Om børn, som vælger tøj selv

Mine børn er rigtig glade for selv at vælge deres tøj om morgenen, og vi lader dem generelt gøre det. Hvad ender det så ud med af sjove sammensætninger?

Faktisk ender det ikke altid helt så galt – eller også synes jeg det, fordi vi startede et meget værre sted, end hvor vi er lige nu. I hvert fald accepterer vi stort set alt, så længe det er fornuftigt i forhold til vejr og forhold. Jeg har før været inde på emnet – børn, der selv vælger tøj. Det skal de altså have lov til, det mener jeg virkelig. Det udvikler dem, giver dem et boost, og på sigt betyder det også, at de lærer noget om former og farver. Indtil de har lært det, betyder det imidlertid, at de ind imellem får lidt af et sjovt match på, men jeg synes nu, de ser skønne ud alligevel. De er jo SÅ glade og stolte, når de har klaret det hele selv.

Om børn, som vælger tøj selvOm børn, som vælger tøj selv Om børn, som vælger tøj selv

Normalt kan jeg ikke få Anna til at smile på billeder uden en eller anden for overtalelse. Hun synes bare det er sjovere at række tung og lave sjove ansigter. Det forstår jeg nu godt, men det var fint at hun ville dreje rundt for mig, så vi rigtigt kan se vidden i den skønne jeans nederdel fra Milk Copenhagen. Det er blevet min yndlingsinvestering, og jeg overvejer faktisk lidt, om den ville klæde mig? Jeg kan sådan set godt passe den i størrelsen 158-164 jo… bliver den for barnlig tror I?

Om børn, som vælger tøj selv Om børn, som vælger tøj selv

Sommertoppen er fra sommerkollektionen fra Pomp de Lux sidste år (eller var det året før??), så den fås desværre ikke længere. vi fik blot købt den for stor dengang, men nu er den perfekt, og bliver det til sommer. Den er ret sød i den sarte mintgrønne farve og med alle flæsedetaljerne. Dem har jeg virkelig en svaghed, flæserne.

// Bluse fra Pomp de Lux (gammel) men denne minder lidt om / Cardigan fra H&M (gammel), men lignende her / Sko fra Angulus / Nederdel fra Milk Copenhagen /
/ Leggins, hjemmesyede, men se dette lækre udvalg af leggins //

 Her er dagens outfit, som Freja valgte ud – det kunne jo have endt værre trods alt 🙂

Om børn, som vælger tøj selv

Jeg fik i øvrigt fejlinformeret jer forleden, så i modsætning til min antagelse løber Mid Season Salet til på søndag. Du kan altså nå det endnu – se mere her.

En lang weekend er netop skudt igang, og vi har flere i sigte – er det ikke bare skønt?! Jeg håber på tørt og lunt vejr på lørdag, hvor vi holder loppemarked på Amagerbrogade 66 i gården. Du er velkommen forbi mellem 10 og 15, hvor vi er nogle stykker, som sælger ud af boligen, børnetøjet og egen garderobe ♥

English recap: Anna and her sister like to pick their own outfits and sometimes this means funny combinations of color, print and style. 

…………..

LINKS:
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links

Se mere om børnemode

Follow:
0
Share:

2 Comments

  1. 30. april 2015 / 23:05

    Hold nu fast hvor kan jeg nikke genkende til det, da jeg selv var barn. Der fik jeg også selv lov til at bestemme hvad jeg ville have på, hvilket oftest resulterede i røde strømpebukser, gul nederdel og blå trøje, kom ikke og sig, at min mor måske var lidt flov, da hun afleverede mig i børnehave.
    Men jeg var glad

    • 7. maj 2015 / 0:50

      Glade børn er trods alt det vigtigste, og de skal sent nok finde ud af, hvad der passer godt sammen – dejligt at du husker den slags fra din opvækst, så må det have betydet noget godt for dig jo, kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

< script type = "text / javascript" > var vglnk = { nøgle : 'ebc75b068c240ca1ab79a4121b3949c4' }; ( funktion ( d , t ) { var s = d . createElement ( t ); s . type = 'tekst / javascript' ; s . async = sand ; s . src = '//cdn.viglink.com/api/vglnk.js' ; var r = d . getElementsByTagName ( t ) [ 0 ]; r . parentNode . insertFør ( s , r ); } ( dokument , 'script' ));