Udgivet i 141 kommentarer

Vind 1000 kroner til boligshoppen Cahetu

Den store fødselsdags give away fortsætter. Det er jer, læsere, der fejres, fordi I er årsag til at bloggen stadig eksisterer efter fire fantastiske år.

En af mine favorit webshops er Cahetu. Det er lidt sjovt at man har en favorit webshop – mange forhandler jo de samme varer og mærker, men det er ikke bare det, det handler om for mig, når jeg browser rundt.

Det rette udvalg kombineret med et lækkert site, som er intuitivt at orientere sig på, det er temmelig afgørende for hvor lang tid, jeg har lyst til at befinde mig på et bestemt site. Sådan er det jo også med rigtige butikker – og med blogs?!

Vind 1000 kroner til boligshoppen Cahetu

Cahetu har længe været et af de sites, hvor jeg søger hen både for at købe og for at søge inspiration. Derfor er jeg også glad for at pigerne bag Cahetu har valgt at sponsere et gavekort på 1000,- kroner til deres webshop. Jeg håber, I også synes om den præmie?

I deres sortiment finder du flere af mine personlige favoritter, bl.a. Kristina Dam, Broste Copenhagen, Kreafunk, Ferm Living og Tine K Home. Teamet bag Cahetu er dygtige til at spotte nye, upcoming brands, som passer godt ind i den nordiske tangent, og som ved ikke at være udbredte brands, kan bidrage med lidt unikt til dit hjem. På shoppens online-hylder finder du bl.a. nogle meget populære papirsposer her og her. Selv har jeg lige forelsket mig i de fine brevpressere fra Nynne Rosenvinge, ligesom jeg godt kunne tænke mig at hoppe i den lækre badekåbe “a la badeanstalt” fra Aiayu.

Vind 1000 kroner til boligshoppen CahetuVind 1000 kroner til boligshoppen CahetuVind 1000 kroner til boligshoppen Cahetu

Sådan deltager du

Gå til shoppen her og find ud af, hvad du ville bruge dit gavekort på 1000,- kr. til. I kommentarfeltet skriver du, hvilket brand eller produkt, du forestiller dig at ville bruge gavekortet på, hvis du vinder. Du er velkommen til at lægge et link, men det er ikke et krav. Få her et overblik over alle brands hos Cahetu.

Vinderen annonceres her på bloggen mandag den 4. Maj, dermed er sidste chance for at deltage lørdag den 2. maj (jeg skal jo lige nå at trække en vinder).

Jeg glæder mig til at se jeres kommentarer, og håber, I vil tage godt imod give away’en ♥

English recap: Cahetu is a favorite lifestyle and interior webshop. They have a natural talent of picking just the right things and there by they have created a nordic interior univers that inspireres (and tempts).

…………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links

Deltag i den store Auping give away her


141 tanker om “Vind 1000 kroner til boligshoppen Cahetu

 1. Først og fremmest tillykke med bloggens fødselsdag <3

  Jeg ville bruge dem på en Kristina Dam plakat og/eller en Lyngby vase. De par sager, blandt mange andre, ville jeg elske at kunne berige mit hjem med.

  Jeg krydser alt, hvad der krydses kan 🙂

  /Stine

 2. Er du da vimmer, en præmie! Cahetu er nemlig også min favoritshop.. 🙂
  Skulle jeg være så usandsynlig heldig at vinde, vil jeg da ikke kunne nøjes med ét brand! 😉 Jeg har for efterhånden en del tid siden også forelsket mig i brevpresserne fra Nynne Rosenvinge, og jeg kunne så godt tænke mig at sove i Aiayu sengetøj.. Og udvide min samling (okay, har kun én indtil videre) Lyngby-vaser og Louise Roe laver jo også fantastiske ting – og nogle Pernille Corydon smykker må også godt komme indenfor døren. Jeg er vist nødt til at håbe på, gavekortet i stedet bliver på 10.000 kr, haha! 🙂

 3. Jeg ville købe smukt tapet til den ene væg i vores kommende soveværelse 🙂 Men puha hvor er der mange lækre ting der kunne pynte så fint hos os!

