Vind 1000 kroner til boligshoppen Cahetu

Den store fødselsdags give away fortsætter. Det er jer, læsere, der fejres, fordi I er årsag til at bloggen stadig eksisterer efter fire fantastiske år.

En af mine favorit webshops er Cahetu. Det er lidt sjovt at man har en favorit webshop – mange forhandler jo de samme varer og mærker, men det er ikke bare det, det handler om for mig, når jeg browser rundt.

Det rette udvalg kombineret med et lækkert site, som er intuitivt at orientere sig på, det er temmelig afgørende for hvor lang tid, jeg har lyst til at befinde mig på et bestemt site. Sådan er det jo også med rigtige butikker – og med blogs?!

Vind 1000 kroner til boligshoppen Cahetu

Cahetu har længe været et af de sites, hvor jeg søger hen både for at købe og for at søge inspiration. Derfor er jeg også glad for at pigerne bag Cahetu har valgt at sponsere et gavekort på 1000,- kroner til deres webshop. Jeg håber, I også synes om den præmie?

I deres sortiment finder du flere af mine personlige favoritter, bl.a. Kristina Dam, Broste Copenhagen, Kreafunk, Ferm Living og Tine K Home. Teamet bag Cahetu er dygtige til at spotte nye, upcoming brands, som passer godt ind i den nordiske tangent, og som ved ikke at være udbredte brands, kan bidrage med lidt unikt til dit hjem. På shoppens online-hylder finder du bl.a. nogle meget populære papirsposer her og her. Selv har jeg lige forelsket mig i de fine brevpressere fra Nynne Rosenvinge, ligesom jeg godt kunne tænke mig at hoppe i den lækre badekåbe “a la badeanstalt” fra Aiayu.

Vind 1000 kroner til boligshoppen CahetuVind 1000 kroner til boligshoppen CahetuVind 1000 kroner til boligshoppen Cahetu

Sådan deltager du

Gå til shoppen her og find ud af, hvad du ville bruge dit gavekort på 1000,- kr. til. I kommentarfeltet skriver du, hvilket brand eller produkt, du forestiller dig at ville bruge gavekortet på, hvis du vinder. Du er velkommen til at lægge et link, men det er ikke et krav. Få her et overblik over alle brands hos Cahetu.

Vinderen annonceres her på bloggen mandag den 4. Maj, dermed er sidste chance for at deltage lørdag den 2. maj (jeg skal jo lige nå at trække en vinder).

Jeg glæder mig til at se jeres kommentarer, og håber, I vil tage godt imod give away’en ♥

English recap: Cahetu is a favorite lifestyle and interior webshop. They have a natural talent of picking just the right things and there by they have created a nordic interior univers that inspireres (and tempts).

…………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links

Deltag i den store Auping give away her


Follow:
Share:

141 Comments

 1. 26. april 2015 / 20:29

  Først og fremmest tillykke med bloggens fødselsdag <3

  Jeg ville bruge dem på en Kristina Dam plakat og/eller en Lyngby vase. De par sager, blandt mange andre, ville jeg elske at kunne berige mit hjem med.

  Jeg krydser alt, hvad der krydses kan 🙂

  /Stine

 2. Signe O.
  26. april 2015 / 20:31

  Er du da vimmer, en præmie! Cahetu er nemlig også min favoritshop.. 🙂
  Skulle jeg være så usandsynlig heldig at vinde, vil jeg da ikke kunne nøjes med ét brand! 😉 Jeg har for efterhånden en del tid siden også forelsket mig i brevpresserne fra Nynne Rosenvinge, og jeg kunne så godt tænke mig at sove i Aiayu sengetøj.. Og udvide min samling (okay, har kun én indtil videre) Lyngby-vaser og Louise Roe laver jo også fantastiske ting – og nogle Pernille Corydon smykker må også godt komme indenfor døren. Jeg er vist nødt til at håbe på, gavekortet i stedet bliver på 10.000 kr, haha! 🙂

 3. Anne-Dorte
  26. april 2015 / 20:35

  Jeg ville købe smukt tapet til den ene væg i vores kommende soveværelse 🙂 Men puha hvor er der mange lækre ting der kunne pynte så fint hos os!

