Udgivet i 1 kommentar

Ny indretning i vores soveværelse

Jeg trængte til en lille forandring, så vores soveværelse har fået ny indretning. I hvert fald i et enkelt hjørne. Skuffemøblet er taget ned, og den smukke, mørkeblå 7’erstol er rykket ind i stedet. Det fungerer overraskende godt med den nye indretning, selvom jeg lige skal vænne mig til det nye.

I flere år nu har skuffemøblet haft en fast plads ved min sengeside, men her på det sidste, var jeg blevet lidt mæt af synet. Skufferne er væk, og i stedet har jeg placeret den ene af de alt for smukke jubilæumsmodeller der. Det fungerer fint som natbord, og især fordi jeg har lagt mit marmorbræt fra Kristina Dam til lige at nivalere.

Ny indretning i vores soveværelseNy indretning i vores soveværelse Ny indretning i vores soveværelseNy indretning i vores soveværelse

Ved siden af lampen, som er et loppefund, der er blevet spraymalet med mat hvid, har jeg sat en knop med krog fra Ikea. De kroge har jeg snart købt mange af, men udtrykket og det praktiske element, er ikke til at stå for – her som magsinholder, i vores gæstetoilet som håndklædeholder (se her).

Ny indretning i vores soveværelseNy indretning i vores soveværelse

Adlinks til jer, som vil vide, hvor tingene kan købes: 7’erstol, jubilæumsmodel / Kreafunk musicplayer / Kristina Dam marmorbræt / Sko fra &other stories / Pude fra Søstrene Grene, lidt i samme stil her eller her / Kurv fra Ilva, men disse er også ret fine / Ikea knop her og klipsekrog her /

Jeg får mange spørgsmål fra jer vedrørende skoene fra & other stories. Desværre har jeg forgæves ledt efter både de samme sko eller noget, som minder om, som jeg kunne give jer link til. Hvis jeg støder på noget, der minder om, lover jeg at råbe højt. Jeg har fundet en herresko med net, som jeg synes rigtig godt om, og selvom det selvfølgelig ikke er det samme som disse, så synes jeg faktisk rigtig meget om dem, som et alternativ. Du kan se dem her i sort, men de har dem også i hvid og støvet blå.

Jeg må tilstå, at jeg lige skal vænne mig til det nye look, fordi jeg så længe har defineret det hjørne med skuffemøblet som “centerpiece”, men mon ikke det er et spørgsmål om tid, før jeg ikke længere tænker over det? Hold i øvrigt øje med bloggen i løbet af weekenden, hvor den næste give away skydes i gang.

Hvad der nu skal ske med skuffemøblet, er endnu uvist. Jeg ved jo, at I sikkert er mange, som står i kø for at overtage det, men jeg tror faktisk, jeg vil prøve at male det og finde en ny plads til det. Det rummer så mange muligheder og er død-praktisk, så jeg tror altså ikke, jeg kan gå af med det ♥

Jeg har lavet en mini-spørgerunde, som jeg håber, du har lyst til at deltage i – det tager 2 minutter, er anonymt, men det giver dig mulighed for at fortælle mig hvad, du helst læser på bloggen, og lidt om hvem du er. Vil du hjælpe mig, så klik her.

English recap: I needed a small change in the bedroom and decided to remove the small drawer by my bedside. Instead I placed the beautiful 7 chair in and placed a knob on the wall for my favorite magazine. I am still getting used to the new look, and honestly I don’t know if I will keep it this way, but now it works perfectly and I think I just might need some time to adjust the eye to something new – do you know what I mean?

………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links

Se mere fra mit hjem

1 tanke om “Ny indretning i vores soveværelse

  1. Ja, står da klart i kø til at overtage (læs: købe) skuffemøblet. 🙂 Når det er sagt, er det oplagt at bruge i et fælles hjørne for pigerne til tegneblyanter, klistermærker, el. lign.
    Jeg er stadig helt vild med din lampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.