 4. Jeg ville købe flotte pasteller fra Nynne Rosenvinge og CamCam 🙂

 5. Jeg ELSKER Cahetu, og ville elske endnu mere at have mulighed for at shoppe (uden dårlig samvittighed og overtræk) på den skønne webshop. Der skulle bl.a. lidt Design Letters med i kurven (http://www.cahetu.dk/maerker/design-letters) og mon ikke jeg finder rigtig meget andet, som falder i min smag. Fingre og ben er krydset her!

 6. Så lækker give away. Jeg ville bruge præmien som et tilskud til Kristina Dam’s flotte skulptur, den har længe stået højt på min ønskeseddel. Hvis jeg skal nå at have den skal jeg nok snart skynde mig.

 7. Sikke en lækker konkurrence 😀

  Er vild med både din blog og Cahetu! For et par dage siden ville mit svar have været disse høretelefoner (http://www.cahetu.dk/kreafunk-ahead-horetelefoner-sort), da jeg er helt forelsket i dem, og virkelig mangler nogle, der ikke er in-ears, da jeg fornylig har fået tinnitus, og det spiller desværre bare ikke sammen med in-ears.. Så har savnet mega meget at høre musik på farten, da lyd virkelig bare er den bedste måde at distrahere for den ubehagelige hyletone. Min søde kæreste overraskede mig dog med disse for et par dage siden – han er bare den bedste – men det betyder jo så, at jeg ville gå efter noget andet.. 😀 Måske denne (http://www.cahetu.dk/kreafunk-agroove-tradlos-dock-sort) – så man kan høre god lyd – i pæn indpakning – når man er hjemme? 🙂

 8. Jeg synes denne lampe fra Hay har et ret fedt look, og jeg forestiller mig, at den ville pynte ret fint i mit soveværelse.

  http://www.cahetu.dk/hay-noc-light-lampe-morkegra

 9. Jeg er vild med cahetu. Sjovt nok er det nok det site hvor jeg linker mest fx på facebook.
  Hvis jeg vandt, ville jeg straks købe By Nord voksensengetøj. Synes det er vildt lækkert, derudover trænger jeg til lidt “forkælelse” til mit nye soveværelse.
  Håber jeg vinder!

 10. Eeeelsker cahetu og kunne meget hurtigt få brugt 1000 kroner derinde:)
  Tror bla.jeg ville putte disse 2 i kurven
  http://www.cahetu.dk/xala-lungo-vandkande-gron
  http://www.cahetu.dk/kahler-urbania-lanterne-lille-h-22-cm

 11. Jeg ville elske at kunne shoppe for 1000,- kr. hos Cahetu, det er nemlig en lækker butik.
  Skulle jeg være heldig, tror jeg at jeg ville købe en højtaler fra Kreafunk, og så lidt selvforkælelse fra Rudolph 🙂
  Kh Lena

 12. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, tror jeg, at jeg ville vælge:
  http://www.cahetu.dk/lyngby-vase-20-cm
  og/eller
  http://www.cahetu.dk/menu-afteroom-coat-hanger-white

 13. http://www.cahetu.dk/marset-followme Follow me lampen drømmer jeg virkelig om, og det ønske skal helt sikkert opfyldes, hvis jeg vinder!

 14. Der er SÅ mange fine ting. Men jeg tror jeg vil tænke praktisk og investere i et nyt sofabord fra HAY – det hvide bakkebord.

 15. Fedt med fødselsdag… Må man godt købe gaver fra sig selv til bloggen?? Altså bare en helt fantastisk undskyldning for at give sig selv gaver…

  Hvis jeg måtte strø om mig med gaver til mig selv skulle det være en ordentlig stak smukke tallerkner fra Broste CPH som de selvfølgelig forhandler hos altid serviceminded og stillige Cahetu..

 16. Jeg har læææænge ønsker mig dette, og skulle gladeligt spæde resten til 😉

 17. Stort tillykke med bloggens fødselsdag og super lækker give away endnu engang.
  Jeg ville helt sikkert bruge dem på nye Lyngbyvaser, de er nemlig så smukke

 18. Tillykke med blog-fødselsdagen.

  Sikke en fantastisk præmie. Jeg ville bruge pengene på et lækkert skærebræt fra Raumgestalt og så en Lyngby vase. Begge dele noget jeg har ønsket mig længe.

  Mange hilsner fra Christina

 19. Tillykke med bloggens fødselsdag 🙂
  Jeg er stadig forelsket i ferm living wire baskets – Så det bliver formentlig en af dem, som jeg vil bruge gavekortet på samt en af de fine Kähler Omaggio vaser.
  Hav en dejlig dag!