 4. 26. april 2015 / 20:38

  Jeg ville købe flotte pasteller fra Nynne Rosenvinge og CamCam 🙂

 5. Tania Nørgaard
  26. april 2015 / 20:41

  Jeg ELSKER Cahetu, og ville elske endnu mere at have mulighed for at shoppe (uden dårlig samvittighed og overtræk) på den skønne webshop. Der skulle bl.a. lidt Design Letters med i kurven (http://www.cahetu.dk/maerker/design-letters) og mon ikke jeg finder rigtig meget andet, som falder i min smag. Fingre og ben er krydset her!

 6. 26. april 2015 / 20:43

  Så lækker give away. Jeg ville bruge præmien som et tilskud til Kristina Dam’s flotte skulptur, den har længe stået højt på min ønskeseddel. Hvis jeg skal nå at have den skal jeg nok snart skynde mig.

 7. M
  26. april 2015 / 20:47

  Sikke en lækker konkurrence 😀

  Er vild med både din blog og Cahetu! For et par dage siden ville mit svar have været disse høretelefoner (http://www.cahetu.dk/kreafunk-ahead-horetelefoner-sort), da jeg er helt forelsket i dem, og virkelig mangler nogle, der ikke er in-ears, da jeg fornylig har fået tinnitus, og det spiller desværre bare ikke sammen med in-ears.. Så har savnet mega meget at høre musik på farten, da lyd virkelig bare er den bedste måde at distrahere for den ubehagelige hyletone. Min søde kæreste overraskede mig dog med disse for et par dage siden – han er bare den bedste – men det betyder jo så, at jeg ville gå efter noget andet.. 😀 Måske denne (http://www.cahetu.dk/kreafunk-agroove-tradlos-dock-sort) – så man kan høre god lyd – i pæn indpakning – når man er hjemme? 🙂

 8. Nanna Nielsen
  26. april 2015 / 20:50

  Jeg er vild med cahetu. Sjovt nok er det nok det site hvor jeg linker mest fx på facebook.
  Hvis jeg vandt, ville jeg straks købe By Nord voksensengetøj. Synes det er vildt lækkert, derudover trænger jeg til lidt “forkælelse” til mit nye soveværelse.
  Håber jeg vinder!

 9. 26. april 2015 / 21:38

  Jeg ville elske at kunne shoppe for 1000,- kr. hos Cahetu, det er nemlig en lækker butik.
  Skulle jeg være heldig, tror jeg at jeg ville købe en højtaler fra Kreafunk, og så lidt selvforkælelse fra Rudolph 🙂
  Kh Lena

 10. 26. april 2015 / 21:56

  Der er SÅ mange fine ting. Men jeg tror jeg vil tænke praktisk og investere i et nyt sofabord fra HAY – det hvide bakkebord.

 11. Stine BB
  26. april 2015 / 22:05

  Fedt med fødselsdag… Må man godt købe gaver fra sig selv til bloggen?? Altså bare en helt fantastisk undskyldning for at give sig selv gaver…

  Hvis jeg måtte strø om mig med gaver til mig selv skulle det være en ordentlig stak smukke tallerkner fra Broste CPH som de selvfølgelig forhandler hos altid serviceminded og stillige Cahetu..

 12. 26. april 2015 / 22:56

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag og super lækker give away endnu engang.
  Jeg ville helt sikkert bruge dem på nye Lyngbyvaser, de er nemlig så smukke

 13. Christina Frederiksen
  27. april 2015 / 2:17

  Tillykke med blog-fødselsdagen.

  Sikke en fantastisk præmie. Jeg ville bruge pengene på et lækkert skærebræt fra Raumgestalt og så en Lyngby vase. Begge dele noget jeg har ønsket mig længe.

  Mange hilsner fra Christina

 14. Marlene Høj
  27. april 2015 / 6:28

  Tillykke med bloggens fødselsdag 🙂
  Jeg er stadig forelsket i ferm living wire baskets – Så det bliver formentlig en af dem, som jeg vil bruge gavekortet på samt en af de fine Kähler Omaggio vaser.
  Hav en dejlig dag!

