Udgivet i 8 kommentarer

Trend: Vintage barvogn

Der er flyttet en smuk vintage barvogn ind hos os, som jeg overrasker manden med i dag. Kryds fingre for stor glæde – eller som minimum, at jeg overlever beslutningen. 

Der spreder sig hastigt en trend for vintage barvogne, og jeg har i dag modtaget denne fine sag, som min kære mand skal overraskes med. Nogle gange må man gå efter tilgivelse frem for tilladelse, og jeg er helt sikker på, at han vil synes om sit nye lille herrehjørne, hvor han kan nyde en G&T eller vintage portvin, som en anden Don Draper. Lad os kalde det Fars Dag på forskud.

Trend: Vintage barvognTrend: Vintage barvognTrend: Vintage barvognTrend: Vintage barvognTrend: Vintage barvognTrend: Vintage barvogn

Barvognen har jeg købt hos salgsprofilen Vintage415_ på Instagram, og hende kan du med god grund følge med hos, for hun har talent for at spotte det hotte. Hvad synes I om den, og tror I, jeg bliver tilgivet af manden?

Jeg har fisket nogle af de gode flasker ned fra hylden, sat et par glas frem sammen med nogle snacks og mandens Euroman, så når han kommer hjem i aften, skal han have lov at sidde i gyngestolen med et glas, mens jeg sørger for aftensmaden. Måske tager jeg endda en kjole på i dagens anledning, blink blink. Kom ikke og sig, vi ikke er en klassisk familie ♥

English recap: I bought a vintage bar cart to surprise the hubby with a gentleman’s corner of our home. I found the cart at the IG-profile Vintage 415_ that sure holds a talent to spot some trendy items

………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Læs flere designindlæg

 

8 tanker om “Trend: Vintage barvogn

  1. Åh, den er simpelthen også bare så smuk, suk!! 🙂

    1. Tak, jeg er virkelig også meget meget glad for den.

  2. […] jeg en hel fredag aften på at spamme min kæreste med barvogn-annoncer. Men sådan et som det her, er altså min seneste seriøse bolig-forelskelse. Hvis nogen ligger inde med et, I gerne vil […]

  3. Hvor meget har du måtte give for den? 🙂

  4. Det er virkelig et rigtig fint bord 🙂 Er du/I stadige glade for det? Hvis bordet tilfældigvis savner en ny ejermand må du endelig sige til 🙂 !

    1. Åh jamen det er vi stadig – vi bruger vognen som kaffebar nu. Rice laver en ret fin en, men den er selvfølgelig ikke vintage – prøv at se på den. Kh Dorte

  5. Hej, sikke en flot barvogn som jeg bare må eje! Hvor har du fundet den henne? har du eventuelt nogen ide om hvorhenne jeg kan skaffe en lignenden eller magen til? og Hvilket mærke er vognen? Hilsen den Sofistikerede mand som desperat leder efter netop denne barvogn 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.