 20. Jeg ville bruge dem på lækkerier fra LOUISE ROE http://www.cahetu.dk/maerker/louise-roe

 21. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at bruge gavekortet på nogle produkter fra Hay eller Normann Copenhagen. Eller også skulle det være nogle nye plakater, det mangler vi nemlig her hjemme, til over vores sofa, så det ville bare passe perfekt ind i mit studie budget. 🙂

 22. Det er en super netbutik med god service, så vil elske at vinde det gavekort. Skulle jeg være den heldige så er jeg vildt forelsket i stellet fra Broste Copenhagen 🙂

 23. Jeg drømmer også om en brevpresser fra nynne rosenvinge, så det skulle pengene bruges på 🙂
  Mvh Trine

 24. Elsker også Cahetu hjemmesiden. Jeg tror jeg ville købe en “Fire basket” fra menu. Så ska der hygges på terrassen.

 25. Et By Nord dobbeltdyne sæt med ulv 🙂 Og ja – det er en lækker webshop!

 26. Jeg runder lige om lidt et skarpt hjørne, og har længe ønsket mig den fine Ferm Living wire baske: http://www.cahetu.dk/ferm-living-wire-basket-m-gra. De skønne produkter fra Rudolph Care ville også finde vej ned til min indkøbskurv, sammen med den flotte brevvægt fra Nynne Rosenvinge: http://www.cahetu.dk/nynne-rosenvinge-brevvaegt-no-5-limited-edition

  Kh Rikke

 27. Åh, sikke en fin giveaway – Cahetu er også en af mine abolutte favoritter!
  Jeg er lige flyttet i by lejlighed sammen med min kæreste, så ønskerne er mange lige nu. Hvis gavekortet blev mit kunne gavekortet snildt blive brugt på det fine glaserede stel fra Broste Copenhagen, platterne fra design letters med bogstaverne M-A-D til mit køkken eller på, lækre produkter fra Nicolas Vahé eller en fin illustration fra No. 17 eller Visse Vasse 🙂

 28. Jeg mangler i den grad tekstiler… håndklæder og flotte viskestykker. Hos Cahetu kanjeg se de har rigtig mange. Særlig håndklæderne fra HAY og viskestykkerne fra Ferm Living falder i smag… 😀

 29. Den webshop er jo et paradis. Jeg er også ret forelsket i badekåben, men må nok sande, at de resterende 700 kr ikke er at finde på shoppekonto. Så jeg ville nok bruge gavekortet på nogle af de fine skærebrætter og en granitplade, som jeg ville bruge til servering af tapas eller sushi. Eller også ville jeg investere i nogle af de finde opbevaringsløsninger til mine – lidt pressede – 12 kvm i Aarhus 😉

 30. Der er så meget lækkert i den shop 🙂
  Jeg ønsker mig et par forskellige ting: plakaten med møllen fra Vissevasse, Ferm Living Badeforhæng og lågkrukker fra Kähler bl.a. denne http://www.cahetu.dk/kahler-bellino-lagkrukke-morkegron-stor-h-16-cm

 31. Sikke en lækker konkurrence. Jeg ville elske noget fra Ferm Living – gerne én af de smukke Wire Baskets (med låg), som i flere år har stået på min ønskeliste: http://www.cahetu.dk/ferm-living-wire-basket-s-rosa. Og tillykke med bloggen nok en gang <3 Næste weekend er det min fødselsdag, og jeg tæller væsentligt mere end 4 år (27 styks – yiaks!). Rigtig god dag til dig og dine. 🙂

 32. Tillykke. Jeg ville bruge det på sengetøj fra Cam Cam.

 33. Jeg handler også hos Cahetu af samme årsager og ikke mindst deres enormt søde og venlige kundeservice!
  Jeg blev meget overrasket over deres service – en meget meget positiv oplevelse, selvom jeg efterhånden synes at der ydes god service mange steder, så blev jeg alligevel imponeret hos Cahetu.
  Lige nu sparer jeg sammen til et Hay DLM og sengetøj fra Cam Cam, så hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg bruge pengene til det.