 15. 27. april 2015 / 8:03

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at bruge gavekortet på nogle produkter fra Hay eller Normann Copenhagen. Eller også skulle det være nogle nye plakater, det mangler vi nemlig her hjemme, til over vores sofa, så det ville bare passe perfekt ind i mit studie budget. 🙂

 16. Lene G
  27. april 2015 / 8:06

  Det er en super netbutik med god service, så vil elske at vinde det gavekort. Skulle jeg være den heldige så er jeg vildt forelsket i stellet fra Broste Copenhagen 🙂

 17. trine Strandgaard
  27. april 2015 / 8:09

  Jeg drømmer også om en brevpresser fra nynne rosenvinge, så det skulle pengene bruges på 🙂
  Mvh Trine

 18. Kirsa
  27. april 2015 / 8:33

  Elsker også Cahetu hjemmesiden. Jeg tror jeg ville købe en “Fire basket” fra menu. Så ska der hygges på terrassen.

 19. Katrine F. G
  27. april 2015 / 8:49

  Et By Nord dobbeltdyne sæt med ulv 🙂 Og ja – det er en lækker webshop!

 20. Line Sterup
  27. april 2015 / 9:00

  Åh, sikke en fin giveaway – Cahetu er også en af mine abolutte favoritter!
  Jeg er lige flyttet i by lejlighed sammen med min kæreste, så ønskerne er mange lige nu. Hvis gavekortet blev mit kunne gavekortet snildt blive brugt på det fine glaserede stel fra Broste Copenhagen, platterne fra design letters med bogstaverne M-A-D til mit køkken eller på, lækre produkter fra Nicolas Vahé eller en fin illustration fra No. 17 eller Visse Vasse 🙂

 21. Nanna Julie
  27. april 2015 / 9:03

  Jeg mangler i den grad tekstiler… håndklæder og flotte viskestykker. Hos Cahetu kanjeg se de har rigtig mange. Særlig håndklæderne fra HAY og viskestykkerne fra Ferm Living falder i smag… 😀

 22. Helene Engelund
  27. april 2015 / 9:33

  Den webshop er jo et paradis. Jeg er også ret forelsket i badekåben, men må nok sande, at de resterende 700 kr ikke er at finde på shoppekonto. Så jeg ville nok bruge gavekortet på nogle af de fine skærebrætter og en granitplade, som jeg ville bruge til servering af tapas eller sushi. Eller også ville jeg investere i nogle af de finde opbevaringsløsninger til mine – lidt pressede – 12 kvm i Aarhus 😉

 23. Camilla K. Olesen
  27. april 2015 / 9:43

  Sikke en lækker konkurrence. Jeg ville elske noget fra Ferm Living – gerne én af de smukke Wire Baskets (med låg), som i flere år har stået på min ønskeliste: http://www.cahetu.dk/ferm-living-wire-basket-s-rosa. Og tillykke med bloggen nok en gang <3 Næste weekend er det min fødselsdag, og jeg tæller væsentligt mere end 4 år (27 styks – yiaks!). Rigtig god dag til dig og dine. 🙂

 24. Mai-Britt
  27. april 2015 / 9:50

  Tillykke. Jeg ville bruge det på sengetøj fra Cam Cam.

 25. Helle
  27. april 2015 / 10:37

  Jeg handler også hos Cahetu af samme årsager og ikke mindst deres enormt søde og venlige kundeservice!
  Jeg blev meget overrasket over deres service – en meget meget positiv oplevelse, selvom jeg efterhånden synes at der ydes god service mange steder, så blev jeg alligevel imponeret hos Cahetu.
  Lige nu sparer jeg sammen til et Hay DLM og sengetøj fra Cam Cam, så hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg bruge pengene til det.

 26. Jeanet
  27. april 2015 / 10:56

  Jeg ville købe to af de lækre sengerande fra CamCam til mine tvillingebasser, – dem har jeg længe ønsket mig 🙂 Og så ville der nok også komme lidt selvforkælelse fra Rudolph Care i kurven til den trætte mor… 😉

 27. 27. april 2015 / 11:07

  Tillykke med bloggens fødselsdag!

