Udgivet i 5 kommentarer

Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård

På Bispebjerg Kirkegård findes en allé af helt magisk karakter. En gang om året trækker den gæster fra nær og fjern, når de lyserøde kirsebærtæer springer ud. I år blev det vores tur og tak skæbne for et syn.

Alle billeder i dette indlæg er rosa – og der er mange. Beklager på forhånd mængden af billeder med lyserøde blomster – jeg kunne ikke styre det.

Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg KirkegårdPastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård IMG_4031 Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård

Jeg overvejer at tage tilbage i løbet af næste uge – bare lige for at få et skud mere. Det er jo som et drug! ♥

English recap: Today we went to visit Bispebjerg, a cemetery with a beautiful park and among others this alley full of cherry blossom trees. It was worth the drive and I am considering whether I should go back next week just to get another pink high.

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Vil du se flere skønne steder, så klik her

5 tanker om “Pastelfarvet lykkestund på Bispebjerg Kirkegård

  1. Det er så smukt, hele vores villavej blomstrer lige så smukt og det føles som ren lykke at komme sent hjem til så smukt et syn, og når de afblomstrer synes min datter, at det er ren magi med lyserød sne. Vores er dog ikke sprunget ud endnu, så vi har lidt tilgodese.

  2. Åh, hvor jeg elsker det lyserøde tylskørt. Det passer perfekt til resten 🙂

  3. Så var du jo i mit hood – jeg bor lige ved siden af næsten 🙂 Og ja vi elsker Bispebjerg kirsebær allé – SMUK med smukt på. Skønne billeder <3

    1. Jamen I er så heldige lie hvad det angår – er du ikke dagligt på besøg i disse dage mon? Knus

  4. ÅH, hvor er det direkte underskønt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.