 34. Jeg ville købe to af de lækre sengerande fra CamCam til mine tvillingebasser, – dem har jeg længe ønsket mig 🙂 Og så ville der nok også komme lidt selvforkælelse fra Rudolph Care i kurven til den trætte mor… 😉

 35. Tillykke med bloggens fødselsdag!

  Jeg er helt igennem forelsket i lamperne fra Paris au Mois D’Août, de er så fine, lette og poetiske.
  Allerhelst ville jeg gerne købe en hel klase forskellige lamper at hænge op i soveværelset, men hvis jeg skulle nøjes med én, ville det være http://www.cahetu.dk/paris-au-mois-d-aout-kyoto-ufo-60-pendel-bla

 36. Jeg ville bruge den til disse fedte bestik- set fra broste CPH
  http://www.cahetu.dk/broste-bestik-tvis-titanium-rose-gold-saet-a-16-dele

  Krydser fingrene at jeg vinder !!!!

  Kh
  Shindi

 37. Uhh..jeg ville gå efter nyt lækkert sengetøj!:-D

 38. Tillykke med bloggens fødselsdag:) elsker at følge dine indlæg.
  Jeg elsker cahetu netshop, bruger den ofte:) så hvis jeg er så heldig at vinde. Ville jeg bl.a. Bruge pengene på en smuk Moebe ramme og et lækker Kreafunk produkt tror jeg:)
  Hilsner fra Tenna

 39. Hold da op en lækker præmie, det er næsten umuligt, men jeg ville elske dette spejl på mit nylavede kontor,
  det ville passe fint som pynt over reolen, lyst og lækkert http://www.cahetu.dk/menu-norm-wall-mirror-hvid
  ellers er Kähler altid en favorit.

 40. Det ville være luksus at vinde denne præmie, og der er rigtig mange fine ting jeg kunne bruge denne præmie på.
  En af mine favoritter er Made a Mano lavastensbræt som jeg har ønsket mig i laaang tid http://www.cahetu.dk/made-a-mano-lavastensbraet-25-x-40-cm-bla-kryds. En opgradering af mit hjemmekontor hvor jeg i øjeblikket bruger mange timer, så en brevvægt fra Nynne Rosenvinge står også højt på min ønskeseddel http://www.cahetu.dk/nynne-rosenvinge-brevvaegt-no-4-limited-edition og marmor opbevaring http://www.cahetu.dk/nordstjerne-gra-marmor-aeske-m-lag Ja jeg kunne blive ved 🙂

 41. Den lækre badekåbe kunne jeg helt vildt godt bruge.

  Kh.
  Anne-Marie

 42. Jeg ville bruge det på HAY tray tabel!! Det er lige hvad jeg mangler til flytte projektet!!!

 43. Uh jeg vil måske bruge dem på at starte en skøn nynne rosenvinge glaspresser-samling! Måske tilføje et par lyngbyvaser til samlingen…. Shit den er svær ;-)! Det ville være en super dejlig præmie så vores nye koloni ku få lidt nyt nips! Skøn og stor præmie, og i øvrigt tillykke med fødselsdagen.
  Kh

 44. Jeg elsker den personlige følelse Caheru altid lægger i deres ordre. Jeg drømmer om denne fine sengerand til min lille Alberte : http://www.cahetu.dk/cam-cam-sengerand-swan
  Og om en plakat fra nynne rosenvinge og en ny øjencreme fra Rudolph Care 🙂

 45. Jeg drømmer om denne fantastiske morgenkåbe til en smuk dansk sommer
  http://www.cahetu.dk/aiayu-stribet-badekabe-s-m

 46. Sikke en fantastisk præmie, men det er da helt umuligt at vælge blandt alle de skønne ting. Sikke et luksusproblem! Tror umiddelbart jeg hælder mest til en lampe fra HAY, nogle prints eller noget fra Ferm Living.

