Udgivet i 1 kommentar

Boheme indretning med hør

Om organisk boheme indretning med hør, som bringer sommerfølelsen tættere på, og om hvor grænsen går for ikke at lande i genren “slidt og hvidt”.

Som jeg tidligere har været inde på, så bringer sommeren altid en mere boheme og vintageinspireret stemning ind over både min personlige stil og mine indretningsdrømme. Et materiale, som altid har tiltalt mig, er hør, fordi høret kan noget helt særligt med sit krøllede og støvede udtryk.

Jeg er faldet over Himla, et svensk designfirma, som ligger i et grænsefelt i forhold til min smag og præferencer – ikke desto mindre, finder jeg stor inspiration hos dem, og har fundet flere produkter, som jeg har lyst til at blande med mine øvrige ting. Når jeg skriver, at Himla ligger i et grænsefelt, er det fordi deres stynings tager det skridtet videre hvad angår vintagedetaljer, så for mig bliver det for “slidt og hvidt”. For ikke at dræbe stemningen, for det er rent faktisk ikke meningen med indlægget her, så fremhæver jeg de billeder, som gør noget virkelig godt for mig – alle billeder repræsenterer en følelse eller et udtryk, som føles særligt godt for mig.

Indretning med hør Indretning med hør Indretning med hørIndretning med hørIndretning med hør Indretning med hørIndretning med hør

At bo med hør er enkelt og afslappet, da det tåler at blive brugt og vasket. Du behøver ikke stryge det, fordi det krøllede look fungerer og efterlader en hyggelig boheme stemning i dit hjem. For mig går grænsen ved, at det ikke skal kombineres med møbler med slidt maling og sølvtøj. Der bliver det for romantisk til min smag – derimod synes jeg en hørdug og hørservietter er smukke sammen med rustik keramik i kølige farver, f.eks. Nordic Sea serien fra Broste, som jeg virkelig er fan af, og så ville jeg elske at dække bordet med det sorte bestik fra selvsamme. Lidt liniært sammen med lidt slidt hør og så masser af friske blomster – det er helt perfekt for mig.

Hvis du vil have hør i dit hjem kan du finde HIMLA hos Ellos, ligesom der er et fint udvalg hos Magasins webshop, men skal det være hør, har Broste Copenhagen har også nogle fine duge. Hvordan har du det med hør – for du også forårsfornemmelser af det?

Rabatkoden til Cahetu udløber i aften, så hvis du skal nå at shoppe med 10% kan du lige nå det (læs om rabatkoden her) ♥

English recap: Lovely inspiration on how to decorate with linen – inspiration given from swedish interior brand HIMLA

……………

LINKS & CREDITS
Photos via HIMLA
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links

Se også inspiration til opdækning af et frisk sommerbord

1 tanke om “Boheme indretning med hør

  1. Smukt med hør og Boheme stil, lige mig 🙂
    Hør for mig er natur og ikke så meget en bestemt årstid.
    God dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.