  Jeg er helt igennem forelsket i lamperne fra Paris au Mois D’Août, de er så fine, lette og poetiske.
  Allerhelst ville jeg gerne købe en hel klase forskellige lamper at hænge op i soveværelset, men hvis jeg skulle nøjes med én, ville det være http://www.cahetu.dk/paris-au-mois-d-aout-kyoto-ufo-60-pendel-bla

 28. henriette
  27. april 2015 / 11:11

  Uhh..jeg ville gå efter nyt lækkert sengetøj!:-D

 29. Tenna
  27. april 2015 / 11:38

  Tillykke med bloggens fødselsdag:) elsker at følge dine indlæg.
  Jeg elsker cahetu netshop, bruger den ofte:) så hvis jeg er så heldig at vinde. Ville jeg bl.a. Bruge pengene på en smuk Moebe ramme og et lækker Kreafunk produkt tror jeg:)
  Hilsner fra Tenna

 30. Lene Ingerslev Hansen
  27. april 2015 / 11:50

  Hold da op en lækker præmie, det er næsten umuligt, men jeg ville elske dette spejl på mit nylavede kontor,
  det ville passe fint som pynt over reolen, lyst og lækkert http://www.cahetu.dk/menu-norm-wall-mirror-hvid
  ellers er Kähler altid en favorit.

 31. Jane O-A
  27. april 2015 / 12:19

  Det ville være luksus at vinde denne præmie, og der er rigtig mange fine ting jeg kunne bruge denne præmie på.
  En af mine favoritter er Made a Mano lavastensbræt som jeg har ønsket mig i laaang tid http://www.cahetu.dk/made-a-mano-lavastensbraet-25-x-40-cm-bla-kryds. En opgradering af mit hjemmekontor hvor jeg i øjeblikket bruger mange timer, så en brevvægt fra Nynne Rosenvinge står også højt på min ønskeseddel http://www.cahetu.dk/nynne-rosenvinge-brevvaegt-no-4-limited-edition og marmor opbevaring http://www.cahetu.dk/nordstjerne-gra-marmor-aeske-m-lag Ja jeg kunne blive ved 🙂

 32. 27. april 2015 / 14:03

  Den lækre badekåbe kunne jeg helt vildt godt bruge.

  Kh.
  Anne-Marie

 33. Nanna Frederiksen
  27. april 2015 / 14:17

  Jeg ville bruge det på HAY tray tabel!! Det er lige hvad jeg mangler til flytte projektet!!!

 34. Julie
  27. april 2015 / 14:22

  Uh jeg vil måske bruge dem på at starte en skøn nynne rosenvinge glaspresser-samling! Måske tilføje et par lyngbyvaser til samlingen…. Shit den er svær ;-)! Det ville være en super dejlig præmie så vores nye koloni ku få lidt nyt nips! Skøn og stor præmie, og i øvrigt tillykke med fødselsdagen.
  Kh

 35. Trine
  27. april 2015 / 14:33

  Jeg elsker den personlige følelse Caheru altid lægger i deres ordre. Jeg drømmer om denne fine sengerand til min lille Alberte : http://www.cahetu.dk/cam-cam-sengerand-swan
  Og om en plakat fra nynne rosenvinge og en ny øjencreme fra Rudolph Care 🙂

 36. Mette BM
  27. april 2015 / 14:51

  Sikke en fantastisk præmie, men det er da helt umuligt at vælge blandt alle de skønne ting. Sikke et luksusproblem! Tror umiddelbart jeg hælder mest til en lampe fra HAY, nogle prints eller noget fra Ferm Living.

 37. Charlotte
  27. april 2015 / 16:01

  Jeg æææælsker Cahetu og vil vildt gerne have fat I lidt mere lækker crème fra Rudolph Care og den smarte oplader-dims fra Kreafunk 🙂 Derudover vil jeg gerne have fingrene i ALT ANDET på Camilla og Helles fine side 🙂

 38. 27. april 2015 / 16:13

  Elsker Cahetu… Jeg ville købe en to_charge powerbank fra Kreafunk og Menu/Norm knagerække. To løsninger på to evindelige problemer i mit liv. Strøm og opbevaringsplads til overtøj 😉

 39. Johanna Hold
  27. april 2015 / 16:54

  Jaaah!! Sikke en lækker giveaway – er også helt tosset med Cahetu 😀 De har så mange LÆKRE ting – kan nemt bruge 1000 kr. 😉 Hvis jeg var så SUPER HELDIG vil jeg investere i nogle flere dele til min bestikserie. Jeg samler nemlig på serien BROSTE – BESTIK TVIS i Titanium Black som Cahetu forhandler 😀 Har fire sæt, så vil VILDT gerne kunne udvide 😉 http://www.cahetu.dk/broste-bestik-tvis-titanium-black-spiseske

 40. karen
  27. april 2015 / 17:26

  Jeg vil købe nogle af de fine plakater med mad af vissevasse til mit køkken, som lige nu mangler en del på væggene 🙂 De ville pynte !