 47. Drømmer om den flotte Aalborg plakat fra Vissevasse, som Cahetu er forhandler af: http://www.cahetu.dk/vissevasse-aalborg-tarnet-50-x-70-cm 🙂 🙂

 48. Wauw en gave…..jeg ville blive ellevild af glæde, 1000kr til så fed en shop !
  Jeg ville omgående opgradere vores sofa med denne grovstrikkede pude fra Aiayu
  http://www.cahetu.dk/aiayu-heather-pudebetraek-40-x-60-mix-nougat-albicant
  Den er så fin. Ligeledes er din blog; tak for fin inspiration. Tillykke 🙂

 49. Jeg æææælsker Cahetu og vil vildt gerne have fat I lidt mere lækker crème fra Rudolph Care og den smarte oplader-dims fra Kreafunk 🙂 Derudover vil jeg gerne have fingrene i ALT ANDET på Camilla og Helles fine side 🙂

 50. Elsker Cahetu… Jeg ville købe en to_charge powerbank fra Kreafunk og Menu/Norm knagerække. To løsninger på to evindelige problemer i mit liv. Strøm og opbevaringsplads til overtøj 😉

 51. Jeg ville bruge gavekortet på By Nord produkter.

 52. Jeg tror, jeg vil bruge pengene på at få planterne herhjemme lidt op, så det kunne være, at jeg købte disse http://www.cahetu.dk/menu-wire-plant-pot

 53. Jaaah!! Sikke en lækker giveaway – er også helt tosset med Cahetu 😀 De har så mange LÆKRE ting – kan nemt bruge 1000 kr. 😉 Hvis jeg var så SUPER HELDIG vil jeg investere i nogle flere dele til min bestikserie. Jeg samler nemlig på serien BROSTE – BESTIK TVIS i Titanium Black som Cahetu forhandler 😀 Har fire sæt, så vil VILDT gerne kunne udvide 😉 http://www.cahetu.dk/broste-bestik-tvis-titanium-black-spiseske

 54. Jeg vil købe nogle af de fine plakater med mad af vissevasse til mit køkken, som lige nu mangler en del på væggene 🙂 De ville pynte !

 55. De mintfarvede høretelefoner fra Kreafund er så smukke…. Dem ville jeg købe.

 56. Jeg får aldrig nok af ting til børneværelset og ville bruge pengene på dette smukke sengetæppe http://www.cahetu.dk/christina-lundsteen-sengetaeppe-100-x-140-apricot-watermelon

 57. Denne webshop er da uden tvivl også netop blevet en favorit! HOLD NU FAST de har jo alt til boligen – og endda flere mærker som man kan have råd til på en SU!

  Jeg har det som om jeg kunne købe hele baduljen, men pt mangler jeg et nyt badeværelsesspejl og dette fra Menu er altså ganske flot: http://www.cahetu.dk/menu-norm-wall-mirror-hvid

  Derudover ville det være lækkert at kunne høre musik mens jeg er i bad:http://www.cahetu.dk/kreafunk-agroove-tradlos-dock-hvid

 58. Cahetu er en skøn butik, en af mine absolut favorit online butikker. Noc lampen fra Hay er på min ønskeseddel og den kunne der lige blive råd til, hvis jeg var heldig. Men der er rigtig mange ting fra Cahetu jeg ønsker mig…
  http://www.cahetu.dk/hay-noc-light-lampe-morkegra

 59. Ja tak..lokal favorit shop…skal både indrette ny stue og soveværelse….normann quilt eller en plaid. En lille lyngbyvase til samlingen eller måske en pude fra hay eller fermliving..

 60. Åh en fantasisk præmie!
  Jeg er så forelsket i alt for mange ting derinde, men noget lækkert fra Rudolph Care, en Kählervase eller noget lækkert nyt sengetøj ville jeg blive rigtig glad for!

 61. Puder fra Ferm Living. Min sofa er helt tom, og det gør altså bare et hjem lidt hyggeligere med puder 🙂

 62. Som snart førstegangsmor ønsker jeg nogle af de mange fine sager fra CamCam: http://www.cahetu.dk/maerker/cam-cam

 63. Den lækreste butik…:) Der er mange ting, jeg har kig på derinde.. Jeg ville nok forkæle mig selv med denne http://www.cahetu.dk/rudolph-care-acai-eye-cream
  Og lidt lækkert til hjemmet.. Jeg er vild med denne ramme http://www.cahetu.dk/moebe-frame-billedramme-a3 og de fine Hay knager http://www.cahetu.dk/hay-volet-knage-champagne

  Krydser fingre..;)
  Kh. Anne

 64. Jeg ville købe en vw beetle plakat fra Vissevasse, som jeg længe har ønsket mig. Resten af pengene skal enten bruges på flere plakater eller måske et Káhler Oma vægur 🙂

 65. Jeg vil bruge gavekortet på noget fra Hay

 66. Jeg kunne rigtig godt tænke mig et I krus af Design Letters 🙂
  http://www.cahetu.dk/design-letters-porcelaenskop-med-arne-jacobsen-typografi

 67. Hej
  Jeg ønsker mig en trådkurv fra Ferm Living, en Hay pude eller nogle af de fine Ferm Living smørrebrædder:) Sikke mange fine ting der findes der..

