Udgivet i 1 kommentar

Små bidder af hverdagslykke

Solen skinner, så hvorfor benytte lejligheden til at kigge på de små glæder fra ugen, der gik? Her får I lidt hverdagslykke fra hjemmet på Amager…

Shiiit en fantastisk dag i dag, hva?! Solen brager ned fra en skyfri himmel, der er læ i min have, og hvis jeg ville kunne jeg smide kludene og slikke sol – min bevidsthed er ikke helt klar til det endnu, så jeg nøjedes med 10 min i liggestolen med et glas vand.

Ugens små bidder af hverdagslykke er serveret, og som sædvanligt på du gerne kigge med.

2015-04-10 02.38.50// Mit femte forsøg på at finde en variant af glutenfri pizzabund, som resten af familien vil spise – kryds fingre for mig i aften, det SKAL bare blive en succes //

2015-04-10 02.58.48// Dagens forte break bleb nydt her – med næsen mod himlen og lukkede øjne. Det blev ikke til meget mere end 10 minutter, for jeg er ret dårlig til at lave ingenting, og har altid gang i lidt for meget, som det kribler efter at få fra hånden //

2015-04-09 22.13.15// Kostplanen er taget i brug igen – nu skal der gøre noget ved de der kilo, man hader – inden der går sommerferie og bikini i den! //

2015-04-06 07.38.25// Jeg har lavet en inspirationsside til Ønskebørns 2015 katalog //

IMG_3747// Anna, som synes, det er sååå sjovt at række tunge, hver gang mor hiver kameraet frem //

IMG_3748// Freja, som altid løfter kjolen ud som en prinsesse, når hun står foran et kamera (eller et spejl) //

2015-04-10 02.58.24// Alle mine ivrige spirer, som inden længe skal forsynes os med god smag til sommerens måltider //

Husk så at det er sidste chance i dag, hvis du vil vinde kærlighed til dine planter – du behøver ikke have have for at få gavn af dem. Jeg bruger det også til mine grønne planter indendørs, så bare smid lodderne i puljen, og nyd så din fredag derude. Om et par timer er der dømt “Disney-stiv”, og jeg glæder mig til at få manden hjem i weekendhumør ♥

English recap: Some happy moments from my week – hope yours was great and wish you the best weekend

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

1 tanke om “Små bidder af hverdagslykke

  1. Det er skønne glimt af hverdagslykke – med forårsstemning og glade børnesmil, så bliver det ikke meget bedre. God weekend 🙂
    /tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.