 41. Rikke
  27. april 2015 / 18:36

  De mintfarvede høretelefoner fra Kreafund er så smukke…. Dem ville jeg købe.

 42. Camilla Kirstine
  27. april 2015 / 18:42

  Denne webshop er da uden tvivl også netop blevet en favorit! HOLD NU FAST de har jo alt til boligen – og endda flere mærker som man kan have råd til på en SU!

  Jeg har det som om jeg kunne købe hele baduljen, men pt mangler jeg et nyt badeværelsesspejl og dette fra Menu er altså ganske flot: http://www.cahetu.dk/menu-norm-wall-mirror-hvid

  Derudover ville det være lækkert at kunne høre musik mens jeg er i bad:http://www.cahetu.dk/kreafunk-agroove-tradlos-dock-hvid

 43. Tanja K
  27. april 2015 / 18:42

  Cahetu er en skøn butik, en af mine absolut favorit online butikker. Noc lampen fra Hay er på min ønskeseddel og den kunne der lige blive råd til, hvis jeg var heldig. Men der er rigtig mange ting fra Cahetu jeg ønsker mig…
  http://www.cahetu.dk/hay-noc-light-lampe-morkegra

 44. Anne Mette Kolding Kristensen
  27. april 2015 / 18:47

  Ja tak..lokal favorit shop…skal både indrette ny stue og soveværelse….normann quilt eller en plaid. En lille lyngbyvase til samlingen eller måske en pude fra hay eller fermliving..

 45. Louise Jakobsen
  27. april 2015 / 19:58

  Åh en fantasisk præmie!
  Jeg er så forelsket i alt for mange ting derinde, men noget lækkert fra Rudolph Care, en Kählervase eller noget lækkert nyt sengetøj ville jeg blive rigtig glad for!

 46. Camille
  27. april 2015 / 20:58

  Puder fra Ferm Living. Min sofa er helt tom, og det gør altså bare et hjem lidt hyggeligere med puder 🙂

 47. Tanja J.
  27. april 2015 / 23:27

  Jeg ville købe en vw beetle plakat fra Vissevasse, som jeg længe har ønsket mig. Resten af pengene skal enten bruges på flere plakater eller måske et Káhler Oma vægur 🙂

 48. 27. april 2015 / 23:43

  Jeg vil bruge gavekortet på noget fra Hay

 49. Nadia Munch
  28. april 2015 / 6:26

  Hej
  Jeg ønsker mig en trådkurv fra Ferm Living, en Hay pude eller nogle af de fine Ferm Living smørrebrædder:) Sikke mange fine ting der findes der..

 50. Anette Ninon
  28. april 2015 / 7:18

  Jeg kunne slet ikke bestemme mig, så mange lækre produkter. Trine K Home quilt 140×220 er på ønskelisten.

 51. 28. april 2015 / 7:37

  Jeg ville helt klart bruge det på nogle HAY produkter 🙂

 52. Caroline Stadsbjerg
  28. april 2015 / 7:45

  Ikke tosset at kunne indrette sig smukt og lidt luksuriøst på SU! Jeg ville nok bruge pengene på Nordstjerne – jeg er helt vildt med det mørke marmor, og det ville klæde min lille lejlighed 🙂

 53. Caroline Dahl
  28. april 2015 / 9:32

  Jeg ville helt sikkert bruge gavekortet på Broste Copenhagens fine sager 😀 Både skåle og krus er rigtig fine 😀

 54. Daniella Lind
  28. april 2015 / 10:20

  Nu er jeg jo en stor fan af Ferm Living, så tror at hvis jeg vandt, ville jeg bruge gavekortet på noget derfra 🙂

  daniellalind@live.dk

 55. 28. april 2015 / 10:21

  Vi står for at skulle indrette endnu et børneværelse, og med alle de ting, børn lynhurtigt formår at skrabe til dig, er god opbevaring essentiel. Derfor vil jeg gå på jagt i Opbevaring-kategorien hos Cahetu.