 68. Jeg kunne slet ikke bestemme mig, så mange lækre produkter. Trine K Home quilt 140×220 er på ønskelisten.

 69. Jeg ville helt klart bruge det på nogle HAY produkter 🙂

 70. Ikke tosset at kunne indrette sig smukt og lidt luksuriøst på SU! Jeg ville nok bruge pengene på Nordstjerne – jeg er helt vildt med det mørke marmor, og det ville klæde min lille lejlighed 🙂

 71. Jeg drømmer om dette guld bestik: http://www.cahetu.dk/broste-bestik-tvis-titanium-rose-gold-saet-a-16-dele. Synes det er så fint med guldbestik, så ville helt sikkert bruge gavekortet på det, og spæde lidt ekstra penge til 🙂

 72. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg bruge gavekortet på denne marmor-krukke
  http://www.cahetu.dk/louise-roe-lagkrukke-gretha-h-9-cm 🙂
  Den er SÅ fin!

 73. Jeg drømmer om noget lækkert hvidt sengetøj! Og desuden, ville jeg nok investere i denne lækre sag: http://www.cahetu.dk/kreafunk-agroove-tradlos-dock-sort

  Jeg krydser fingre.

  Tak for god inspiration herinde. Hav en dejlig tirsdag 🙂

  Mail: melgaard.r@gmail.com

 74. Jeg drømmer om den her lampe http://www.cahetu.dk/ferm-living-car-lampe og til den pris kan jeg jo finde en anden fra Ferm living, der matcher den 🙂
  Vh Mie Kristensen
  miekrumme(a)hotmail.com

 75. Hvis jeg vinder skal der shoppes Broste Copenhagen amok http://www.cahetu.dk/maerker/broste-copenhagen Elsker deres stentøj

 76. Jeg ville helt sikkert bruge gavekortet på Broste Copenhagens fine sager 😀 Både skåle og krus er rigtig fine 😀

 77. Nu er jeg jo en stor fan af Ferm Living, så tror at hvis jeg vandt, ville jeg bruge gavekortet på noget derfra 🙂

  daniellalind@live.dk

 78. Vi står for at skulle indrette endnu et børneværelse, og med alle de ting, børn lynhurtigt formår at skrabe til dig, er god opbevaring essentiel. Derfor vil jeg gå på jagt i Opbevaring-kategorien hos Cahetu.

 79. Jeg ville bruge dem på kopper fra Designletters og forskellige Hay-produkter. Jeg krydser fingre!

 80. Argh! Min første tanke var, at det var SVÆRT at vælge; men det var fordi, jeg havde glemt, hvor højt jeg elsker Broste Copenhagen: http://www.cahetu.dk/maerker/broste-copenhagen – så dét ville klart være mit valg. Tillykke til din blog og til dig endnu en gang 🙂

  kh Mai

 81. Tillykke med blogfødselsdagen, sikke en fin give-away! 🙂 Ville købe den flotte Ursula kande eller Kreafunks høretelefoner.

 82. Den her står højt på ønskelisten, og der ville gavekortet jo være et fantastisk bidrag:

  http://www.cahetu.dk/hay-sinker-lampe-sort

 83. Tillykke med de 4 år! 🙂
  Uha, jeg kunne bruge 1000 kr mange gange derinde, men jeg har længe drømt om et lavastensbræt fra Made a Mano (http://www.cahetu.dk/made-a-mano-lavastensbraet-25-x-40-cm-bla-kryds), de er små smukke.

