0
Bolig inspiration

Unikt design til din bolig

Kan du lide unikdesign til din bolig, som du ikke skal frygte står hos naboen, veninden og svigermor, så er Etsy dit slaraffenland. Jeg har samlet lidt fine favoritter sammen til jer.

Jeg har aldrig været rigtig god til at søge på Etsy – lidt ligesom Pinterest (jeg var inde på det her), så skal man lige i gang. Jeg synes altid, jeg ender med at sidde og bladre igennem total irrelevante og grimme ting, før jeg ind imellem finder noget, der betager mig. Nu har jeg brugt Etsy med lange mellemrum i et par år, og jeg har lagt mig som følger af nogle forskellige shops og brugere, med det positive til følge, at jeg pludselig får en masse gode fund foræret i min feed. Total win!

Det er lige dele inspiration og fristelser, jeg finder der, men mest finder jeg boligting og sjove festartikler, og sandsynligheden for at din veninde lige har købt det samme, er trods alt væsentlig mindre, end når du handler hos HAY, Bolia og H&M.

Unikt design til din bolig

Det finurlige og skønne ved etsy er, at det ikke er storproducerende brands med hele maskineriet bag sig. I stedet er det kunstnere, semiprofessionelle og så er der skattejægere, som sælger second hand goodies til super gode priser.

Unikt design til din bolig// Second Hand tæppe med fine gule striber (her) //

    Unikt design til din bolig// Lampe lavet af drivtømmer – den har jeg plads til herhjemme (her) //

Unikt design til din bolig// Dip dye fade, som går hånd i hånd med mine køkkendrømme (her) //

Unikt design til din bolig// Pink marmorerede balloner – perfekte til pigernes fødselsdag i maj (her) //

  Unikt design til din bolig
// Sød poster, både til køkken, spisestue eller børneværelse (her) //

Selv har jeg ikke kunnet modstå fristelsen, så posteren her med guldlinjer er klikket hjem. Den passer min stil og mit humør, og så må jeg lige se på om den skal på billedvæggen eller op ved mit skrivebord, ligesom jeg lige skal tænker over, hvilken ramme, den skal have. Find den her.

Unikt design til din bolig

Jeg holder desuden øje med nogle Indisk quiltede sengetæpper, fordi jeg er træt af vores HAY. Bruger du Etsy? Hvis du har favoritshops eller brugere, du holder øje med, så del gerne i kommentarfeltet, så vi alle kan blive inspireret af det unikke guld ♥

English recap: I have grown to love Etsy, after finding the right shops and profiles to follow. These are some favorites I had to hare with you guys, and the poster with gold lines just happened to fall into my shopping basket.

…………….

LINKS & CREDITS
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links – læs min reklamepolitik

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

  • Reply
    livingbydianna
    5. april 2015 kl 22:44

    Tak for indspark og input. Jeg trænger til nyt inspiration, som ikke kan fås hos naboen.
    TAK!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.