 56. Diana Strand
  28. april 2015 / 11:33

  Jeg ville bruge dem på kopper fra Designletters og forskellige Hay-produkter. Jeg krydser fingre!

 57. 28. april 2015 / 11:37

  Argh! Min første tanke var, at det var SVÆRT at vælge; men det var fordi, jeg havde glemt, hvor højt jeg elsker Broste Copenhagen: http://www.cahetu.dk/maerker/broste-copenhagen – så dét ville klart være mit valg. Tillykke til din blog og til dig endnu en gang 🙂

  kh Mai

 58. Tina J
  28. april 2015 / 11:54

  Tillykke med blogfødselsdagen, sikke en fin give-away! 🙂 Ville købe den flotte Ursula kande eller Kreafunks høretelefoner.

 59. Connie A
  28. april 2015 / 15:25

  Så mange lækre ting <3 svær at vælge. Men det må være sengetæj fra By Nord 🙂

 60. Mari
  28. april 2015 / 15:40

  Design Letters:-)
  Juniorsengetøjet f.eks.

 61. Camilla A
  28. april 2015 / 17:01

  Åh, sikke en fantastisk præmie!
  Jeg mangler noget at hænge på mine hvide vægge og vil derfor bruge gavekortet på nogle af Nynne Rosenvinges flotte plakater. 🙂

 62. Michelle Jensen
  28. april 2015 / 17:08

  Jeg har længe ønsket mig ænderne fra Architechtmade. Håber sådan på at vinde så jeg kan få dem hjem til mig 🙂

 63. Kamilla Reitz
  28. april 2015 / 17:11

  HAY HAY HAY

 64. Birna Lambaa
  28. april 2015 / 17:26

  Jeg ville bruge pengene til Hay og Kähler!!:)

 65. Line J. Elley
  28. april 2015 / 20:17

  Jeg vil forkæle mig selv med lækre produkter fra Rudolph care. -Jeg har hørt så meget godt om dette mærke, og håber at dette er min mulighed for at stifte nærmere bekendskab med nogle ækre sager til min hud. Måske sniger der sig en enkelt solcreme ind til mine børn også 😉

 66. Lene
  28. april 2015 / 21:27

  Jeg ønsker mig et sengetæppe fra HAY 🙂

 67. Stina
  28. april 2015 / 21:46

  Jeg ville nok bruge lang tid på at bestemme mig 🙂 Men det kunne godt tænkes at nogle af pengene ville bruges på en trådkurv med låg fra ferm living 🙂

 68. 28. april 2015 / 22:11

  Gavekortet skulle bruges til puder fra HAY….. går i byggestøv og rod og drømmer mig hen til en hyggeaften i sofaen med fine bløde puder.

 69. Eva Jørgensen
  28. april 2015 / 22:18

  Fantastisk’ både blog, ig-profil og GA!!! Drømmer om at udvide min Lyngby samling hvis jeg vinder

 70. Anne Sørensen
  28. april 2015 / 22:58

  Jeg drømmer om en fed højtaler fra KREAFUNK.
  Det skal stå ude på badeværelset så jeg kan høre lækker musik mens jeg gør mig klar til dagen.

  Tillykke med bloggens 4-års fødselsdag 🙂

 71. Anne schelde
  29. april 2015 / 1:24

  Måske en højtaler fra kreafunk.
  Eller de virkelig flotte keramik i blålige nuancer på det sidste billede..

 72. Tina H
  29. april 2015 / 8:58

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg bruge gavekortet på smykker fra Pernille Corydon 🙂

 73. Rikke
  29. april 2015 / 9:31

  De har jo alt, der står min ønskeseddel … Og at skulle vælge er svært, men jeg mangler en stor vase til forårsgrene, så Louise Roe’s Willy vase ville være et stilfuldt køb, og så ville jeg købe Anne Lindes enkle og multifunktionelle Ledgeable hylde til min entre. 🙂

 74. Camilla Nyegaard
  29. april 2015 / 10:34

  Tillykke!
  Jeg ville nok kigge lidt ekstra på de fede høretelefoner.