 84. Så mange lækre ting <3 svær at vælge. Men det må være sengetæj fra By Nord 🙂

 85. Design Letters:-)
  Juniorsengetøjet f.eks.

 86. Åh, sikke en fantastisk præmie!
  Jeg mangler noget at hænge på mine hvide vægge og vil derfor bruge gavekortet på nogle af Nynne Rosenvinges flotte plakater. 🙂

 87. Jeg har længe ønsket mig ænderne fra Architechtmade. Håber sådan på at vinde så jeg kan få dem hjem til mig 🙂

 88. HAY HAY HAY

 89. Jeg ville bruge pengene til Hay og Kähler!!:)

 90. Jeg har længe drømt om sængetøj fra Aiayu: http://www.cahetu.dk/aiayu-sengetoj-white-140-x-200-cm

 91. Jeg vil forkæle mig selv med lækre produkter fra Rudolph care. -Jeg har hørt så meget godt om dette mærke, og håber at dette er min mulighed for at stifte nærmere bekendskab med nogle ækre sager til min hud. Måske sniger der sig en enkelt solcreme ind til mine børn også 😉

 92. Jeg ønsker mig et sengetæppe fra HAY 🙂

 93. WOW 1000 kr!!
  Ville klart forkæle mig selv med disse lækre høretelefoner og så ville jeg forkæle min lille E med den bløde pude fra ynglings ferm living :0)

  http://www.cahetu.dk/kreafunk-ahead-horetelefoner-hvid
  http://www.cahetu.dk/ferm-living-little-miss-rabbit-bamse

  Krydser xx :0)

 94. Åh, denne:
  http://www.cahetu.dk/marset-followme
  Marset – FollowMe lampen <3

 95. Jeg ville nok bruge lang tid på at bestemme mig 🙂 Men det kunne godt tænkes at nogle af pengene ville bruges på en trådkurv med låg fra ferm living 🙂

 96. tror jeg vil forkæles med et hay bord
  marianne.lykke@gmail.com

 97. Gavekortet skulle bruges til puder fra HAY….. går i byggestøv og rod og drømmer mig hen til en hyggeaften i sofaen med fine bløde puder.

 98. Fantastisk’ både blog, ig-profil og GA!!! Drømmer om at udvide min Lyngby samling hvis jeg vinder

 99. Jeg drømmer om en fed højtaler fra KREAFUNK.
  Det skal stå ude på badeværelset så jeg kan høre lækker musik mens jeg gør mig klar til dagen.

  Tillykke med bloggens 4-års fødselsdag 🙂

 100. Hold nu op en fed gevinst – jeg elsker Ferm Living så jeg ville vælge denne 🙂
  http://www.cahetu.dk/ferm-living-lag-til-wire-baskets-medium-sort

 101. Måske en højtaler fra kreafunk.
  Eller de virkelig flotte keramik i blålige nuancer på det sidste billede..

 102. Jeg ville gerne købe dette flotte sengetæppe
  http://www.cahetu.dk/kristina-dam-quilted-sengetaeppe-220-x-260-cm-6085

 103. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg bruge gavekortet på smykker fra Pernille Corydon 🙂

 104. De har jo alt, der står min ønskeseddel … Og at skulle vælge er svært, men jeg mangler en stor vase til forårsgrene, så Louise Roe’s Willy vase ville være et stilfuldt køb, og så ville jeg købe Anne Lindes enkle og multifunktionelle Ledgeable hylde til min entre. 🙂

 105. Tillykke!
  Jeg ville nok kigge lidt ekstra på de fede høretelefoner.

 106. Jeg vil gerne vinde disse flotte shorts: http://www.cahetu.dk/aiayu-shorts-thunder

 107. Da min DAB-radio ikke er noget værd næste år, har jeg længe kigget på Freafunk’s produkter, derfor ville jeg spendere størstedelen af pengene på en af deres dock-stationer – Elsker deres design! Og ellers er jeg fan af Ferm Living, men er du sunshine de har mange lækre ting!! 🙂

 108. Tillykke med fødselsdagen! Cahetu er også total yndlingswebshop her 🙂 Fed konkurrence! Jeg ville forkæle mig selv med nogle Vissevasse plakater og er Kähler bord-ur 😀

 109. Hold op hvor er det svært at vælge! Jeg har aldrig hørt om Cahetu.com, så jeg er super glad for at du har åbnet mine øjne for dem! http://www.cahetu.dk/tvafota-design-doden-lampe-sort-natur

 110. Jeg ville så gerne have en and eller to fra Architechtmade. Så krydser fingre, har allerede fundet pladsen til dem herhjemme 🙂

 111. Først og fremmest, sikke en gavmild konkurrence!
  Vi er igang med en totalrenovering og er kommet til entréen, derfor ville Menu Yeh Wall Table være perfekt til at smide nøgler m.m. på lige indenfor døren <3
  http://www.cahetu.dk/menu-yeh-wall-table-hoj-hvid

