenkåbe efter sit bad – hun elsker at danse foran spejlet // 

IMG_7442.JPG// Jeg forsøger at få gang i mig selv, så min krop ikke ender i rendestenen – pigerne cyklede på Amager Strandpark, jeg løb lidt ved siden af //

2015-04-01 03.11.05// Nyt blad på vej på min Monstera – det er det andet blad, jeg har set komme til verden, og det giver mig blod på tanden // 

2015-04-01 03.10.13// De to her ♥ //

Stine, tak for alt det, du delte og gav. Tak for nu og god rejse min ven ♥

English recap: Lovely lifeful moments from the past week. 

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

madplan

Follow:
Share:

7 Comments

 1. Åh, du godeste. Jeg læste hendes sidste blogindlæg, hvor hun ventede på scanning i februar og svaret på scanningen, og jeg har sådan tænkt på hende. Det er gået hurtigt, meget hurtigt, ned ad bakke.

  Kondolerer tabet af din veninde.

 2. 1. april 2015 / 19:59

  Så uretfærdigt det der er sket for din veninde – jeg kondolere.

  Kan godt forstå du har brug for at suge de små skønne stunder der giver glæde ekstra meget lige nu.

  • 1. april 2015 / 22:18

   Jeg mødte aldrig Stine uden for IG/blog, så jeg kan ikke tillade mig at kalde hende en veninde. Men jeg har fulgt hende tæt, og det har gjort indtryk på mig, at hun inviterede os ind i hendes kamp

 3. Heidi lund
  1. april 2015 / 20:24

  Åhhh hun kæmpede ellers så hårdt, troede virkelig det ville lykkedes hende 🙁 er ked af dit tab af en god veninde og ikke mindst familiens mor

  • 1. april 2015 / 22:16

   Jeg har åbenbart dået efterladt det indtryk, men Stine var ikke en veninde – har aldrig mødt hende, kun online. Dog har vi skrevet med hinanden i mange år, og det er selvfølgelig derfor det gør indtryk og får en plads i mine tanker disse dage ❤️

 4. 1. april 2015 / 21:49

  Det er bare så tragisk 🙁 Jeg har selv fulgt Stine på IG, og fik en klump i halsen da jeg hørte det. Tænk at midste sin mor når man er så lille. Det slog lige ekstra hårdt hos mig, da jeg selv blev opereret for kræft i december, og står alene med en lille dreng på 3,5 år.
  Når døden kommer tæt på får vi alle en lille reminder, om at holde af de små ting i hverdagen, og ikke altid fare derud af. Hvad er det vi skal nå? og hvad er det vi går glip af? Nye alle livets små øjeblikke. Nu vil jeg gå ind og kysse min lille dreng en ekstra gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.