 75. Louise
  29. april 2015 / 12:31

  Da min DAB-radio ikke er noget værd næste år, har jeg længe kigget på Freafunk’s produkter, derfor ville jeg spendere størstedelen af pengene på en af deres dock-stationer – Elsker deres design! Og ellers er jeg fan af Ferm Living, men er du sunshine de har mange lækre ting!! 🙂

 76. Maria Junget
  29. april 2015 / 12:53

  Tillykke med fødselsdagen! Cahetu er også total yndlingswebshop her 🙂 Fed konkurrence! Jeg ville forkæle mig selv med nogle Vissevasse plakater og er Kähler bord-ur 😀

 77. Michelle Jensen
  29. april 2015 / 16:20

  Jeg ville så gerne have en and eller to fra Architechtmade. Så krydser fingre, har allerede fundet pladsen til dem herhjemme 🙂

 78. Mette Glerup Kristensen
  29. april 2015 / 16:58

  Først og fremmest, sikke en gavmild konkurrence!
  Vi er igang med en totalrenovering og er kommet til entréen, derfor ville Menu Yeh Wall Table være perfekt til at smide nøgler m.m. på lige indenfor døren <3
  http://www.cahetu.dk/menu-yeh-wall-table-hoj-hvid

 79. 29. april 2015 / 20:44

  Jeg kunne hurtigt bruge 1000 kr. derinde! Bl.a. på et par plakater fra Vissevasse 😉

 80. hanne w
  29. april 2015 / 23:38

  Jeg er ret forelsket i followme fra Marset, så den vil jeg gå all In på <3 😉

 81. Jóna Astrid Lambastein
  30. april 2015 / 17:49

  Nu hvor foråret er kommet og sommeren er på vej, kunne jeg godt bruge nogle lækre ting til min have. Derfor ville jeg nok købe en eller to lanterner 🙂

  http://www.cahetu.dk/broste-cross-lanterne-stor

 82. Lis Nielsen
  30. april 2015 / 19:50

  Hele familien er blege, kan ikke blive brune, kun solskoldet, så jeg vil bruge alle pengene på produkter fra Rudolph Sun Care. Så kan sommeren bare komme an!

 83. Anna Ofelia
  30. april 2015 / 21:16

  Jeg ville bruge dem på noget fra Broste Copenhagen – jeg er fuldstændig forelsket i deres lidt rå udtryk! Ellers ville jeg gerne investere i de lækre grå håndklæder fra Tine K Home – jeg er nemlig ved at være ret træt af mine gamle bananer i pyjamas håndklæder, som altså bare ikke er særligt pæne at have hængende ude på badeværelset.. Men som studerende er det altså ikke lige det jeg prioriterer højest når det kommer til de penge jeg har til rådighed. Ih, hvor ville det være lækkert med nye pæne håndklæder at svøbe sig i 😀

 84. Ann Katrine
  1. maj 2015 / 8:53

  Jeg ville bruge havekortet på lækre ting fra Louise Roe

 85. 1. maj 2015 / 11:59

  Jeg vil bruge gavekortet til en stak billedrammer: Moebe – Frame billedramme – A4.
  Lette og elegante

 86. 1. maj 2015 / 13:13

  Åh åh, alle de muligheder! Min hjerne er gået lykke-overload, men det ville helt klart blive noget NORMANN COPENHAGEN 😀

 87. 1. maj 2015 / 17:40

  Jeg ville købe Fragment smykker for alle pengene 😉

 88. Reza Ismaili
  1. maj 2015 / 23:34

  Jeg vil gerne købe et sæt af deres højtaler . 🙂

 89. 2. maj 2015 / 0:02

  Kender absolut godt det med at fortrække bestemte websites, selvom deres sortiment ligner meget andres.
  sikke et skønt udvalg de har. Først og fremmest ville jeg bestille et par plakater fra Nynne Rosenvinge, da jeg mangler fine billeder på væggene, i sarte farver.

 90. 2. maj 2015 / 7:05

  Jeg drømmer helt klart om follow me lampen. Den er så fin!

 91. LIne Høj
  2. maj 2015 / 11:09

  Jeg er vild med de fine brevvægte fra Nynne Rosenvinge! Jeg ville nok også forkæle mig selv med et af de skønne duftlys fra Skandinavisk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.