 112. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg købe disse håndklæder til hele familien: http://www.cahetu.dk/hay-handklaede-it-90-x-170-cm

 113. Jeg kunne hurtigt bruge 1000 kr. derinde! Bl.a. på et par plakater fra Vissevasse 😉

 114. Jeg er ret forelsket i followme fra Marset, så den vil jeg gå all In på <3 😉

 115. Jeg har længe drømt om denne smukke pendel fra Tine K., så den ville jeg helt sikkert købe, hvis jeg blev den heldige 🙂
  http://www.cahetu.dk/tine-k-home-plisseret-pendel-gra-hvid-o60

 116. Årh det ku’ være skønt at vinde 🙂
  Hvis jeg bli’r den Alt for heldige vinder ønsker jeg mig denne her super lækre plaid:
  http://www.cahetu.dk/by-nord-vaevet-plaid-i-uld-grey-sand-130-x-180-cm

 117. Nu hvor foråret er kommet og sommeren er på vej, kunne jeg godt bruge nogle lækre ting til min have. Derfor ville jeg nok købe en eller to lanterner 🙂

  http://www.cahetu.dk/broste-cross-lanterne-stor

 118. Hele familien er blege, kan ikke blive brune, kun solskoldet, så jeg vil bruge alle pengene på produkter fra Rudolph Sun Care. Så kan sommeren bare komme an!

 119. Jeg ville bruge dem på noget fra Broste Copenhagen – jeg er fuldstændig forelsket i deres lidt rå udtryk! Ellers ville jeg gerne investere i de lækre grå håndklæder fra Tine K Home – jeg er nemlig ved at være ret træt af mine gamle bananer i pyjamas håndklæder, som altså bare ikke er særligt pæne at have hængende ude på badeværelset.. Men som studerende er det altså ikke lige det jeg prioriterer højest når det kommer til de penge jeg har til rådighed. Ih, hvor ville det være lækkert med nye pæne håndklæder at svøbe sig i 😀

 120. Jeg ville bruge havekortet på lækre ting fra Louise Roe

 121. Jeg vil bruge gavekortet til en stak billedrammer: Moebe – Frame billedramme – A4.
  Lette og elegante

 122. Åh åh, alle de muligheder! Min hjerne er gået lykke-overload, men det ville helt klart blive noget NORMANN COPENHAGEN 😀

 123. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg ville bruge gavekortet til dette plaid fra Hay, som jeg har drømt om i flere år: http://www.cahetu.dk/hay-plus-9-plaid-orange

 124. Jeg er forelsket i den her: http://www.cahetu.dk/pernille-corydon-pearl-ring-8-mm-guld
  Blandt mange mange andre ting..
  Miatilda A

 125. Jeg ville købe Fragment smykker for alle pengene 😉

 126. Uha, så svært at vælge jo, men har længe ønsket mig et af de smukke sengetæpper, så det ville jeg nok ende med at klikke hjem:-)
  http://www.cahetu.dk/hay-sengetaeppe-mega-dot-quilt-green-235-x-245

 127. Jeg vil gerne købe et sæt af deres højtaler . 🙂

 128. Kender absolut godt det med at fortrække bestemte websites, selvom deres sortiment ligner meget andres.
  sikke et skønt udvalg de har. Først og fremmest ville jeg bestille et par plakater fra Nynne Rosenvinge, da jeg mangler fine billeder på væggene, i sarte farver.

 129. Jeg drømmer helt klart om follow me lampen. Den er så fin!

 130. Jeg er vild med de fine brevvægte fra Nynne Rosenvinge! Jeg ville nok også forkæle mig selv med et af de skønne duftlys fra Skandinavisk 🙂

 131. Jeg er vild med deres lamper især denne 🙂
  http://www.cahetu.dk/hay-noc-light-lampe-morkegra

 132. Jeg ønsker mig så meget disse høretelefoner og denne radio 🙂
  http://www.cahetu.dk/kreafunk-ahead-horetelefoner-mint
  http://www.cahetu.dk/kreafunk-amove-tradlos-dock-sort
  Det bliver lige lidt mere end 1000 kr. men sådan er det jo altid når man shopper ikke 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.